Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Kinderfeestje 10 jaar

Kinderfeestjes voor 10 jaar

Ben je op zoek naar een kinderfeestje voor kids van 10 of 11 jaar oud? Klimpark Adventure City is de perfecte locatie voor het vieren van jouw kinderfeest. Adventure City is het grootste in- & outdoor klimpark van Europa. 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes voor kids van 10 en 11 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken
  • Ouders kunnen tegen een gereduceerd tarief mee klimmen

Kinderfeestje boeken

Kinderfeestjes outdoor voor 10 jaar en 11 jaar

Arrangementen

Vanaf 5 personen ben je van harte welkom voor het vieren van je kinderfeestje. Bekijk onze op maat gemaakte arrangementen.

Kinderfeest Arrangementen

Adventures

Ontdek onze +15 spannende adventures (indoor en outdoor)! Klim tot op grote hoogte en beleef de spannendste dag van jouw leven!

Onze adventures

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop! Zeker met kinderen. Wilt u meer weten over veiligheid? Lees dan verder via de onderstaande knop. 

Veiligheid

Adventuriers aan het woord

Uniek in zijn soort! Hele toffe locatie voor teambuilding- en bedrijfsuitjes. Al voor meerdere bedrijven hier een evenement verzorgd. Altijd top geregeld! 

Sander (Hunter Events)

Super leuk en gevarieerd klimpark met vriendelijk personeel.

Corinne

Wij hebben in twee dagen een schoolreisje gevierd bij Adventure City. Dag 1 met de onderbouw en dag 2 met de bovenbouw. Het waren twee ontzettend leuke dagen. Voor de kleinste is er ook meer dan genoeg te beleven en ook de oudere kids konden hun lol niet op op het terrein. Al met al zeer tevreden!

Esther

Vandaag een kinderfeestje gehad met allemaal meiden van 7/8 jaar. Zij en wij vonden het super. Ze hebben enorm genoten en vonden 2,5 uur te kort, ze wilde na de lunch nog wel weer verder. Super bedankt allemaal voor de goede zorgen. De meiden vonden het diploma ook super!

Stephanie

Een super leuke teambuilding dag gehad met ons team. Variërende spellen waarbij het werken in teamverband zeker aanwezig was. De begeleiding was ook super! Dank!   

Monica (Greenberg Nielsen)

Gisteren hebben we het kinderfeestje gevierd van mijn zoontje van 9 bij Adventure City Rotterdam, en wat is dat super goed bevallen! De kinderen hebben zich geen moment verveeld. Goede instructies, erg vriendelijk personeel en gewoon een heel mooi klimpark! Een aanrader voor jong en oud!

Diana

Geweldig... Met m'n dochters en vrouw geklommen.. Leuk en afwisselend van beginnend klimmer tot gevorderde.. We komen zeker terug!

Rob

Ik heb super genoten van ons personeelsuitje bij adventure city. Wat een top begeleiding van een stel super lieve jongens! Een paar keer gered door hun maar dat lag dan ook meer aan mijn geklungel dan aan hun. Ze zorgen ervoor dat je jezelf uitdaagt en je grenzen op zoekt! Voor een ieder met een klein beetje lef een super leuk avontuur!

Karola

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden van 10 jaar oud

Wordt je zoon of dochter tien jaar oud en wil je een kinderfeestje organiseren? Adventure City is leuk voor iedereen. Jongen of meisje, jong en oud, er zijn altijd wel geschikte adventures die past bij wat iedereen wil, kan en durft. Hierdoor is een kinderfeestje leuk voor zowel jongens als meisjes van 10 jaar oud. Wil je hier meer over weten? Klik op de onderstaande knoppen! 

Kinderfeestje voor meiden Kinderfeestje voor jongens

Kinderfeestjes voor meisjes van 10 jaar en 11 jaar

Kinderfeestjes voor kinderen van 10 jaar oud

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Ben je op zoek naar een kinderfeest voor kids van 10 jaar oud? Bezoek Klimpark Adventure City in Rotterdam. Wij hebben de perfecte locatie om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Kinderfeestje voor 10-jarige

Een onvergetelijk kinderfeestje voor 10-jarige op hoogte, dat wil jij toch ook?! Bij Adventure City vind je alles wat je maar wensen kan. Uitdaging, sensatie maar vooral heel veel plezier. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes beleef je hier de vetste avonturen. Wat dacht je van onze klimwanden tot 8 meter hoog, Free Fall Bungy jump van 10 en 20 meter en onze spectaculaire Rollercoaster Zip-line waar je op snelheid door de lucht heen zweeft. Perfecte attracties voor kinderen van 10 jaar. Hier zul je nog lang over zult napraten. 

In & outdoorpark voor 10-jarige

Bij Adventure City is het altijd zomer, of het nu regent of niet. Met een indoor gedeelte van 2000m2 en 5000m2 kun je met iedere weersomstandigheid genieten van onze attracties. Het unieke aan ons park is dan ook dat we 12 maanden per jaar geopend zijn. Ook voor jouw kinderfeestje kun je bij ons bijna iedere dag van het jaar terecht. Dus of je nu een kinderfeestje voor 10 -jarige in juli of december wilt vieren, wij staan altijd klaar met een glimlach om jou te ontvangen. Bij In ons te gekke indoorpark vind je onder andere hoogteparcoursen tot wel 13 meter, touwbruggen die uitkomen bij onze Net Adventure trampolines en een spectaculaire Free Fall van 10 meter. Durf jij van het platvorm af te springen? In het outdoorpark van Adventure City kun je het allerhoogste parcours betreden, namelijk die van 20 meter! Ook de hoogste Free Fall bungy van Nederland staat hier. Haal jij je vriendjes en vriendinnetjes over om van 20 meter naar beneden te springen? Sinds kort hebben we ook een camerasysteem gebouwd bij de Free Fall waarbij je je eigen sprong kunt filmen en naar jezelf kunt sturen. Fan van tokkelbanen? Dan kan jij je geluk niet op met ons zip-line parcours, met onder andere een zip-line van wel 150 meter lang. 

Feestarrangement voor 10 jaar

Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Arrangementen kinderfeestjes voor 10 jaar

De jarige job wordt bij Adventure City altijd extra in het zonnetje gezet. Zo krijgt hij of zij een super leuke goodie bag met toffe items. Daarnaast is de gordel en helm voor de jarige extra speciaal gemaakt om echt het ‘jarig zijn’ gevoel mee te geven. Uiteraard hebben we de feesttafels ook vrolijk versierd en zingen we op verzoek het lievelingsliedje van de jarige job. Dat wil je toch niet missen?!

Er zijn verschillende arrangementen te boeken voor 10-jarige. Zo kun je een kinderfeestje boeken voor 1,5 en 2,5 uur en op vrijdagmiddag voor 1 uur en 3 kwartier. Daarnaast is er de optie om achteraf te smullen van vers gebakken frietjes en een snack of een huisgemaakte pannenkoek. Heerlijk toch! Uiteraard is een kinderfeestje niet compleet zonder een klimdiploma, getekend door een echte kliminstructeur. Onze instructeurs kijken en beoordelen tijdens het feestje of jullie alle parcoursen goed afleggen en vooral veilig klimmen. Zijn alle vakjes afgevinkt? Dan verdien je het enige echte Adventure City klimdiploma. Die wil jij toch ook boven je bed hebben hangen?! 

Paps en mams ook de lucht in

Naast de jarige job mogen paps en mams uiteraard ook mee de lucht in. Het kinderfeestje is natuurlijk niet compleet als er ook een ouder en/of begeleider mee gaat. Ook kunnen zij super toffe actiefoto’s maken om achteraf als aandenken te hebben. Daarnaast is onze ervaring dat papa’s & mama’s het klimmen ook heel leuk vinden en ze achteraf blij zijn dat ze de uitdaging zijn aangegaan. Naast de gezelligheid is het ook fijn als er een ouder/begeleider meegaat om de kids bij te staan wanneer het even spannend wordt. 

Sfeerbeelden van Adventure City

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures