Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Contact

Contactgegevens

klimmen bij outdoor klimpark Adventure City Rotterdam
Adres
Dorpslaan 428, 3084 LL Rotterdam
Bereken route
Telefoon
010 - 8002080
E-mail
info@adventurecityrotterdam.nl

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Maandag Op aanvraag (scholen & bedrijven)
Dinsdag Op aanvraag (scholen & bedrijven)
Woensdag Vanaf 12:30
Donderdag Op aanvraag (scholen & bedrijven)
Vrijdag Vanaf 12:30
Zaterdag Vanaf 12:30
Zondag Vanaf 12:30

 

  • Tijdens de kerstvakantie zijn wij, afhankelijk van de drukte, geopend van 11:30 tot 17:00 uur. Per kalenderjaar wisselen de openingsdagen;
  • Tijdens de krokus- en herfstvakantie zijn wij dinsdag t/m zondag geopend van 11.30 tot 17.00 uur;
  • Tijdens de mei- en zomervakantie zijn wij dinsdag t/m zondag, afhankelijke van de drukte, geopend van 10:30 tot 17:00 uur;
  • In overleg zijn voor scholen/verenigingen/bedrijven/organisaties andere tijden bespreekbaar;
  • 24 december (Kerstavond) en 31 december (oudjaarsdag) zijn wij geopend van 11.30 - 16.00 uur;
  • Wij zijn helaas gesloten op nieuwjaarsdag, koningsdag, 1e paasdag en 1e kerstdag.

    Let op! De openingstijden kunnen per dag verschillen, afhankelijk van de drukte. Check altijd ons reserveringssysteem voor actuele starttijden!

Adventures TICKETS

Adventure City Rotterdam

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Wij adviseren te allen tijde om vooraf te reserveren. Dit kun je gemakkelijk doen via het reserveringssysteem op onze website. Betaling geschiet via IDeal. Het makkelijkste en veiligste betaalsysteem wat er momenteel is. Je betaalt een vast bedrag per persoon en afhankelijk van de leeftijd mag je van alle activiteiten in ons park gebruik maken gedurende 2,5 uur. Op de pagina belangrijke informatie en prijzen vind je alle belangrijke informatie en kun je meteen een reservering maken. 

We houden het simpel. Je boekt altijd een blok van 2,5 uur. Dit is inclusief een veiligheidsinstructie van ongeveer 20 minuten. Daarna kun je je helemaal uitleven in ons park. Gedurende deze 2,5 uur mag je uiteraard ook gebruik maken van het horecaplein om even bij te komen. Dit valt echter wel binnen de 2,5 uur. Mocht je na dit tijdsblok nog willen genieten van een heerlijk bakje koffie of huisgemaakte sandwiches, is dat uiteraard geen probleem. 

Ons park is zo ingericht dat je alle elementen/parcoursen zelf kunt afleggen. Er loopt dus niet continue een instructeur met je mee. Je krijgt van te voren veiligheidsintructies waarbij alle do & don'ts worden verteld. Vervolgens kun je (bijna) alle parcoursen en attracties zelf afleggen. Alleen bij de vrije val is er te allen tijde een instructeur aanwezig voor begeleiding. 

Jazeker. Voordat je begint aan je avontuur krijg je instructies van een gecertificeerde kliminstructeur. Die vertelt je alles over de veiligheid in ons park en wat je wel en niet mag doen. Dit duurt ongeveer 20/25 minuten. Daarna ben je klaar om het avontuur aan te gaan! 

Bij Adventure City Rotterdam willen we niemand binnen de familie teleurstellen. Met die gedachte hebben we voor elke leeftijdscategorie genoeg spektakel en uitdaging te bieden. Dit alle is geschikt voor de leeftijd 4 tot 104 jaar. Voor de allerkleinsten hebben wij onder andere het Nettenparcours (Net Adventure), de Kids & Fun klimwand en het Puppy Klimparcours waar zij zich kunnen uitleven. Voor de overige adventures hanteren wij een minimale lengte van 1.30 meter. Dit in verband met het feit dat de afstanden te groot zijn in de hoogste parcoursen en je anders niet in de klimgordel past. 

Je betaalt bij ons een vaste prijs per persoon. Dit is afhankelijk van de leeftijd. 

Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar betaal je €16,75;
Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar betaal je €22,75;
Voor kinderen van 13 jaar en ouder betaal je €24,95.

Optioneel is de Rollercoaster Zipline. Deze kost €2,50 per keer. 

Bij losse tickets restitueren we geen gelden wanneer het aantal verschilt op het moment van aankomst. Wel kunnen wij kosteloos de datum en tijd wijzigen. Tickets blijven een jaar geldig.

Bij kinderfeestjes en overige arrangementen dient op locatie pas betaald te worden en kunnen we het aantal aanpassen indien er meer of minder klimmers zijn. Graag bij de balie aangeven indien het aantal kinderen bij een kinderfeestje afwijkt van de reservering. 

Het is en blijft altijd een risico om met zwangerschap intensief te gaan bewegen. We laten deze verantwoordelijkheid dan ook volledig bij de betreffende persoon. Voel je je er niet fijn bij?! Dan moet je het zeker niet doen. 

Vragen over Adventure Parties

Er zijn verschillende opties op het gebied van kinderfeestjes. Kies een Adventure kinderfeestje uit die aansluit bij jou wensen en klik vervolgens op de knop direct boeken. Je wordt dan doorwezen naar ons boekingssysteem, waar je eenvoudig een reservering kunt maken. Hier staat ook alle informatie vermeld wat hoort bij het betreffende feestje. Een overzicht van onze arrangementen vind je op onze kinderfeest pagina.

Van te voren kun je online reserveren voor een bepaald aantal kinderen. Mocht dit afwijken zullen wij dit op de dag zelf aan de balie verrekenen.

Wanneer er minderen kinderen komen dan vooraf voor is gereserveerd zullen we dit op de dag zelf aan de balie verrekenen en eventueel het verschil in euro's restitueren. 

Wij vinden het altijd fijn wanneer ouders/begeleiders actief mee doen bij de verschillende activiteiten in ons park. Een stukje begeleiding bij de kinderen en uiteraard kunnen ouders/begeleiders dan ook zelf ervaren hoe gaaf en uitdagend ons park is. Mocht je nu echt hoogtevrees hebben is er gelukkig geen nood aan de man. We beschikken over een verwarmd horecaplein waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. 

Veiligheid

Je bent bij ons ten alle tijden gezekerd met het Expo Glider systeem. Dit systeem in speciaal ontworpen voor in- en outdoor parken en behoort tot de veiligste systemen die er op dit moment te verkrijgen zijn. Dit systeem is gekeurd volgens de Europese richtlijnen. 

Er lopen ten alle tijden gecertificeerde instructeurs rond om toezicht te houden. Deze zijn er uiteraard ook om alle vragen op klimgebied te beantwoorden. Bij sommige attracties zoals de vrije val & de zip-line zijn ze er ook voor extra hulp en handelingen. Kortom; je bent bij ons in goede handen! 

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures