Vandaag geopend: 12:30 t/m 18:00
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Nominatie ANWB leukste uitje 2024!

Vrij klimmen

Leef je uit bij Adventure City!

klimmen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Even lekker uitleven met vrienden of familie? Geniet van al het moois bij het grootste Adventure park van Nederland. Op 5000m2 Outdoor en 2000m2 Indoor vind je verschillende attracties voor jong & oud en voor ieder niveau! Het leukste familie uitje dat jaarrond geopend is! 

Op zoek naar een uitdagende activiteit? Beleef onbeperkt plezier voor een vaste prijs. Zip, klim, klauter en overtref jezelf in ons Adventure Park. Onwijs leuk om te doen als familie-uitje/familiedag of om gewoon even lekker te klimmen met een vriendje of vriendinnetje! Voel je die adrenaline al? Boek je tickets gemakkelijk online.

Tickets kopen

Een greep uit onze activiteiten

Rollercoaster zipline

Rollercoaster Zipline
zip line rollercoaster

Klimparcours outdoor

Klimparcoursen Outdoor
Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Net Adventure (outdoor)

Net Adventure (in- en outdoor)
Adventure City Rotterdam

Bekijk alle adventures

Toffe activiteiten voor iedereen

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Iets doen in de vakantie? Kom dan naar het grootste Adventure Park van Nederland. Adventure City is er voor jong en oud, 4 t/m 104 jaar. Zo hebben we voor iedere leeftijd meer dan genoeg te beleven. Voor de allerkleinsten hebben we de activiteiten puppy klimparcoursen en Net Adventure en voor de stoere jongens en meiden onder ons de hoogte parcoursen en onze spectaculaire Rollercoaster Zip-line. Die mag je niet missen! 

Onze Adventures zijn erg geschikt voor een familie uitje, vriendenuitje, familiedag, een leuk dagje weg of gewoon om met vriendjes en vriendinnetjes een paar uurtjes vrij te komen klimmen! Voor een vast bedrag kun je je uren vermaken op het tempo dat je zelf wilt. Even tot rust komen of doorgaan? Jij bepaalt!

Al ben je op zoek naar leuke activiteiten met vrienden of om iets leuks te doen in Rotterdam, boek dan snel je tickets online en kom gezellig klimmen bij Adventure City!

Tickets kopen

Hoe leuk is klimmen bij Adventure City? Zo leuk!

Adventuriers aan het woord

Alles was leuk. De kinderen overtroffen zichzelf door steeds nieuwe uitdagen aan te gaan.

Hettie

Laats het feestje van mijn dochter hier gevierd. De parcours zijn leuk en uitdagend en het personeel erg aardig en behulpzaam. Het was weer een super leuke en gezellige middag. Tot snel!

Elly

Ik heb super genoten van ons personeelsuitje bij adventure city. Wat een top begeleiding van een stel super lieve jongens! Een paar keer gered door hun maar dat lag dan ook meer aan mijn geklungel dan aan hun. Ze zorgen ervoor dat je jezelf uitdaagt en je grenzen op zoekt! Voor een ieder met een klein beetje lef een super leuk avontuur!

Karola

Heel gaaf klimpark met mogelijkheden voor alle leeftijden. En fijne begeleiding.

Erlijne

Superleuk kinderfeestje gehad vandaag met 5 en 6 jarigen. Echt heel gaaf!

Marianne

Meer adventuriers aan het woord

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures