Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van alle maatregelen die wij treffen rondom het Coronavirus.
Morgen gesloten
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor park van Nederland

Djembe spelen

Djembe Spelen bij Adventure City

Onder leiding van een professionele Djembe artiest leer je de eerste stappen tot het bespelen van een Djembe. Gezelligheid, saamhorigheid en plezier in combinatie met het maken van muziek maakt veel los bij mensen. Gegarandeerd een succes bij middelgrote groepen. De workshop is eventueel naar wens aan te passen. 

Arrangementen met Djembe Spelen bij Adventure City Rotterdam

Djembe Spelen is te boeken in verschillende arrangementen. Kom je met een groep klimmen bij Adventure City Rotterdam, maar wil een aantal liever niet de hoogte in? Niet gevreesd! Djembe Spelen is te boeken in de volgende arrangementen. 

Mount Everest Package

Wil je je business een boost geven? Even terug bij af en kijken naar de doelstellingen voor volgend jaar? Boek dan een ervaren business coach om je bedrijf en je personeel een boost te geven voor het komende jaar. Na een inleidende sessie kan iedereen de keuze maken uit het gebruik van onze Adventures of deel te nemen aan een gezellige workshop. Aansluitend zal er een heerlijk buffet Rondje Rotterdam (alternatief mogelijk) inclusief drankarrangement klaarstaan. 

Direct boeken

Mount Cook Package

Staat teamspirit bij jullie hoog in het vaandel? Boek dan onze Mount Cook Package en beleef een waanzinnig leuke dag met tal van uitdagende elementen. Een combinatie van onze teambuilding spellen waarbij plezier en teamwork centraal staan. Daarnaast mag er gekozen worden tussen het gebruik van onze Adventures of een te gekke workshop. Aansluitend zal er een heerlijke BBQ (alternatief mogelijk) verzorgd worden inclusief een drankarrangement.

Direct Boeken

Kilomanjaro Package

Een compleet pakket voor het uitje van het jaar! Je hebt hierbij de keuze om gebruik te maken van onze Adventures of deel te nemen aan een waanzinnig leuke workhop voor degene die niet zo van hoogtes houden. Bijvoorbeeld onze populaire Djembe of Salsa dans workshop. Aansluitend staat er een heerlijk Rondje Rotterdam buffet (alternatief mogelijk) klaar en kunnen jullie gebruik maken van ons drankarrangement.

Direct boeken

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over workshops bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures