Morgen geopend van 11:00 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Vrij klimmen

Leef je uit bij Adventure City!

Je even lekker uitleven met vrienden of familie? Geniet van al het moois bij het grootste Adventure park van Nederland. 5000m2 Outdoor aan attracties! Het leukste familie uitje deze kerstvakantie! 

Wij zijn van woensdag 5 tot zondag 9 januari 2022 geopend met 5000m2 Outdoor activiteiten! Tickets voor 8 t/m 12 jaar en 13+ zijn te boeken via de ticketknop rechtsboven. Tickets voor 4 t/m 7 jaar worden momenteel niet verkocht helaas. Dit in verband met ouders/begeleiders die volgens de richtlijnen geen begeleiding mogen bieden aan deze doelgroep. 
(Ons 2000m2 indoor gedeelte is gesloten)

Op zoek naar een uitdagende activiteit in de kerstvakantie? Beleef onbeperkt plezier voor een vaste prijs (al vanaf €15) in een tijdsbestek van twee uur inclusief veiligheidsinstructies. Zip, klim, klauter en overtref jezelf in ons Adventure Park. Onwijs leuk om te doen als familie-uitje/familiedag of om gewoon even lekker te klimmen met een vriendje of vriendinnetje! Voel je die adrenaline al? Boek je tickets gemakkelijk online. Onze horeca is in principe gesloten. Wel zijn drankjes en kleine hapjes op basis van Take Away buiten te nuttigen. Ouders/begeleiders die niet meeklimmen kunnen buiten het klimterrein op een stoel plaatsnemen. 

Openingstijden

  • Woensdag 5 januari 2022: 11.00 - 15.30
  • Donderdag 6 januari 2022: 11.00 - 15:30
  • Vrijdag 7 januari 2022: 11:00 - 15:30
  • Zaterdag 8 januari 2022: 11:00 - 15:30
  • Zondag 9 januari 2022: 11:00 - 15:30

Na afloop krijgt iedereen een overheerlijke warme kop chocomel met slagroom! 

Lees goed onze coronamaatregelen door voordat je afreist naar onze locatie. Deze vind je bij het * bovenaan de pagina. 

Tickets kopen

Een greep uit onze activiteiten

Rollercoaster zipline

Rollercoaster Zipline

Klimparcours outdoor

Klimparcoursen Outdoor

Net Adventure (outdoor)

Net Adventure (in- en outdoor)

Bekijk alle adventures

Toffe activiteiten voor iedereen

Iets doen in de vakantie? Kom dan naar het grootste Adventure Park van Nederland. Adventure City is er voor jong en oud, 4 t/m 104 jaar. Zo hebben we voor iedere leeftijd meer dan genoeg te beleven. Voor de allerkleinsten hebben we de activiteiten puppy klimparcoursen en Net Adventure en voor de stoere jongens en meiden onder ons de hoogte parcoursen en onze spectaculaire Rollercoaster Zip-line. Die mag je niet missen! 

Onze Adventures zijn erg geschikt voor een familie uitje, vriendenuitje, familiedag of gewoon om met vriendjes en vriendinnetjes een paar uurtjes vrij te komen klimmen! Voor een vast bedrag kun je je uren vermaken op het tempo dat je zelf wilt. Even tot rust komen of doorgaan? Jij bepaalt!

Al ben je op zoek naar leuke activiteiten met vrienden of om iets leuks te doen in Rotterdam, boek dan snel je tickets online en kom gezellig klimmen bij Adventure City!

Tickets kopen

Hoe leuk is klimmen bij Adventure City? Zo leuk!

Adventuriers aan het woord

Super leuk en gevarieerd klimpark met vriendelijk personeel.

Corinne

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Heel gaaf klimpark met mogelijkheden voor alle leeftijden. En fijne begeleiding.

Erlijne

Voor een kinderfeestje geweest vandaag en wij mochten ook mee! Super leuke ervaring!

Debby

We hebben een ontzettend fijne middag gehad. Door corona is het binnen horeca gedeelte dicht, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er wordt goed aan de regels gehouden en het personeel is enorm vriendelijk. Het was onze eerste keer maar we komen zeker terug!

Suzanne

Meer adventuriers aan het woord

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures