Nieuw: Wintertickets bij Adventure City! Vrij klimmen al vanaf 12,50!
Morgen geopend van 12:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Bedrijfsuitje Gouda

Ben je op zoek naar een unieke locatie om een onvergetelijk bedrijfsuitje in Tilburg te organiseren?

Ben je op zoek naar een unieke locatie om een onvergetelijk bedrijfsuitje in Gouda te organiseren? Boek je bedrijfsuitje Gouda bij Adventure City! Het bedrijfsuitje is vaak het (jaarlijkse) uitje waar het personeel reikhalzend naar uitkijkt. Organiseer je bedrijfsuitje Gouda bij Adventure City en je bent verzekerd van een enorm leuke dag voor het gehele personeel. Met een bedrijfsuitje Gouda bij Adventure City kan het gehele personeel onbeperkt genieten van onze adventures. We hebben diverse adventures ter beschikking die enorm leuk zijn om aan te gaan als collega’s. Met de adventure indoor klimparcoursen bijvoorbeeld kun je als groep klimmen in het enige indoor klimpark van Nederland. Een bedrijfsuitje Gouda bij Adventure City is daarom niet alleen erg leuk, het is ook goed voor de teambuilding en de sfeer op de werkvloer!

Contact

De leukste bedrijfsuitjes Gouda boek je bij Adventure City

Organiseer je bedrijfsuitje Gouda bij Adventure City: spanning, sensatie en gegarandeerd enorm veel gezelligheid bij hét klimpark van Nederland! Diverse activiteiten zorgen ervoor dat iedereen een enorm leuke dag beleeft. Doordat je met sommige activiteiten moet samenwerken, is een bedrijfsuitje Gouda bij Adventure City vieren een erg goed idee om de teamspirit omhoog te helpen, wat de sfeer op de werkvloer ten goede doet. Een bedrijfsuitje Gouda draait bij ons allemaal om samenwerken en plezier maken. Afsluitend van de actieve dag kun je er ook voor kiezen om een compleet bedrijfsfeest te organiseren. Helemaal naar jouw/jullie wensen. Kortom: voor een bedrijfsuitje Gouda ben je bij ons aan het juiste adres!

Samen zorgen we voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Gouda

We denken graag met jullie mee om voor het gehele bedrijf een onvergetelijke dag te verzorgen. Een uniek programma met diverse activiteiten zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Gouda. Van tevoren brengen we jullie wensen in kaart, zodat jullie tijdens het bedrijfsuitje Gouda niets tekort komen. We bedenken een uniek programma wat is afgestemd op jullie wensen. Vier je bedrijfsuitje Gouda daarom bij Adventure City en je verzekert het gehele bedrijf van een onvergetelijke dag waar nog lang over nagepraat zal worden!

Onbeperkt plezier met een bedrijfsuitje Gouda bij Adventure City

Tijdens een bedrijfsuitje Gouda bij Adventure City kan het gehele personeel gebruik maken van de adventures wanneer hij of zij dat wil. Kan je niet genoeg krijgen van een adventure? Geen probleem, je kunt het avontuur onbeperkt aangaan! Een overzicht van onze adventures vind je hieronder:

  • Via ferrata: Waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘’ijzeren weg’’
  • Boulderen: Klim ongezekerd tot een hoogte van maximaal 4,5 meter
  • De zipline: Verschillende ziplines, zowel indoor als outdoor
  • Klimwand: Klim uitdagende routes op een echte rotswand

Voor zowel grote als kleine bedrijven uit Gouda

Bedrijven van alle soorten omvang kunnen bij ons terecht om hun bedrijfsuitje Gouda te organiseren. Ga eindeloos het avontuur aan met onze adventures die op verschillende manieren te doorlopen zijn. Op deze manier raak je niet uitgekeken. Adventure City bevindt zich langs de snelweg en op nog geen 30 minuten afstand van Gouda, waardoor het heel gemakkelijk is aan te rijden. Ook is er genoeg parkeergelegenheid, zowel voor personenauto’s als voor bussen.  

Adventure City: de locatie voor onvergetelijke bedrijfsuitjes in Gouda

Al wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren dan ben je bij Adventure City aan het juiste adres. Met verschillende unieke en uitdagende adventures raakt niemand uitgekeken. Het is daarom niet zo gek dat bedrijven uit heel Nederland en van diverse groottes hun bedrijfsuitje bij ons komen vieren, waaronder bedrijven uit Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor een actief bedrijfsuitje, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als vrijgezellenfeest, personeelsfeest, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis of kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die het gehele bedrijf nooit zal vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures