Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Klimparcoursen Outdoor

Overtref jezelf in onze spectaculaire outdoor parcoursen !

outdoor klimmen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Klimmen en klauteren op hoogtes tot wel 20 meter? Het kan bij de outdoor klimparcoursen van Adventure City in Rotterdam! Klim op lange ladders, loop over torenhoge touwbruggen en houd je evenwicht op houten evenwichtsbalken. De outdoor klimparcoursen bevatten touwen, trappen, balken, plateau's en meer methodes om jezelf van A naar B te verplaatsen. Je wordt gezekerd aan de Expoglider, waardoor je ten alle tijden 100% veilig kunt bewegen. Afhankelijk van jouw wensen kun je een makkelijk, gemiddeld of moeilijk klimparcours kiezen. Zo is er altijd wel een outdoor klimparcours dat bij jou past!

Soort
easy tot medium
Leeftijd
vanaf 8 jaar
Lengte
vanaf 1.30m
Zekering
gezekerd
Periode
niet bij vorst & sneeuw

Tickets

Adventuriers aan het woord

Erg mooi, goede begeleiding en het eten is top!

Josephine

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Heel leuk schoolreisje mogen vieren in dit super toffe klimpark! De kinderen waren dolenthousiast en de juffen en meesters ook. Een aanrader voor een actief schoolreisje. 

Marian

Een onvergetelijke dag gehad met het team. Een mooie verdeling tussen de mensen die de hoogteparcoursen wilde trotseren en de mensen die liever een alternatief programma deden in de vorm van djembe spelen. Als afsluiting een heerlijk buffet waar iedereen van genoten heeft. Een geweldige dag!  

Rachid (Gemeente Rotterdam)

Een leuke middag gehad met ons team bestaande uit 100 personen. We begonnen met een uurtje teambuilding spelen alvorens we vrij gebruik konden maken van alle klimactiviteiten. Een geslaagd uitje! 

Cindy (iSense)

Super leuk en gevarieerd klimpark met vriendelijk personeel.

Corinne

Wij hebben in twee dagen een schoolreisje gevierd bij Adventure City. Dag 1 met de onderbouw en dag 2 met de bovenbouw. Het waren twee ontzettend leuke dagen. Voor de kleinste is er ook meer dan genoeg te beleven en ook de oudere kids konden hun lol niet op op het terrein. Al met al zeer tevreden!

Esther

Wat hebben de kids het enorm naar hun zin gehad. Goede uitleg. Goede beveiliging. Goede service. Vriendelijk personeel. Aanrader!

Claudia

Meer adventuriers aan het woord

Voor wie zijn de outdoor klimparcoursen?

zipline bij Adventure City Rotterdam

De outdoor klimparcoursen van Adventure City zijn geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en 1.20 meter. Dit maakt het een avontuur dat voor iedereen mogelijk is. Voor jong en oud. De klimparcoursen zijn bijvoorbeeld voor de jongere avonturiers erg leuk als schoolreisje, terwijl de meer ervaren klimmers graag langskomen met een bedrijfsuitje. Door de verschillende niveau’s kun je zelf bepalen welk parcours jij wilt beklimmen.

Jaarrond genieten van spectaculaire klimactiviteiten

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Adventure City Rotterdam is dé place-to-be voor spectaculaire klimactiviteiten. Zo zijn de outdoor klimparcoursen van Adventure City Rotterdam perfect als je vol spanning wilt klimmen en klauteren in de buitenlucht. Bij bepaalde weersomstandigheden is de outdoor klimbaan gesloten, maar avonturiers zoals jij laten we niet in de koude kleren staan en zeker niet bij vorst en sneeuw. Daarom kun je jaarrond genieten van spectaculaire indoor klimparcoursen. Altijd al eens willen ‘’canyoningen’’? Het kan met onze adventure Via Ferrata. Wil je helemaal next-level klimmen? Dan is boulderen iets voor jou! Ongezekerd (maar wel veilig) klimmen aan klimmuren tot wel 4,5 meter. Liever ‘traditioneel’ klimmen? Onze klimwand maakt dit mogelijk.

Koop nu jouw tickets en ga het avontuur aan!

Koop nu jouw tickets voor de outdoor klimparcoursen en ga het avontuur aan. Spanning, sensatie en heel veel plezier gegarandeerd!

Prijzen en tickets

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures