Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Klimparcoursen Indoor

Met ongekende variaties, een uitdaging voor iedereen!

klimmen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Indoor klimparcoursen zie je niet zoveel. Sterker nog: bij Adventure City Rotterdam kun je terecht voor het eerste en enige officiële indoor klimparcours van Nederland! De indoor klimparcoursen van Adventure City bestaan uit vier verschillende parcoursen, opgebouwd uit 30 verschillende elementen die gegarandeerd zorgen voor veel plezier. Ingedeeld van makkelijk naar moeilijk is er voor iedereen een uitdaging te vinden met de indoor klimparcoursen van Adventure City Rotterdam. Je kunt je ten alle tijden 100% veilig bewegen, omdat je wordt gezekerd aan het Expoglider systeem. Met de indoor klimparcoursen kun je tot wel 12 meter hoogte klimmen over onder andere planken, bruggen en plateau’s. Hierdoor heb je net de ervaring als in de bergen in de natuur, terwijl je uitzicht hebt op de spectaculaire skyline van Rotterdam. En dat heel het jaar door, ook bij vorst en sneeuw!

Soort
Medium
Leeftijd
vanaf 8 jaar
Lengte
vanaf 1.30m
Zekering
Gezekerd
Periode
Jaarrond

Tickets Kinderfeestjes

Adventuriers aan het woord

Erg leuke dag gehad met mijn collega's van het Maasstad Ziekenhuis! Voor ieder was er wat wils. Voor degene die de hoogte in wilde konden hun geluk niet op met parcoursen van 20 meter. Maar ook voor degene die liever laag bleven konden zich prima vermaken op de lagere parcoursen. 

Marsha (Maasstad ziekenhuis)

Wat een geweldige plek! Mijn zoon (met verstandelijke handicap maar dol op klimmen) heeft het enorm naar zijn zin gehad! Dank voor alles en we komen zeker terug!!

Janneke

Voor een kinderfeestje geweest vandaag en wij mochten ook mee! Super leuke ervaring!

Debby

Heel leuk schoolreisje mogen vieren in dit super toffe klimpark! De kinderen waren dolenthousiast en de juffen en meesters ook. Een aanrader voor een actief schoolreisje. 

Marian

Ondanks we een stukje moesten rijden (omgeving Amsterdam) was het zeker de moeite waard om een uitje bij Adventure City te organiseren. Het personeel dacht goed mee in de mogelijkheden voor ons team en heeft er een onvergetelijke dag van gemaakt. Teambuilding, klimmen en na afloop een heerlijk buffet Rondje Rotterdam. Zeker een aanrader! 

Natascha (Vanderlande)

Veel uitdagingen onder één dak, ook lekker actief bezig zijn als het slecht weer is.

Sandra

Wij hebben in twee dagen een schoolreisje gevierd bij Adventure City. Dag 1 met de onderbouw en dag 2 met de bovenbouw. Het waren twee ontzettend leuke dagen. Voor de kleinste is er ook meer dan genoeg te beleven en ook de oudere kids konden hun lol niet op op het terrein. Al met al zeer tevreden!

Esther

We hebben een ontzettend fijne middag gehad. Door corona is het binnen horeca gedeelte dicht, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er wordt goed aan de regels gehouden en het personeel is enorm vriendelijk. Het was onze eerste keer maar we komen zeker terug!

Suzanne

Meer adventuriers aan het woord

Voor wie zijn de indoor klimparcoursen?

jongen klimt tijdens kinderfeestje bij klimpark Adventure City Rotterdam

De indoor klimparcoursen zijn geschikt voor iedereen die ervan houdt zichzelf uit te dagen en niet bang is voor een beetje hoogte. Dit maakt het een enorm leuke activiteit voor onder andere vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Daarnaast zijn de indoor klimparcoursen ook zeer geschikt voor de jonge avonturiers onder ons. Je kunt al deelnemen vanaf 8 jaar en 1.20 meter en dat maakt de indoor klimparcoursen ook voor schoolreisjes en kinderfeestjes het perfecte uitstapje in Rotterdam.

Spectaculaire klimactiviteiten bij Adventure City Rotterdam

meisje klimt bij klimpark Adventure City Rotterdam

Naast onze indoor klimparcoursen zijn er nog meer spectaculaire klimactiviteiten waarvoor je bij ons terecht kunt. Zo kun je bijvoorbeeld ook heerlijk in de buitenlucht klimmen met de outdoor klimactiviteiten, kun je jezelf in de Italiaanse Alpen wanen met de adventure via ferrata en kun je de nieuwste klimtrend van het moment doen: boulderen. Maar uiteraard kun je ook ‘ouderwets’ klimmen op een klimwand. Kortom: voor ieder wat wils met de klimactiviteiten van Adventure City Rotterdam!

Boek je tickets en ga het avontuur aan!

Koop nu jouw tickets voor de indoor klimparcoursen en ga het avontuur aan. Je kunt al deelnemen vanaf 8 jaar en 1.20 meter. Spanning, sensatie en heel veel plezier gegarandeerd!

jongen klimt bij klimpark Adventure City Rotterdam

Uitermate geschikt voor kinderfeestjes

Kinderfeestjes