Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van alle maatregelen die wij treffen rondom Covid-19
Vandaag geopend van 09:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Bedrijfsuitje Teambuilding

Bedrijfsuitjes met teambuilding activiteiten

Bedrijfsuitjes met teambuilding beleef je bij Adventure City Rotterdam! Onze teambuilding activiteiten zijn perfect om met een bedrijfsuitje de teamspirit op te krikken, maar ook gewoon voor een oergezellige dag met elkaar. Met diverse adventures die op verschillende manieren te doorlopen zijn, raak je niet uitgekeken. Zowel actieve als minder actieve adventures zorgen ervoor dat al het personeel een leuke dag kan beleven. Onze bedrijfsuitjes zijn altijd sportief en actief en hierdoor erg populair voor de teambuilding voor bedrijven

Voor de durfallen is er genoeg te beklimmen in het in- en outdoor klimpark en voor hen die last hebben voor hoogtevrees zijn er ook genoeg activiteiten. Denk hierbij aal hilarische workshops, zoals lachyoga en djembé spelen. Kortom: voor het leukste uitje ben je bij ons aan het juiste adres! Boek je teambuilding voor bedrijven nu en ga samen met jouw collega’s het avontuur aan. Bedrijfsuitje teambuilding is uniek, leuk en bovenal beregezellig!

 

Boek nu

Teambuilding pakketten voor bedrijven

De onderstaande pakketten zijn speciaal te boeken voor bedrijfsuitjes met teambuilding activiteiten. Je kunt kiezen uit een van de onderstaande pakketten in combinatie met bijvoorbeeld een bittergarnituur en een drankje of een uitgebreid pakket inclusief buffet en drankarrangement. Mocht je andere wensen of ideeën hebben voor een invulling van de dag kunt u dat gemakkelijk telefonisch of via e-mail laten weten. 

Bedrijfsuitje Kilimanjaro

Een compleet pakket voor het bedrijfsuitjeuitje van het jaar! Je hebt hierbij de keuze om gebruik te maken van onze Adventures of deel te nemen aan een waanzinnig leuke workshop voor degene die niet zo van hoogtes houden. Bijvoorbeeld onze populaire Djembé of Salsadans workshop. Aansluitend staat er een heerlijk Rondje Rotterdam buffet (alternatief mogelijk) klaar en kunnen jullie gebruik maken van ons drankarrangement.

- Gebruik van onze Adventures of een workshop
- Rondje Rotterdam buffet (alternatief mogelijk)
- Drankarrangement (bier/fris/wijn)

Prijs; €65,25 per persoon

Direct boeken

Bedrijfsuitje Mount Cook

Staat teamspirit bij jullie hoog in het vaandel? Boek dan ons bedrijfsuitje Mount Cook en beleef een waanzinnig leuke dag met tal van uitdagende elementen. Een combinatie van onze teambuilding spellen waarbij plezier en teamwork centraal staan. Daarnaast mag er gekozen worden tussen het gebruik van onze Adventures of een te gekke workshop. Aansluitend zal er een heerlijke BBQ (alternatief mogelijk) verzorgd worden inclusief een drankarrangement.

- Teambuildingspelen
- Gebruik van onze Adventures of een workshop
- BBQ buffet (alternatief mogelijk)
- Drankarrangement (bier/fris/wijn)

Prijs; €87,50 per persoon

Direct boeken

Bedrijfsuitje Mount Fiji

Een super leuke middag beleven in het grootste Adventure park van Nederland? Dan is dit bedrijfsuitje helemaal te gek. Een combinatie van innovatieve teambuilding en gebruik van onze uitdagende Adventures. Daarnaast staan er ook 3 drankjes naar keuze klaar met daarbij een heerlijk warm hapje geserveerd. 

- Teambuildingspelen
- Gebruik van ons Adventurepark
- 3 drankjes naar keuze
- Bitterganituur tussendoor of na afloop

Prijs; €48,75 per persoon

Direct boeken

Bekijk alle arrangementen

Teambuilding voor bedrijven

Teambuilding voor bedrijven wordt steeds populairder en dat snappen wij heel goed. Het samenwerken tussen collega’s gecombineerd met enige competitie zorgt voor een betere band onderling en dus ook op de werkvloer. De teambuilding activiteiten bij Adventure City zijn divers en helemaal perfect voor bedrijven. Daag jouw collega’s uit op de klimwand om te zien wie het snelst kan klimmen, werk samen om aan de overkant van de in- en outdoor klimparcoursen te komen, laat je adrenaline je bloed stollen met een vrije val van 20m of vlieg door de lucht en pak bananen van 2 meter groot. Niets is te gek met een teambuilding bedrijfsuitje bij het grootste klimpark van Nederland. Benieuwd naar al onze adventures?

Bekijk adventures

Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de bedrijfsuitjes met teambuilding bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Veelzijdige teambuilding workshops met een bedrijfsuitje

Adventure City is met 7000m² het grootste klimpark van Nederland. Maar ook wanneer je hoogtevrees hebt kun je een oergezellig bedrijfsuitje met teambuilding organiseren. Want naast klimmen kun je ook bij ons terecht voor workshops! Hilarische activiteiten die je wellicht nog nooit eerder hebt gedaan. Laat je ritmische gevoel los met een culturele djembe workshop, pak de hand van je collega’s tijdens een traditionele salsadans of lach een scheur in je broek met lachyoga. Het kan allemaal met onze veelzijdige workshops. Dus of je nu wilt klimmen tot 20m hoogte of liever met beide benen op de grond blijft: Adventure City is voor iedereen.

Boek nu

Workshop pakketten voor teambuilding voor bedrijven

Benieuwd naar ons aanvullende aanbod workshops? Bekijk ze hieronder. Van een gezellige jamsessie tot lachwekkende yoga. 

Djembe spelen

Onder leiding van een professionele Djembe artiest leer je de eerste stappen tot het bespelen van een Djembe. Gezelligheid, saamhorigheid en plezier in combinatie met het maken van muziek maakt veel los bij mensen. Gegarandeerd een succes bij middelgrote groepen. De workshop is eventueel naar wens aan te passen. 

Lees meer

Lachyoga

Een veelzijdige en leuke workshop waarbij lachen centraal staat in combinatie met de onderlinge verbintenis. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk waarbij de docent zo goed mogelijk probeert in te spelen op de wensen groep. De ervaring leert dat mensen na afloop van deze workshop een stuk relaxter en losser zijn. Daarnaast verbeterd het de werksfeer op de vloer en vergroot het de creativiteit onder de mensen. Een echte aanrader voor teambuilding voor bedrijven! 

Lees meer

Salsa dansen

Altijd al de fijne kneepjes van de salsa dans willen leren? Dat is mogelijk bij ons! Onder leiding van een officiële salsa docent gaan de heupen lekker los en ben je binnen mum van tijd een echte salsa danser. Onwijs leuk voor een groep die een actieve workshop wilt volgen in combinatie met ritmische muziek. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Lees meer

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures