Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

FreeFall Quick Jump 20 meter

Hoe hoger hoe beter?! Waag je aan onze hoogste vrije val!

freefall quick jump 20 meter bij klimpark Adventure City Rotterdam

Heb jij altijd al eens willen bungeejumpen of kun je er geen genoeg van krijgen? Bij Adventure City hebben we speciaal voor onze waaghalzen de FreeFall Quick Jump 20 meter ontworpen. Een sensationele activiteit die enorm geliefd is onder iedereen die zijn of haar hartslag naar een ander niveau wil tillen. De FreeFall Quick Jump is te vergelijken met bungeejump van 20 meter hoogte waarbij je wordt gezekerd aan de Quick Jump. De nieuwste technologie op het gebied van bungeejumpen. Een waar spektakelstuk voor de echte adrenaline-junkies onder ons. Dit mag je niet missen!

Soort
medium tot extreme
Leeftijd
vanaf 8 jaar
Lengte
vanaf 1.30m
Zekering
gezekerd
Periode
niet bij vorst & sneeuw

Tickets

Adventuriers aan het woord

Uniek in zijn soort! Hele toffe locatie voor teambuilding- en bedrijfsuitjes. Al voor meerdere bedrijven hier een evenement verzorgd. Altijd top geregeld! 

Sander (Hunter Events)

Meer adventuriers aan het woord

Voor wie is de FreeFall Quick Jump 20 meter?

De FreeFall 20 meter is onze hoogste vrije val en al mogelijk voor iedereen vanaf 8 jaar en 1.20 meter lang. Perfect te combineren met bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje.  Daarnaast is deze Rotterdamse sensatie ook enorm populair voor vrijgezellenfeesten. Voor de minder ervaren avonturiers is de FreeFall 12 meter een goed alternatief om te combineren met een kinderfeestje. Kortom: bij Adventure City is er voor ieder wat wils!

Adventure City: voor spanning en sensatie!

Adventure City Rotterdam is dé place-to-be voor iedereen die van spanning en sensatie houdt. De FreeFall 20 meter is één van onze spannendste adventures, maar bij ons kun je terecht voor nog meer razendsnelle activiteiten waar je bloed sneller van gaat stromen. Lees bijvoorbeeld eens meer over de rollercoaster zipline. Een tokkelbaan in de buitenlucht in de vorm van een achtbaan. Uniek in Nederland! Vriest of sneeuw het? Geen probleem! Ook binnen hebben we meerdere ziplines.

Koop nu jouw tickets en ga het avontuur aan!

Koop nu jouw tickets voor de FreeFall Quick Jump 20 meter en ga het avontuur aan. Spanning, sensatie en heel veel plezier gegarandeerd!

Prijzen en tickets

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures