Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Erasmusbrug

Erasmusbrug

klimmen bij outdoor klimpark Adventure City Rotterdam

De enige echte Rotterdamse Erasmusbrug! Wij hebben hem zo goed mogelijk na proberen te maken en we kunnen zeggen dat dat best aardig is gelukt! Helaas kan je er niet met de auto of fiets overeen maar wel lekker lopend. Uiteraard gezekerd met je expoglider kan je overtocht wagen van binnen naar buiten of andersom. 

Soort
easy tot medium
Leeftijd
vanaf 8 jaar
Lengte
vanaf 1.30m
Zekering
gezekerd
Periode
niet bij vorst & sneeuw

Tickets

Adventuriers aan het woord

Gisteren hebben we het kinderfeestje gevierd van mijn zoontje van 9 bij Adventure City Rotterdam, en wat is dat super goed bevallen! De kinderen hebben zich geen moment verveeld. Goede instructies, erg vriendelijk personeel en gewoon een heel mooi klimpark! Een aanrader voor jong en oud!

Diana

Vandaag een kinderfeestje gehad met allemaal meiden van 7/8 jaar. Zij en wij vonden het super. Ze hebben enorm genoten en vonden 2,5 uur te kort, ze wilde na de lunch nog wel weer verder. Super bedankt allemaal voor de goede zorgen. De meiden vonden het diploma ook super!

Stephanie

We hebben een ontzettend fijne middag gehad. Door corona is het binnen horeca gedeelte dicht, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er wordt goed aan de regels gehouden en het personeel is enorm vriendelijk. Het was onze eerste keer maar we komen zeker terug!

Suzanne

Absolute topper..! Veel medewerkers om de veiligheid te borgen en het is nagenoeg onmogelijk je te bezeren.. schoon.. mooi... veilig... geweldig gewoon!

Lotte

Meer adventuriers aan het woord

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures