Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van alle maatregelen die wij treffen rondom Covid-19
Vandaag geopend van 09:30 tot 17:00
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Boulderen

De nieuwste rage in Nederland. Klim jij ook omhoog?!

Boulderen is de nieuwste trend in de klimsport. Met boulderen klim je ongezekerd op een muur van maximaal 4,5 meter. Je zit dus niet vast aan een klimgordel en je hebt geen klimpartner die je vasthoudt. Je valt altijd op een dikke, zachte ondergrond die de klap opvangt. Je kunt al boulderen vanaf 8 jaar en 1.30 meter. Dit maakt boulderen een leuke activiteit voor zowel jong als oud. Perfect voor de jonge avonturiers om als kinderfeestje te doen en ook perfect voor de ervaren avonturiers om als bedrijfsuitje of teambuilding te doen.

Soort
medium tot extreme
Leeftijd
vanaf 8 jaar
Lengte
vanaf 1.30m
Zekering
Ongezekerd
Periode
Jaarrond

Tickets

Hoe werkt boulderen?

Met boulderen leg je een parcours af dat op de muur is vastgelegd met ‘grepen’. Dit zijn de ‘stenen’ van de rots (muur) waar je je aan vasthoudt. Deze muren stellen rotsen voor en zijn daarom alles behalve recht, waardoor het soms nog zwaarder wordt. De grepen zijn er in verschillende kleuren, zodat het parcours duidelijk is. Groen is bijvoorbeeld makkelijk en zwart is moeilijk. Je begint doorgaans met de begingreep en zo bouw je het op.

Met boulderen leg je het parcours af door jezelf op te trekken en te laten zakken aan deze grepen. En dat tot 4,5 meter. Voor boulderen heb je dus lef nodig. Je moet durven en willen. Je hangt continu aan je handen en voeten, waardoor je veel kracht nodig hebt. Je hebt geen klimpartner die je even optrekt als je het zwaar hebt, zoals wel het geval bij traditioneel klimmen. Dit maakt boulderen erg laagdrempelig. Je hebt niet meer nodig dan je klimschoenen. Het is een uitdagende activiteit waarbij je veel kracht, techniek en denkwerk nodig hebt.

Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Lijkt boulderen je wel wat, maar wil je eerst meer ervaring opdoen met gezekerd klimmen? Bekijk onze andere klimactiviteiten dan eens. We hebben een enorm groot en spannend outdoor klimparcours waar je spectaculaire routes af kunt leggen. Hetzelfde geldt voor onze indoor klimparcoursen. Dit indoor klimparadijs is jaarrond geopend, zodat je kunt klimmen wanneer jij dat wil. Heb je altijd al eens willen klimmen in de Italiaanse Alpen? Dan is onze adventure via ferrata zeker iets voor jou! Of wil je liever ‘traditioneel’ klimmen? Het kan op onze klimwand.

Koop nu jouw tickets en ga het avontuur aan!

Koop nu jouw tickets voor boulderen en ga het avontuur aan. Je kunt al deelnemen vanaf 8 jaar en 1.20 meter. Spanning, sensatie en heel veel plezier gegarandeerd!

Prijzen en tickets

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures