Morgen geopend van 10:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Familieuitje

Familieuitjes

Een uitje met de familie? Ga op avontuur bij Adventure City! Ons +7000m2 zip- en klimpark biedt oneindig veel mogelijkheden voor familieuitjes. Leuk en toegankelijk voor de hele familie! Voor de sportieve kids en zelfs voor opa en oma, want naast onze vele klimparcoursen en adventures bieden wij jullie ook diverse workshops. 

Dus wat voor familieuitje u ook wilt organiseren, bij Adventure City vindt u wat u zoekt. Wij hebben voor ieder wat wils en denken graag met u mee voor het organiseren van het perfecte familieuitje. Bestel direct jullie tickets online of neem contact op voor vragen of een aanbod op maat. 

Neem contact op!

De leukste familieuitjes beleven jullie bij Adventure City!

Bestel tickets voor jullie familieuitje!

Prijzen en tickets

Uniek Vrijgezellenfeest Voor Vrouwen Bij Adventure City Rotterdam

Adventure City Rotterdam: de locatie voor een onvergetelijk familie-uitje

Adventure City Rotterdam is het zip- en klimpark om van jullie familie-uitje een onvergetelijke dag te maken. Met verschillende unieke en leuke adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat families vanuit heel Nederland hun uitje bij ons komen vieren. Naast dat je bij ons terecht kunt voor familie-uitjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, schoolreisjes, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendenuitjes, groepsuitjes, verjaardagsfeestjes en teambuilding. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures