Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Familieuitje

Familieuitje in Rotterdam

vader en dochter klimmen bij outdoor klimpark Adventure City Rotterdam

Wil je een familieuitje organiseren? Ga op avontuur bij Adventure City Rotterdam! Ons +7000m2 zip- en klimpark biedt oneindig veel mogelijkheden voor familieuitjes. Leuk en toegankelijk voor de hele familie! Voor de sportieve kids en zelfs voor opa en oma, want naast onze vele klimparcoursen en adventures bieden wij jullie ook diverse workshops. 

Dus wat voor familieuitje je ook wilt organiseren, bij Adventure City vind je wat je zoekt. Wij hebben voor ieder wat wils en denken graag met je mee voor het organiseren van het perfecte familieuitje. Bestel direct jullie tickets online! Of neem voor vragen gerust eerst contact met ons op. We ontvangen jullie graag met de hele familie! 

Neem contact op!

Leuk voor de hele familie

Kinderfeestje Rotterdam meisje springen

Onze activiteiten lenen zich perfect voor alle leeftijden. Voor de jongste kinderen hebben we bijvoorbeeld de speleo of de puppy klimparcoursen. Veilig klimmen en klauteren!

En ook de oudere kids ontbreekt het niets, want met klimparcoursen tot wel 20 meter hoogte kunnen zij hun lol niet op! Zip, klim en klauter over het terrein, spring met een vrije val in een sprong naar beneden en vlieg door de bochten met de rollercoaster zipline.

Zelfs opa en oma kunnen mee, want naast onze horeca waar jullie heerlijk pauze kunnen houden, bieden wij ook ontzettend leuke workshops aan, zoals djembe spelen, cocktails maken en goochelen. Het belooft één groot plezier te worden met een familie-uitje bij Adventure City Rotterdam! 

Benieuwd wat je kunt verwachten met een familieuitje bij Adventure City? Bekijk de foto impressie hieronder!

Een familieuitje bij Adventure City Rotterdam!

Bestel tickets voor jullie familieuitje!

Zippen en klimmen bij Adventure City is leuk voor de hele familie. Van jong tot oud! Want we hebben voor iedere leeftijd passende adventures. Boek jullie tickets gemakkelijk online!

Prijzen en tickets

Uniek Vrijgezellenfeest Voor Vrouwen Bij Adventure City Rotterdam

Plezier voor de hele familie!

Adventure City Rotterdam: de locatie voor een onvergetelijk familie-uitje

Kinderfeestje Rotterdam jongens

Adventure City Rotterdam is het zip- en klimpark om van jullie familie-uitje een onvergetelijke dag te maken. Met verschillende unieke en leuke adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat families vanuit heel Nederland hun uitje bij ons komen vieren. Naast dat je bij ons terecht kunt voor familie-uitjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, schoolreisjes, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendenuitjes, groepsuitjes, verjaardagsfeestjes en teambuilding. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Familie-uitje boeken bij Adventure City

Familie-uitjes zijn de perfecte manier om tijd door te brengen met de mensen die je liefhebt, terwijl je tegelijkertijd nieuwe dingen ontdekt en jezelf uitdaagt. Bij Adventure City Rotterdam bieden we de leukste actieve familie-uitjes aan in ons 2000m2 indoor en 5000m2 outdoor klimpark.

Ons klimpark biedt avonturen voor kinderen van alle leeftijden, vanaf 4 jaar. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op puppy klimparcoursen, net adventure en de speleo. Hier kunnen ze hun evenwicht en zelfvertrouwen verbeteren, terwijl ze zich veilig voelen in een gecontroleerde omgeving. Oudere kinderen kunnen hun adrenalinekick krijgen met de rollercoaster zipline, de via ferrata, een vrije val van 20 meter en geweldige klimparcoursen. Dit zorgt voor een geweldige uitdaging en leert hen hoe ze hun angst kunnen overwinnen.

Maar ook voor ouders en eventueel opa's en oma's zijn er gepaste adventures. Er zijn talloze klim- en zipline-opties beschikbaar voor volwassenen, waarmee ze hun eigen grenzen kunnen verleggen en zichzelf kunnen uitdagen. Bovendien, mensen met hoogtevrees hoeven zich geen zorgen te maken, want we bieden ook workshops aan, zoals djembé workshops en cocktails maken. Hierdoor kan men zich op een andere manier ontspannen en plezier beleven met de familie.

Kortom, Adventure City is echt leuk voor de hele familie. Dit is een unieke en actieve manier om tijd door te brengen met je familie, terwijl je tegelijkertijd nieuwe dingen ontdekt en jezelf uitdaagt. Bovendien is het een geweldige manier om herinneringen te maken die voor altijd zullen duren. Dus als je op zoek bent naar een leuk en uitdagend familie-uitje, boek dan nu je tickets bij Adventure City Rotterdam! Laat de avonturen beginnen en beleef een onvergetelijke ervaring met je familie.

Familie-uitje boeken

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures