Het grootste in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Vrijgezellenfeestjes

Gegarandeerd plezier voor de hele groep!

Ideeën voor een vrijgezellenfeest gezocht? Zoek niet verder! Adventure City Rotterdam is dé locatie om van iedere vrijgezellendag een onvergetelijke dag te maken. Iedereen kan zijn of haar vrijgezellenfeest bij ons vieren. Of je nu een vrijgezellenfeest voor vrouwen wilt organiseren of een vrijgezellenfeest voor mannen, wij weten er altijd een spectaculaire dag van te maken in ons unieke zip & klimpark

Hieronder vind je de verschillende arrangementen die wij aanbieden;

Adventure Borrel L
- 1,5 uur plezier in ons zip- en klimpark
- twee drankjes naar keuze
- een bittergarnituur na afloop 

Prijs; €21,75 per persoon

Adventure Borrel XL
- 2,5 uur plezier in ons zip- en klimpark
- twee drankjes naar keuze
- een bittergarnituur na afloop 

Prijs; €27,75 per persoon

Enthousiast geworden? Maak dan hieronder meteen een reservering! 

Heb je nog vragen? Schroom niet om ons te bellen of mailen! 

Contact

Boek hier je ticket voor een Adventure Borrel!

Actief vrijgezellenfeest

Wil je een actief vrijgezellenfeest organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze adventures bieden jong en oud genoeg plezier. Zo kun je bijvoorbeeld tokkelen van de zipline rollercoaster: een unieke zipline met verschillende hoogtes en bochten (vanaf maart beschikbaar). Of spring van maar liefst 20 meter hoogte (vanaf maart beschikbaar) met de freefall quick jump 20 meter. Houd hier je adrenaline maar eens op peil! Liever wat rustigers? Dan bieden onze klimparcoursen uitkomst, zowel indoor als outdoor. Deze adventures zijn zomaar een greep uit de vele mogelijkheden binnen onze adventures. Hieronder vind je nog meer adventures die perfect te beleven zijn als actief vrijgezellenfeest.

 

Een unieke tokkelbaan met snelheden tot wel 40 kilometer per uur

Een vrije val van maar liefst 20 meter

Klim in de buitenlucht tot hoogtes van wel 18 meter

Waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘’ijzeren weg’’

Klim ongezekerd tot een hoogte van maximaal 4,5 meter

Een vrije val van maar liefst 12 meter

Klim jaarrond over onze uitdagende klimparcoursen

Verschillende ziplines, zowel indoor als outdoor

Klim uitdagende routes op een echte rotswand

Vrijgezellenfeest organiseren

Een vrijgezellenfeest organiseren kost een hoop tijd en energie. Wij begrijpen dat je daar niet altijd zin in hebt en daarom nemen we dat graag uit handen! Geef ons je wensen door en wij bedenken een uitdagend programma met diverse activiteiten. Uiteraard met verzorgde catering. Heerlijke hapjes en drankjes die we voor, tijdens of na de activiteiten kunnen serveren. Wordt het een vrijgezellenfeest voor mannen of een vrijgezellenfeest voor vrouwen? Kortom; voor ieder wat wils.

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Het bedenken van een origineel vrijgezellenfeest voor vrouwen kan soms knap lastig zijn. De bekende workshops heb je inmiddels al tig keer gehad. Adventure City Rotterdam heeft hier dé oplossing voor: beleef een unieke dag in hét klimpark van Nederland en verras iedereen met een origineel vrijgezellenfeest. Uiteraard volledig aangepast op jullie wensen.

Vrijgezellenfeest voor mannen

En ook vrijgezellenfeesten voor mannen zijn perfect te vieren bij Adventure City Rotterdam. Ervaar allerlei stoere activiteiten en beleef een spectaculaire vrijgezellendag. Vanzelfsprekend sluiten jullie de dag af met een gezellige borrel. Vier je vrijgezellenfeest voor mannen daarom bij Adventure City Rotterdam en geniet van een origineel vrijgezellenfeest die je nooit zult vergeten!

Adventure City Rotterdam: de locatie voor onvergetelijke activiteiten

Adventure City Rotterdam is dé place-to-be om een onvergetelijke dag uit te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat avonturiers uit allerlei plaatsen hun vrijgezellenfeest bij ons komen vieren, waaronder mensen uit Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda, Leiden en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor vrijgezellenfeesten, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis of kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures