Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Zip-lines (in- en outdoor)

Met grote snelheden door het luchtruim zoeven

klimmen bij outdoor klimpark Adventure City Rotterdam

Bij Adventure City hebben we vele spectaculaire ziplines. Het hoogtepunt hiervan is de zipline: een tokkelbaan van maar liefst 150 meter lang die start vanaf het dak en over het gehele buitenterrein is geplaatst. Een waanzinnig spektakel voor jong en oud waarbij je gezekerd bent met de Expo Glider vanaf 15 meter hoogte. Dit wil je niet missen! Daarnaast heeft Adventure City ook de beschikking over twee unieke indoor ziplines, zodat jij jaarrond kunt tokkelen door onze splinternieuwe hal!

Soort
medium tot extreme
Leeftijd
vanaf 8 jaar
Lengte
vanaf 1.30m
Zekering
gezekerd
Periode
Jaarrond

Tickets

Adventuriers aan het woord

Alles was leuk. De kinderen overtroffen zichzelf door steeds nieuwe uitdagen aan te gaan.

Hettie

Ik heb super genoten van ons personeelsuitje bij adventure city. Wat een top begeleiding van een stel super lieve jongens! Een paar keer gered door hun maar dat lag dan ook meer aan mijn geklungel dan aan hun. Ze zorgen ervoor dat je jezelf uitdaagt en je grenzen op zoekt! Voor een ieder met een klein beetje lef een super leuk avontuur!

Karola

Een super leuke teambuilding dag gehad met ons team. Variërende spellen waarbij het werken in teamverband zeker aanwezig was. De begeleiding was ook super! Dank!   

Monica (Greenberg Nielsen)

Meer adventuriers aan het woord

Voor wie is de zipline?

Adventure City Rotterdam

De zipline is dé activiteit waarmee je met grote snelheden door de lucht kunt razen. Dit zorgt voor extreme adrenalinekicks! De zipline is voor het oudere publiek zeer geschikt als vrijgezellenfeest en bedrijfsuitje, maar ook voor het jonge publiek als kinderfeestje of schoolreisje. Deelname is al mogelijk vanaf 8 jaar en 1.20 meter. Kortom: de zipline is de perfecte activiteit voor zowel jong als oud en voor verschillende arrangementen. Ervaar het zelf en kom eens langs!

Sensationele adrenaline-activiteiten bij Adventure City Rotterdam

jongen zipt aan zipline bij klimpark Adventure City Rotterdam

De zipline is de ultieme activiteit voor iedereen die houdt van adrenalinekicks. Adventure City Rotterdam heeft naast de zipline nog meer spectaculaire activiteiten waarvan je hartslag zal pieken, zoals onze rollercoaster zipline. Een zipline met bochten, hoogtes en (hoge) snelheden. En durf jij van 12 of zelfs 20 meter hoogte naar beneden te springen? Dan is de freefall quick jump 12 meter of de freefall quick jump 20 meter zeker iets voor jou.

Boek je tickets en ga het avontuur aan!

Koop nu jouw tickets voor de zipline en ga het avontuur aan. Je kunt al deelnemen vanaf 8 jaar en 1.20 meter. Spanning, sensatie en heel veel plezier gegarandeerd!

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures