Morgen geopend van 12:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland

Klimparcoursen

Met ongekende variaties, een uitdaging voor iedereen!

Indoor klimparcoursen zie je niet zoveel. Sterker nog: bij Adventure City Rotterdam kun je terecht voor het eerste en enige officiële indoor klimparcours van Nederland! De indoor klimparcoursen van Adventure City bestaan uit vier verschillende parcoursen, opgebouwd uit 30 verschillende elementen die gegarandeerd zorgen voor veel plezier. Ingedeeld van makkelijk naar moeilijk is er voor iedereen een uitdaging te vinden met de indoor klimparcoursen van Adventure City Rotterdam. Je kunt je ten alle tijden 100% veilig bewegen, omdat je wordt gezekerd aan het Expoglider systeem. Met de indoor klimparcoursen kun je tot wel 12 meter hoogte klimmen over onder andere planken, bruggen en plateau’s. Hierdoor heb je net de ervaring als in de bergen in de natuur, terwijl je uitzicht hebt op de spectaculaire skyline van Rotterdam. En dat heel het jaar door, ook bij vorst en sneeuw!

Soort
Medium
Leeftijd
vanaf 8 jaar
Lengte
vanaf 1.30m
Zekering
Gezekerd
Periode
Jaarrond

Tickets Kinderfeestjes

Adventuriers aan het woord

Voor een kinderfeestje geweest vandaag en wij mochten ook mee! Super leuke ervaring!

Debby

Wat een geweldige plek! Mijn zoon (met verstandelijke handicap maar dol op klimmen) heeft het enorm naar zijn zin gehad! Dank voor alles en we komen zeker terug!!

Janneke

Veel uitdagingen onder één dak, ook lekker actief bezig zijn als het slecht weer is.

Sandra

Meer adventuriers aan het woord

Voor wie zijn de indoor klimparcoursen?

De indoor klimparcoursen zijn geschikt voor iedereen die ervan houdt zichzelf uit te dagen en niet bang is voor een beetje hoogte. Dit maakt het een enorm leuke activiteit voor onder andere vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Daarnaast zijn de indoor klimparcoursen ook zeer geschikt voor de jonge avonturiers onder ons. Je kunt al deelnemen vanaf 8 jaar en 1.20 meter en dat maakt de indoor klimparcoursen ook voor schoolreisjes en kinderfeestjes het perfecte uitstapje in Rotterdam.

Spectaculaire klimactiviteiten bij Adventure City Rotterdam

Naast onze indoor klimparcoursen zijn er nog meer spectaculaire klimactiviteiten waarvoor je bij ons terecht kunt. Zo kun je bijvoorbeeld ook heerlijk in de buitenlucht klimmen met de outdoor klimactiviteiten, kun je jezelf in de Italiaanse Alpen wanen met de adventure via ferrata en kun je de nieuwste klimtrend van het moment doen: boulderen. Maar uiteraard kun je ook ‘ouderwets’ klimmen op een klimwand. Kortom: voor ieder wat wils met de klimactiviteiten van Adventure City Rotterdam!

Boek je tickets en ga het avontuur aan!

Koop nu jouw tickets voor de indoor klimparcoursen en ga het avontuur aan. Je kunt al deelnemen vanaf 8 jaar en 1.20 meter. Spanning, sensatie en heel veel plezier gegarandeerd!

Uitermate geschikt voor kinderfeestjes

Kinderfeestjes