Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Freefall Quick Jump 10 meter

Probeer hier je hartslag maar eens laag te houden!

jongen springt een vrije val naar beneden bij klimpark Adventure City Rotterdam

Vrijheid, adrenaline en veiligheid. De free fall quick jump 10 meter is een vrije val die zorgt voor een echte adrenaline kick! De free fall 10 meter is een indoor adventure waarbij je gezekerd op 10 meter hoogte naar beneden springt. Het is anders dan bungeejumpen, waarbij je aan een elastisch touw vastgebonden blijft. Met de free fall quick jump zit je gezekerd aan het Quick Jump systeem. Een nieuwe technologie met een gepatenteerd magnetisch systeem waarbij je in één keer naar beneden kunt springen en toch veilig op de grond landt. Je bungelt niet op een neer, zoals bij bungeejumpen het geval is.

Soort
medium tot extreme
Leeftijd
vanaf 8 jaar
Lengte
vanaf 1.30m
Zekering
gezekerd
Periode
Jaarrond

Tickets

Adventuriers aan het woord

Laats het feestje van mijn dochter hier gevierd. De parcours zijn leuk en uitdagend en het personeel erg aardig en behulpzaam. Het was weer een super leuke en gezellige middag. Tot snel!

Elly

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Meer adventuriers aan het woord

Voor wie is de free fall quick jump 10 meter?

jongen klimt bij klimpark Adventure City Rotterdam

De free fall quick jump 10 meter is een onwaarschijnlijke belevenis waar je adrenalinepeil razendsnel omhoog schiet. Spanning en sensatie gegarandeerd! Het is een enorm populaire activiteit voor onder andere verjaardagsfeestjes en teambuilding. Durf jij het aan?

Adrenalinekicks bij Adventure City Rotterdam

indoor klimpark Adventure City Rotterdam

Adventure City Rotterdam is dé plek in Rotterdam waar je terecht kunt voor spectaculaire activiteiten. Naast de Quick Jump 10 meter kun je vanaf maart 2019 ook terecht voor een quick jump van maar liefst 20 meter! Deze adventure bevindt zich in de buitenlucht, waardoor je veel wind voelt en je het echte gevoel van een vrije val in de buitenlucht krijgt. De free fall quick jump 20 meter is daardoor perfect voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten.

Boek je tickets en ga het avontuur aan!

Koop nu jouw tickets voor de Free Fall Quick Jump 12 meter en ga het avontuur aan. Je kunt al deelnemen vanaf 8 jaar en 1.20 meter. Spanning, sensatie en heel veel plezier gegarandeerd!

Prijzen en tickets

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures