Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Vrij klimmen

Leef je uit bij Adventure City!

klimmen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Even lekker uitleven met vrienden of familie? Geniet van al het moois bij het grootste Adventure park van Nederland. Op 5000m2 Outdoor en 2000m2 Indoor vind je verschillende attracties voor jong & oud en voor ieder niveau! Het leukste familie uitje dat jaarrond geopend is! 

Op zoek naar een uitdagende activiteit? Beleef onbeperkt plezier voor een vaste prijs. Zip, klim, klauter en overtref jezelf in ons Adventure Park. Onwijs leuk om te doen als familie-uitje/familiedag of om gewoon even lekker te klimmen met een vriendje of vriendinnetje! Voel je die adrenaline al? Boek je tickets gemakkelijk online.

Tickets kopen

Een greep uit onze activiteiten

Rollercoaster zipline

Rollercoaster Zipline
zip line rollercoaster

Klimparcours outdoor

Klimparcoursen Outdoor
Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Net Adventure (outdoor)

Net Adventure (in- en outdoor)
Adventure City Rotterdam

Bekijk alle adventures

Toffe activiteiten voor iedereen

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Iets doen in de vakantie? Kom dan naar het grootste Adventure Park van Nederland. Adventure City is er voor jong en oud, 4 t/m 104 jaar. Zo hebben we voor iedere leeftijd meer dan genoeg te beleven. Voor de allerkleinsten hebben we de activiteiten puppy klimparcoursen en Net Adventure en voor de stoere jongens en meiden onder ons de hoogte parcoursen en onze spectaculaire Rollercoaster Zip-line. Die mag je niet missen! 

Onze Adventures zijn erg geschikt voor een familie uitje, vriendenuitje, familiedag, een leuk dagje weg of gewoon om met vriendjes en vriendinnetjes een paar uurtjes vrij te komen klimmen! Voor een vast bedrag kun je je uren vermaken op het tempo dat je zelf wilt. Even tot rust komen of doorgaan? Jij bepaalt!

Al ben je op zoek naar leuke activiteiten met vrienden of om iets leuks te doen in Rotterdam, boek dan snel je tickets online en kom gezellig klimmen bij Adventure City!

Tickets kopen

Hoe leuk is klimmen bij Adventure City? Zo leuk!

Adventuriers aan het woord

Veel uitdagingen onder één dak, ook lekker actief bezig zijn als het slecht weer is.

Sandra

Geweldig... Met m'n dochters en vrouw geklommen.. Leuk en afwisselend van beginnend klimmer tot gevorderde.. We komen zeker terug!

Rob

Voor een kinderfeestje geweest vandaag en wij mochten ook mee! Super leuke ervaring!

Debby

Wat een geweldige plek! Mijn zoon (met verstandelijke handicap maar dol op klimmen) heeft het enorm naar zijn zin gehad! Dank voor alles en we komen zeker terug!!

Janneke

Een leuke middag gehad met ons team bestaande uit 100 personen. We begonnen met een uurtje teambuilding spelen alvorens we vrij gebruik konden maken van alle klimactiviteiten. Een geslaagd uitje! 

Cindy (iSense)

Meer adventuriers aan het woord

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures