Morgen gesloten
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Kinderfeestje 10 jaar en 11 jaar

Kinderfeestjes 10 jaar en 11 jaar oud

Ben je op zoek naar een kinderfeestje voor kids van 10 of 11 jaar oud? Klimpark Adventure City is de perfecte locatie voor het vieren van jouw kinderfeest. Adventure City is het grootste in- & outdoor klimpark van Europa. 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes voor kids van 10 en 11 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken
  • Ouders kunnen tegen een gereduceerd tarief mee klimmen

Bekijk voor een compleet overzicht eens onze kinderfeestje ideeën

Kinderfeestjes outdoor voor 10 jaar en 11 jaar

Arrangement Kinderfeest Leeftijd 10 en 11 jaar

Vanaf 5 personen ben je van harte welkom om jouw kinderfeest voor kinderen van 10 of 11 jaar oud bij ons te vieren. Bekijk onze op maat gemaakte arrangementen.

Kinderfeest Arrangementen

Ontdek onze spannende adventures

Ontdek onze +15 spannende adventures (indoor en outdoor)! Klim tot op grote hoogte en beleef de spannendste dag van jouw leven!

Adventures

Informatie over veiligheid

Een bezoek aan klimpark Adventure City staat garant voor avontuur en plezier. Als ouder of verzorger krijgt u gratis toegang. Wilt u meer weten over veiligheid? Lees verder.

Veiligheid

Video: kinderfeest 10 en 11 jaar

Adventuriers aan het woord

Erg leuke dag gehad met mijn collega's van het Maasstad Ziekenhuis! Voor ieder was er wat wils. Voor degene die de hoogte in wilde konden hun geluk niet op met parcoursen van 20 meter. Maar ook voor degene die liever laag bleven konden zich prima vermaken op de lagere parcoursen. 

Marsha (Maasstad ziekenhuis)

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze 2 meiden bij jullie! Het was echt super. Fijn om met z’n alle tegelijk te starten en hierna kon iedereen lekker doen wat hij/zij zelf wilde! Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk nog niet naar huis! Bedankt voor de goede zorgen!

Erica

Erg mooi, goede begeleiding en het eten is top!

Josephine

Gisteren hebben we het kinderfeestje gevierd van mijn zoontje van 9 bij Adventure City Rotterdam, en wat is dat super goed bevallen! De kinderen hebben zich geen moment verveeld. Goede instructies, erg vriendelijk personeel en gewoon een heel mooi klimpark! Een aanrader voor jong en oud!

Diana

Een leuke middag gehad met ons team bestaande uit 100 personen. We begonnen met een uurtje teambuilding spelen alvorens we vrij gebruik konden maken van alle klimactiviteiten. Een geslaagd uitje! 

Cindy (iSense)

Vandaag een kinderfeestje gehad met allemaal meiden van 7/8 jaar. Zij en wij vonden het super. Ze hebben enorm genoten en vonden 2,5 uur te kort, ze wilde na de lunch nog wel weer verder. Super bedankt allemaal voor de goede zorgen. De meiden vonden het diploma ook super!

Stephanie

Geweldig... Met m'n dochters en vrouw geklommen.. Leuk en afwisselend van beginnend klimmer tot gevorderde.. We komen zeker terug!

Rob

Ondanks we een stukje moesten rijden (omgeving Amsterdam) was het zeker de moeite waard om een uitje bij Adventure City te organiseren. Het personeel dacht goed mee in de mogelijkheden voor ons team en heeft er een onvergetelijke dag van gemaakt. Teambuilding, klimmen en na afloop een heerlijk buffet Rondje Rotterdam. Zeker een aanrader! 

Natascha (Vanderlande)

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden van 10 en 11 jaar oud

Kinderfeestje Meiden Kinderfeestje Jongens

Kinderfeestjes voor meisjes van 10 jaar en 11 jaar

Kinderfeestje 10 jaar en 11 jaar

Ben je op zoek naar een kinderfeest voor kids van 10 jaar en 11 jaar oud? Bezoek Klimpark Adventure City in Rotterdam. Wij hebben de perfecte locatie om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Mensen zochten ook naar: Kinderfeestje RotterdamKinderfeestje AmsterdamKinderfeestje Den HaagKinderfeestje BredaKinderfeestje WestlandKinderfeestje UtrechtKinderfeestje Den BoschKinderfeestje DelftKinderfeestje DordrechtKinderfeestje ZoetermeerKinderfeestje TilburgKinderfeestje GoudaKinderfeestje Leiden en Kinderfeestje Zuid-Holland.

Kinderfeestje 10 en 11-jarige

Een onvergetelijk kinderfeestje voor 10 en 11-jarige op hoogte, dat wil jij toch ook?! Bij Adventure City vind je alles wat je maar wensen kan. Uitdaging, sensatie maar vooral heel veel plezier. Samen met je 10 en 11-jarige vriendjes en vriendinnetjes beleef je hier de vetste avonturen. Wat dacht je van onze klimwanden tot 8 meter hoog, Free Fall Bungy jump van 10 en 20 meter en onze spectaculaire Rollercoaster Zip-line waar je op snelheid door de lucht heen zweeft. Perfecte attracties voor 10 en 11-jarige waar je nog lang over zult napraten. 

In & outdoorpark voor 10 en 11-jarige

Bij Adventure City is het altijd zomer, of het nu regent of niet. Met een indoor gedeelte van 2000m2 en 5000m2 kun je met iedere weersomstandigheid genieten van onze attracties. Het unieke aan ons park is dan ook dat we 12 maanden per jaar geopend zijn. Ook voor jouw kinderfeestje kun je bij ons bijna iedere dag van het jaar terecht. Dus of je nu een kinderfeestje voor 10 of 11-jarige in juli of december wilt vieren, wij staan altijd klaar met een glimlach om jou te ontvangen. Bij In ons te gekke indoorpark vind je onder andere hoogteparcoursen tot wel 13 meter, touwbruggen die uitkomen bij onze Net Adventure trampolines en een spectaculaire Free Fall van 10 meter. Durf jij van het platvorm af te springen? In het outdoorpark van Adventure City kun je het allerhoogste parcours betreden, namelijk die van 20 meter! Ook de hoogste Free Fall bungy van Nederland staat hier. Haal jij je vriendjes en vriendinnetjes over om van 20 meter naar beneden te springen? Sinds kort hebben we ook een camerasysteem gebouwd bij de Free Fall waarbij je je eigen sprong kunt filmen en naar jezelf kunt sturen. Fan van tokkelbanen? Dan kan jij je geluk niet op met ons zip-line parcours, met onder andere een zip-line van wel 150 meter lang. 

Het feestje van het jaar voor 10 en 11-jarige

De jarige job wordt bij Adventure City altijd extra in het zonnetje gezet. Zo krijgt hij of zij een super leuke goodie bag met toffe items. Daarnaast is de gordel en helm voor de jarige extra speciaal gemaakt om echt het ‘jarig zijn’ gevoel mee te geven. Uiteraard hebben we de feesttafels ook vrolijk versierd en zingen we op verzoek het lievelingsliedje van de jarige job. Dat wil je toch niet missen?! Er zijn verschillende arrangementen te boeken voor 10 en 11-jarige. Zo kun je een kinderfeestje boeken voor 1,5 en 2,5 uur en op vrijdagmiddag voor 1 uur en 3 kwartier. Daarnaast is er de optie om achteraf te smullen van vers gebakken frietjes en een snack of een huisgemaakte pannenkoek. Heerlijk toch! Uiteraard is een kinderfeestje voor 10 en 11-jarige niet compleet zonder een klimdiploma, getekend door een echte kliminstructeur. Onze instructeurs kijken en beoordelen tijdens het feestje of jullie alle parcoursen goed afleggen en vooral veilig klimmen. Zijn alle vakjes afgevinkt? Dan verdien je het enige echte Adventure City klimdiploma. Die wil jij toch ook boven je bed hebben hangen?! 

Paps en mams ook de lucht in

Naast de jarige job mogen paps en mams uiteraard ook mee de lucht in. Een kinderfeestje voor 10 en 11-jarige is natuurlijk niet compleet als er ook een ouder en/of begeleider mee gaat. Ook kunnen zij super toffe actiefoto’s maken om achteraf als aandenken te hebben. Daarnaast is onze ervaring dat papa’s & mama’s het klimmen ook heel leuk vinden en ze achteraf blij zijn dat ze de uitdaging zijn aangegaan. Naast de gezelligheid is het ook fijn als er een ouder/begeleider meegaat om de kids bij te staan wanneer het even spannend wordt. 

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures