Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Klimwand

Zo is de klimsport begonnen... en het blijft gaaf!

klimmen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Dé klimhal van Rotterdam

De klimwand van Adventure City Rotterdam is niet zomaar een klimwand. Onze klimwand is namelijk een echte rotswand. Op deze klimwand hebben we uitdagende klimroutes gemaakt die je gezekerd kunt afleggen. Op onze klimwand kun je eigenlijk ‘ouderwetse’ klimmen tegen een rots. Afhankelijk van jouw techniek en kracht kun je een klimroute bepalen. Er zijn routes voor iedereen, zowel voor de onervaren klimmers als voor de ervaren klimmers onder ons. Dit maakt de klimwand een extreem leuke adventure voor vele gelegenheden. Denk aan kinderfeestjes, verjaardagsfeestjes en schoolreisjes, maar bijvoorbeeld ook bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Soort
easy tot medium
Leeftijd
vanaf 8 jaar
Lengte
vanaf 1.30m
Zekering
gezekerd
Periode
Jaarrond

Tickets Kinderfeestjes

Adventuriers aan het woord

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze 2 meiden bij jullie! Het was echt super. Fijn om met z’n alle tegelijk te starten en hierna kon iedereen lekker doen wat hij/zij zelf wilde! Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk nog niet naar huis! Bedankt voor de goede zorgen!

Erica

Meer adventuriers aan het woord

100% veilig klimmen op onze klimwand

meisje klimt tijdens kinderfeestje bij klimpark Adventure City Rotterdam

Klimhal Rotterdam

Bij Adventure City kun je alle adventures altijd voor de volle 100% vertrouwen en kun je alle adventures onbezorgd aangaan, zo ook met de klimwand. Om je ook tijdens deze activiteit veilig te houden, maken we gebruik van het volautomatische zekeringssysteem Tru Blue, waardoor je zelfstandig en veilig naar boven kunt klimmen.

Klimmen in de klimhal bij Adventure City Rotterdam

via ferrata bij klimpark Adventure City Rotterdam

Beklim onze klimwand in dé klimhal van Rotterdam!

Adventure City is dé plek in Rotterdam en omstreken waar je een fantastische dag kunt beleven middels allerlei klimactiviteiten. In ons indoor klimgedeelte vind je de grootste klimhal van Rotterdam! Zo kun je bij ons terecht voor de enige indoor klimparcoursen van Nederland! Jaarrond klimmen in een wind- en waterdichte klimhal in Rotterdam. Uiteraard kun je ook bij ons klimmen in de buitenlucht met de outdoor klimparcoursen. Heb je altijd al eens in de Italiaanse Alpen willen klimmen? Het kan bij Adventure City! Dit hebben we creatief nagemaakt met onze adventure via ferrata. Wil je helemaal next level klimmen? Dan is boulderen iets voor jou. Ongezekerd klimmen tot wel 4,5 meter hoogte. Een activiteit die de afgelopen jaren enorm in populariteit is gestegen.

Boek je tickets en ga het avontuur aan!

Koop nu jouw tickets voor de klimwand en ga het avontuur aan. Je kunt al deelnemen vanaf 8 jaar en 1.20 meter. Spanning, sensatie en heel veel plezier gegarandeerd!

Prijzen en tickets

indoor klimmen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures