Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Rollercoaster Zipline

De ultieme adrenaline-kick! Durf jij het aan?!

rollercoaster zipline

De Rollercoaster Zipline combineert de snelheid van een zipline (ook wel bekend als tokkelbaan) met de sensatie van een achtbaan! Middels een veilige zekering word je aan deze ‘’tokkelachtbaan’’ vastgemaakt en kun je van start. Perfect voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Maar ook voor de jonge avonturiers onder ons is de Rollercoaster Zipline erg leuk als kinderfeestje en schoolreisje! Je kunt het avontuur namelijk al aangaan vanaf 8 jaar en 1.30 meter.

Voor deze Adventure geldt een extra fee van €2,50 per keer aan de balie en €2,25 wanneer u online boekt.  

Soort
medium
Leeftijd
vanaf 8 jaar
Lengte
vanaf 1.30m
Zekering
gezekerd
Periode
niet bij vorst en sneeuw

Tickets

Adventuriers aan het woord

Vandaag eindelijk het kinderfeestje mogen vieren van onze middelste. Super geregeld met de maatregelen die er zijn. Ook toen het te druk is werd, werd er meteen ingegrepen. Instructeurs hielden zich keurig aan de maatregelen en hielden super rekening met de wensen van de kids. De Rollercoaster was ook geweldig!

Ingrid

Meer adventuriers aan het woord

De tokkelbaan van Adventure City: een adrenaline fabriek!

zip line rollercoaster

Met snelheden variërend van 20 tot wel 40 km p/u is onze sensationele tokkelbaan een ware adrenalinefabriek. Vastgemaakt aan de zipline leg je een parcours af met verschillende bochten, hoogtes en snelheden. Dit maakt de rollercoaster zipline een waanzinnige activiteit voor zowel jong en oud. Bij Adventure City ben je aan het juiste adres voor geweldige adrenaline-kicks. Zo heb je naast de rollercoaster tokkelbaan ook ook de mogelijkheid om te bungeejumpen met de freefall quick jump. Voor de échte adrenaline-junkies!

 

 

Jaarrond tokkelen aan de rollercoaster zipline van Adventure City

rollercoaster zipline

De avontuurlijke rollercoaster zipline is de nieuwste innovatie van Europa. Het is een uitdagende attractie waarbij je vol spanning door de buitenlucht heen glijdt. Je start namelijk op een 22 meter hoge toren. De totale lengte van de zipline rollercoaster is ongeveer 300 meter. Tijdens de vlucht ben je uiteraard gezekerd met het 100% veilige Expoglider systeem. De rollercoaster zipline is het perfecte uitje in de buitenlucht dat je jaarrond kunt gebruiken, mits het niet sneeuwt of vriest. Wanneer dit wel het geval is, biedt de zipline de oplossing: een indoor zipline die altijd geopend is, ongeacht het weer.

De rollercoaster zipline is 100% veilig

rollercoaster zipline

De rollercoaster zipline is 100% veilig door de ontwikkeling van nieuwe hoogstaande technologie en het gebruik van sterk en betrouwbaar materiaal. Er zijn vele testen uitgevoerd voordat deze nieuwe manier van tokkelen mogelijk werd. Alle deelnemers worden met behulp van de Expoglider volledig gezekerd. Jezelf stoten aan bepaalde vaste constructies rondom het tokkelparcours is dan ook niet mogelijk. Het is daarmee een zekerheid dat de rollercoaster zipline van Adventure City volledig te vertrouwen is en je zonder zorgen kunt tokkelen. Net zo zeker als het feit dat je een heel leuke dag hebt!

Het leukste familie-uitje van Nederland!

Kinderfeestjes Schoolreisjes Vrijgezellenfeestjes Teambuilding