*Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van de Covid-19 maatregelen
Vandaag geopend van 12:00 tot 16:00
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Outdoor Adventures in de kerstvakantie

Leef je uit bij Adventure City!

Je even lekker uitleven met vrienden of familie? Geniet van al het moois bij het grootste Adventure park van Nederland. 5000m2 Outdoor aan attracties! Het leukste familie uitje deze kerstvakantie! 

Wij zijn van woensdag 5 tot zondag 9 januari 2022 geopend met 5000m2 Outdoor activiteiten! Tickets voor 8 t/m 12 jaar en 13+ zijn te boeken via de ticketknop rechtsboven. Tickets voor 4 t/m 7 jaar worden momenteel niet verkocht helaas. Dit in verband met ouders/begeleiders die volgens de richtlijnen geen begeleiding mogen bieden aan deze doelgroep. 
(Ons 2000m2 indoor gedeelte is gesloten)

Op zoek naar een uitdagende activiteit in de kerstvakantie? Beleef onbeperkt plezier voor een vaste prijs (al vanaf €15) in een tijdsbestek van twee uur inclusief veiligheidsinstructies. Zip, klim, klauter en overtref jezelf in ons Adventure Park. Onwijs leuk om te doen als familie-uitje/familiedag of om gewoon even lekker te klimmen met een vriendje of vriendinnetje! Voel je die adrenaline al? Boek je tickets gemakkelijk online. Onze horeca is in principe gesloten. Wel zijn drankjes en kleine hapjes op basis van Take Away buiten te nuttigen. Ouders/begeleiders die niet meeklimmen kunnen buiten het klimterrein op een stoel plaatsnemen. 

Openingstijden

  • Woensdag 5 januari 2022: 11.00 - 15.30
  • Donderdag 6 januari 2022: 11.00 - 15:30
  • Vrijdag 7 januari 2022: 11:00 - 15:30
  • Zaterdag 8 januari 2022: 11:00 - 15:30
  • Zondag 9 januari 2022: 11:00 - 15:30

Na afloop krijgt iedereen een overheerlijke warme kop chocomel met slagroom! 

Lees goed onze coronamaatregelen door voordat je afreist naar onze locatie. Deze vind je bij het * bovenaan de pagina. 

Tickets kopen

Een greep uit onze activiteiten

Rollercoaster zipline

Rollercoaster Zipline

Klimparcours outdoor

Klimparcoursen Outdoor

Net Adventure (outdoor)

Net Adventure (in- en outdoor)

Bekijk alle adventures

Toffe activiteiten voor iedereen

Iets doen in de vakantie? Kom dan naar het grootste Adventure Park van Nederland. Adventure City is er voor jong en oud, 4 t/m 104 jaar. Zo hebben we voor iedere leeftijd meer dan genoeg te beleven. Voor de allerkleinsten hebben we de activiteiten puppy klimparcoursen en Net Adventure en voor de stoere jongens en meiden onder ons de hoogte parcoursen en onze spectaculaire Rollercoaster Zip-line. Die mag je niet missen! 

Onze Adventures zijn erg geschikt voor een familie uitje, vriendenuitje, familiedag of gewoon om met vriendjes en vriendinnetjes een paar uurtjes vrij te komen klimmen! Voor een vast bedrag kun je je uren vermaken op het tempo dat je zelf wilt. Even tot rust komen of doorgaan? Jij bepaalt!

Al ben je op zoek naar leuke activiteiten met vrienden of om iets leuks te doen in Rotterdam, boek dan snel je tickets online en kom gezellig klimmen bij Adventure City!

Tickets kopen

Hoe leuk is klimmen bij Adventure City? Zo leuk!

Adventuriers aan het woord

Veel uitdagingen onder één dak, ook lekker actief bezig zijn als het slecht weer is.

Sandra

Een onvergetelijke dag gehad met het team. Een mooie verdeling tussen de mensen die de hoogteparcoursen wilde trotseren en de mensen die liever een alternatief programma deden in de vorm van djembe spelen. Als afsluiting een heerlijk buffet waar iedereen van genoten heeft. Een geweldige dag!  

Rachid (Gemeente Rotterdam)

Alles was leuk. De kinderen overtroffen zichzelf door steeds nieuwe uitdagen aan te gaan.

Hettie

Gisteren hebben we het kinderfeestje gevierd van mijn zoontje van 9 bij Adventure City Rotterdam, en wat is dat super goed bevallen! De kinderen hebben zich geen moment verveeld. Goede instructies, erg vriendelijk personeel en gewoon een heel mooi klimpark! Een aanrader voor jong en oud!

Diana

Erg mooi, goede begeleiding en het eten is top!

Josephine

Meer adventuriers aan het woord

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures