Morgen geopend van 13:00 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland

Vrijgezellenfeest Leiden

Wil je een vrijgezellenfeest in Leiden organiseren?

Boek je vrijgezellenfeest bij Adventure City! Op nog geen 30 minuten afstand van Leiden is hét zip- en klimpark van Nederland gevestigd. Vlak naast de snelweg en daarmee makkelijk aan te rijden. Diverse activiteiten zorgen voor een actieve dag met ontzettend veel gezelligheid. Beleef spannende, uitdagende en sensationele adventures tijdens een vrijgezellenfeest Leiden bij Adventure City. Een vrijgezellenfeest Leiden bij Adventure City is voor iedereen. Zowel mannen als vrouwen kunnen hun lol niet op met onze unieke activiteiten. Lees hieronder meer over wat je allemaal bij ons kunt beleven tijdens een vrijgezellenfeest Leiden.

Contact

Een vrijgezellenfeest Leiden beleef je bij Adventure City

De leukste vrijgezellenfeesten Leiden vier je bij Adventure City. Onze actieve adventures zorgen voor ontzettend veel plezier en gezelligheid. Klim als een groep of individueel over het enige echte indoor klimpark van Nederland tijdens de adventures indoor klimparcoursen of laat je adrenaline helemaal omhoog schieten en spring met de freefall quick jump 20 meter met een vrije val naar beneden. Naast deze unieke activiteiten hebben we nog vele andere adventures om van het vrijgezellenfeest Leiden een fantastische dag te maken. Zo kun je tokkelen aan de zipline rollercoaster. Een ontzettend gave activiteit die de dag helemaal af maakt! Bekijk hieronder al onze activiteiten die perfect uit te voeren zijn tijdens een vrijgezellenfeest Leiden.

  • Via ferrata: Waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘’ijzeren weg’’
  • Boulderen: Klim ongezekerd tot een hoogte van maximaal 4,5 meter
  • De zipline: Verschillende ziplines, zowel indoor als outdoor
  • Klimwand: Klim uitdagende routes op een echte rotswand

Adventure City: dé locatie om jouw vrijgezellenfeest Leiden te organiseren

Of je nu een vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen in Leiden wilt organiseren, bij Adventure City ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest Leiden. Beleef actieve adventures en ga met elkaar de strijd aan. Met een vrijgezellenfeest Leiden bij Adventure City beleef je een actieve dag met diverse hoogtepunten en enorm veel gezelligheid. Je maakt het mee tijdens een vrijgezellenfeest Leiden bij Adventure City. Tussen de adventures door kun je heerlijk bijkomen in ons café. Voor heerlijke hapjes en drankjes kun je terecht in ons café. Bekijk de menukaart op onze horeca pagina.

Adventure City: de locatie voor onvergetelijke vrijgezellenfeesten Leiden

Adventure City is dé place-to-be om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat avonturiers uit allerlei plaatsen hun vrijgezellenfeest bij ons komen vieren, waaronder mensen uit Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor vrijgezellenfeesten, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis of kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures