Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Groepsuitje

Groepsuitjes

Adventure City Rotterdam team

Op zoek naar een toffe locatie voor groepsuitjes? Kom langs bij Adventure City Rotterdam! Bij ons geniet je met de hele groep van maar liefst 7000m2 klimpark. Binnen én buiten! Zip, spring, klim en klauter over onze unieke parcoursen en adventures. Welke waaghals in jullie groep durft van 20 meter naar beneden te springen tijdens de Freefall Quick Jump 20 meter? En hoe snel kunnen jullie gaan met de Rollercoaster zipline? (geheime tip: de snelheden kunnen oplopen tot wel 60 km p/u!). 

Ook voor de minder sportieve fanatiekelingen biedt Adventure City meer dan genoeg mogelijkheden tijdens een groepsuitje. Want we hebben zowel uitdagende als minder uitdagende adventures. Voor ieder wat wils! Bij ons kan iedereen uit de hele groep een ontzettend leuke dag beleven. Wacht niet langer! Neem contact op of direct tickets voor jullie groepsuitje! 

Neem contact op!

De leukste groepsuitjes beleven jullie bij Adventure City!

Bestel tickets voor jullie groepsuitje!

Prijzen en tickets

Uniek Vrijgezellenfeest Voor Vrouwen Bij Adventure City Rotterdam

Adventure City Rotterdam: de locatie voor een onvergetelijk groepsuitje

Vrije val tijdens kinderfeestje in Rotterdam

Adventure City Rotterdam is het zip- en klimpark om van jullie groepsuitje een onvergetelijke dag te maken. Met verschillende unieke en leuke adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat groepen vanuit heel Nederland hun uitje bij ons komen vieren. Naast dat je bij ons terecht kunt voor groepsuitjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, schoolreisjes, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje, verjaardagsfeestjes en teambuilding. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures