Vandaag geopend: 12:30 t/m 18:00
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Nominatie ANWB leukste uitje 2024!

Bedrijfsuitje Rotterdam

Ben je op zoek naar een unieke locatie om een onvergetelijk bedrijfsuitje in Rotterdam te organiseren?

indoor klimpark Adventure City Rotterdam

Boek je bedrijfsuitje bij Adventure City in Rotterdam! Het bedrijfsuitje is vaak het (jaarlijkse) uitje waar het personeel reikhalzend naar uitkijkt. Organiseer je bedrijfsuitje in Rotterdam bij Adventure City en je bent verzekerd van een enorm leuke dag voor het gehele personeel. Met een bedrijfsuitje in Rotterdam bij Adventure City kan het gehele personeel onbeperkt genieten van onze adventures. We hebben diverse adventures ter beschikking die enorm leuk zijn om aan te gaan als collega’s. Met de adventure indoor klimparcoursen bijvoorbeeld kun je als groep klimmen in het enige indoor klimpark van Nederland. Een bedrijfsuitje in Rotterdam bij Adventure City is daarom niet alleen erg leuk, het is ook goed voor de teambuilding en de sfeer op de werkvloer!

Contact

De leukste bedrijfsuitjes in Rotterdam beleef je bij Adventure City

Teambuilding bij Adventure City Rotterdam: Mouwen Opstropen En Gaan Op Hoogte!

Organiseer je bedrijfsuitje in Rotterdam bij Adventure City: spanning, sensatie en gegarandeerd enorm veel gezelligheid bij hét klimpark van Nederland! Diverse activiteiten zorgen ervoor dat iedereen een enorm leuke dag beleeft. Doordat je met sommige activiteiten moet samenwerken, is een bedrijfsuitje bij Adventure City Rotterdam vieren een erg goed idee om de teamspirit omhoog te helpen, wat de sfeer op de werkvloer ten goede doet. Een bedrijfsuitje draait bij ons allemaal om samenwerken en plezier maken. Afsluitend van de actieve dag kun je er ook voor kiezen om een compleet bedrijfsfeest te organiseren. Helemaal naar jouw/jullie wensen. Kortom: voor een bedrijfsuitje in Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres!

Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Rotterdam

teambuilding in Rotterdam bij Adventure City Rotterdam

We denken graag met jullie mee om voor het gehele bedrijf een onvergetelijke dag te verzorgen. Een uniek programma met diverse activiteiten zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Rotterdam. Van tevoren brengen we jullie wensen in kaart, zodat jullie tijdens het bedrijfsuitje niets tekort komen. We bedenken een uniek programma wat is afgestemd op jullie wensen. Vier je bedrijfsuitje in Rotterdam daarom bij Adventure City en je verzekert het gehele bedrijf van een onvergetelijke dag waar nog lang over nagepraat zal worden!

Onbeperkt plezier met een bedrijfsuitje bij Adventure City Rotterdam

meisje zipt aan zipline bij klimpark Adventure City Rotterdam

Tijdens een bedrijfsuitje bij Adventure City Rotterdam kan het gehele personeel gebruik maken van de adventures wanneer hij of zij dat wil. Kan je niet genoeg krijgen van een adventure? Geen probleem, je kunt het avontuur onbeperkt aangaan! Een overzicht van onze adventures vind je hieronder:

  • Via ferrata: Waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘’ijzeren weg’’
  • Boulderen: Klim ongezekerd tot een hoogte van maximaal 4,5 meter
  • De zipline: Verschillende ziplines, zowel indoor als outdoor
  • Klimwand: Klim uitdagende routes op een echte rotswand

Voor zowel grote als kleine bedrijven uit Rotterdam

jongen balanceert op pallets bij klimpark Adventure City Rotterdam

Bedrijven van alle soorten omvang kunnen bij ons terecht om hun bedrijfsuitje in Rotterdam te organiseren. Ga eindeloos het avontuur aan met onze adventures die op verschillende manieren te doorlopen zijn. Op deze manier raak je niet uitgekeken. Adventure City bevindt zich langs de snelweg van Rotterdam, waardoor het heel gemakkelijk is aan te rijden. Ook is er genoeg parkeergelegenheid, zowel voor personenauto’s als voor bussen.

Adventure City: de locatie voor onvergetelijke bedrijfsuitjes in Rotterdam

meisje zipt aan zipline bij klimpark Adventure City Rotterdam

Al wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren, dan ben je bij Adventure City aan het juiste adres. Met verschillende unieke en uitdagende adventures raakt niemand uitgekeken. Het is daarom niet zo gek dat bedrijven uit heel Nederland en van diverse groottes hun bedrijfsuitje bij ons komen vieren. Zo komen bedrijven bij ons voor een bedrijfsuitje Amsterdam, bedrijfsuitje Den Haag, bedrijfsuitje Breda, bedrijfsuitje Westland, bedrijfsuitje Utrecht, bedrijfsuitje Den Bosch, bedrijfsuitje Delft, bedrijfsuitje Dordrecht, bedrijfsuitje Zoetermeer, bedrijfsuitje Tilburg, bedrijfsuitje Gouda en andere plaatsen voor bedrijfsuitjes in Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor een actief bedrijfsuitje, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als vrijgezellenfeest, personeelsfeest, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis, kinderfeestje of met een familieuitje in Rotterdam. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die het gehele bedrijf nooit zal vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures