Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van alle maatregelen die wij treffen rondom Covid-19
Vandaag geopend van 09:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Arrangementen

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje organiseren? Vier je bedrijfsuitje bij Adventure City Rotterdam! Onze actieve adventures bieden unieke mogelijkheden voor het vieren van een bedrijfsuitje. We hebben de beschikking over tal van activiteiten die perfect uit te voeren zijn als bedrijfsuitje. Zowel actieve als minder actieve activiteiten. Door je bedrijfsuitje bij Adventure City Rotterdam te organiseren, beleeft iedereen binnen het bedrijf een spectaculaire dag waar nog lang over nagepraat zal worden. Spanning, sensatie en enorm veel gezelligheid gegarandeerd! Graag bellen of mailen voor meer informatie en boekingen. 

Bedrijfsuitjes Contact

Vrijgezellenfeestjes

Ideeën voor een vrijgezellenfeest gezocht? Zoek niet verder! Adventure City Rotterdam is dé locatie om van iedere vrijgezellendag een onvergetelijke dag te maken. Iedereen kan zijn of haar vrijgezellenfeest bij ons vieren. Of je nu een vrijgezellenfeest voor vrouwen wilt organiseren of een vrijgezellenfeest voor mannen, wij weten er altijd een spectaculaire dag van te maken in ons unieke zip & klimpark!

Vrijgezellenfeestjes Contact

Teambuilding

Voor teambuilding activiteiten ben je bij Adventure City Rotterdam aan het juiste adres. Ons unieke klimpark is dé locatie om jullie teamuitje te organiseren. Met diverse adventures die op verschillende manieren te doorlopen zijn, raak je niet uitgekeken. Teambuilding bij Adventure City Rotterdam is uniek, leuk en bovenal beregezellig! Je kunt met één ticket onbeperkt aan de adventures deelnemen.

Teambuilding Contact

Schoolreisjes

De leukste schoolreisjes beleef je bij Adventure City Rotterdam! Kom klimmen op rotsen, springen van muren, kruipen door grotten en lopen over touwbruggen. Een schoolreisje bij Adventure City Rotterdam is uniek, gezellig en zorgt voor een onvergetelijke dag! In ons unieke klimpark hebben we adventures ter beschikking voor verschillende leeftijden en groepen. Dus of je nu op zoek bent naar een schoolreisje voor peuters of een schoolreisje voor groep 8, er is altijd genoeg te beleven.

Schoolreisjes

Kinderfeestjes

Een onvergetelijk kinderfeestje vier je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam: hét zip & klimpark van Nederland! Bij ons vind je kinderfeestjes voor bijna alle leeftijden. Van stoere kinderfeestjes voor 12-jarigen tot originele kinderfeestjes voor 5-jarigen, wij hebben voor ieder wat wils. Met een kinderfeestje bij Adventure City Rotterdam mogen alle kinderen tegen een vaste ticketprijs zich uitleven op onze adventures. Dit maakt Adventure City Rotterdam dé locatie om een onvergetelijke leuk kinderfeestjes te vieren.

Kinderfeestjes

Verjaardagsfeestje

Vier je verjaardagsfeestje bij Adventure City Rotterdam: dé locatie om van jouw verjaardagsfeestje een fantastische dag te maken! Je kunt je verjaardagsfeestje bij ons vieren precies hoe jij het wilt. Maak gebruik van alle adventures zo vaak als jij dat wilt. Met één ticket heb je onbeperkt toegang tot alle adventures. Jij en je vriendjes en vriendinnetjes kunnen dus zo vaak als jullie willen in de speleo, net adventure, kids & fun of de indoor klimparcoursen!

Verjaardagsfeestjes

Workshops

Perfect in combinatie met onze Adventures of teambuilding activiteiten zijn de, inmiddels beroemde, workshops. Een breed scala aan leuke en vooral gezellige workshops onder leiding van professionele mensen uit het werkveld. Van actieve workshops tot minder actieve workshops, er is voor ieder wat wils. Uitermate geschikt wanneer een groep opsplitst en een deel onze uitdagende parcoursen betreed terwijl het andere deel van de groep liever rustig aan doet en zich vermaakt met een workshop. 

Lees meer

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures