Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Via Ferrata

Lukt het jou om de ijzeren weg omhoog te beklimmen?!

Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Geïnspireerd op de fenomenale bergroutes in de Alpen hebben we bij Adventure City Rotterdam de spectaculaire adventure Via Ferrata ontwikkeld. Vertaald uit het Italiaans betekent ‘via ferrata’ ‘ijzeren weg’ en het heeft deze naam te danken aan de manier waarop je dit avontuur aangaat. Middels een staalkabel klim je naar boven via ijzeren treden, houten tonnen en stijlen ladders. Een veelvuldig gezien fenomeen in de Alpen waar men gezekerd de berg opklimt middels verschillende elementen. Dit hebben we bij Adventure City Rotterdam prachtig nagebootst op een muur in onze hal.

Soort
Rustig tot medium
Leeftijd
vanaf 8 jaar
Lengte
vanaf 1.30m
Zekering
gezekerd
Periode
Jaarrond

Tickets

Adventuriers aan het woord

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Geweldig... Met m'n dochters en vrouw geklommen.. Leuk en afwisselend van beginnend klimmer tot gevorderde.. We komen zeker terug!

Rob

Meer adventuriers aan het woord

Ga het avontuur aan bij Adventure City

jongen klimt bij klimpark Adventure City Rotterdam op de via ferrata

Via ferrata is het ultieme avontuur voor iedereen die niet kan wachten tot het ‘echte werk’ in de Alpen. Perfect om jouw klimskills te verbeteren, maar ook perfect voor een dagje uit, zoals schoolreisje of kinderfeestje. Wil jij jezelf nog meer uitdagen en het avontuur écht aangaan? Probeer dan ook onze andere klim adventures: boulderen, klimwand, indoor klimparcoursen en outdoor klimparcoursen.

Koop nu jouw tickets en ga het avontuur aan!

Koop nu jouw tickets voor de outdoor klimparcoursen en ga het avontuur aan. Je kunt al deelnemen vanaf 8 jaar en 1.20 meter. Spanning, sensatie en heel veel plezier gegarandeerd!

Prijzen en tickets

Durf jij het aan?!

Prijzen en tickets Kinderfeestjes