Vandaag geopend: 11:30 t/m 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Kinderfeestje 10 jaar en 11 jaar

Kinderfeestjes 10 jaar en 11 jaar oud

Ben je op zoek naar een kinderfeestje voor kids van 10 of 11 jaar oud? Klimpark Adventure City is de perfecte locatie voor het vieren van jouw kinderfeest. Adventure City is het grootste in- & outdoor klimpark van Europa. 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes voor kids van 10 en 11 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken
  • Ouders kunnen tegen een gereduceerd tarief mee klimmen

Bekijk voor een compleet overzicht eens onze kinderfeestje ideeën

Kinderfeestjes outdoor voor 10 jaar en 11 jaar

Arrangement Kinderfeest Leeftijd 10 en 11 jaar

Vanaf 5 personen ben je van harte welkom om jouw kinderfeest voor kinderen van 10 of 11 jaar oud bij ons te vieren. Bekijk onze op maat gemaakte arrangementen.

Kinderfeest Arrangementen

Ontdek onze spannende adventures

Ontdek onze +15 spannende adventures (indoor en outdoor)! Klim tot op grote hoogte en beleef de spannendste dag van jouw leven!

Adventures

Informatie over veiligheid

Een bezoek aan klimpark Adventure City staat garant voor avontuur en plezier. Als ouder of verzorger krijgt u gratis toegang. Wilt u meer weten over veiligheid? Lees verder.

Veiligheid

Video: kinderfeestjes bij Adventure City

Adventuriers aan het woord

Vandaag een kinderfeestje gehad met allemaal meiden van 7/8 jaar. Zij en wij vonden het super. Ze hebben enorm genoten en vonden 2,5 uur te kort, ze wilde na de lunch nog wel weer verder. Super bedankt allemaal voor de goede zorgen. De meiden vonden het diploma ook super!

Stephanie

Ik heb super genoten van ons personeelsuitje bij adventure city. Wat een top begeleiding van een stel super lieve jongens! Een paar keer gered door hun maar dat lag dan ook meer aan mijn geklungel dan aan hun. Ze zorgen ervoor dat je jezelf uitdaagt en je grenzen op zoekt! Voor een ieder met een klein beetje lef een super leuk avontuur!

Karola

Uniek in zijn soort! Hele toffe locatie voor teambuilding- en bedrijfsuitjes. Al voor meerdere bedrijven hier een evenement verzorgd. Altijd top geregeld! 

Sander (Hunter Events)

Super leuk en gevarieerd klimpark met vriendelijk personeel.

Corinne

Een onvergetelijke dag gehad met het team. Een mooie verdeling tussen de mensen die de hoogteparcoursen wilde trotseren en de mensen die liever een alternatief programma deden in de vorm van djembe spelen. Als afsluiting een heerlijk buffet waar iedereen van genoten heeft. Een geweldige dag!  

Rachid (Gemeente Rotterdam)

Vandaag eindelijk het kinderfeestje mogen vieren van onze middelste. Super geregeld met de maatregelen die er zijn. Ook toen het te druk is werd, werd er meteen ingegrepen. Instructeurs hielden zich keurig aan de maatregelen en hielden super rekening met de wensen van de kids. De Rollercoaster was ook geweldig!

Ingrid

Wat een geweldige plek! Mijn zoon (met verstandelijke handicap maar dol op klimmen) heeft het enorm naar zijn zin gehad! Dank voor alles en we komen zeker terug!!

Janneke

We hebben een ontzettend fijne middag gehad. Door corona is het binnen horeca gedeelte dicht, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er wordt goed aan de regels gehouden en het personeel is enorm vriendelijk. Het was onze eerste keer maar we komen zeker terug!

Suzanne

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden van 10 en 11 jaar oud

Kinderfeestje Meiden Kinderfeestje Jongens

Kinderfeestjes voor meisjes van 10 jaar en 11 jaar

Kinderfeestje 10 jaar en 11 jaar

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Ben je op zoek naar een kinderfeest voor kids van 10 jaar en 11 jaar oud? Bezoek Klimpark Adventure City in Rotterdam. Wij hebben de perfecte locatie om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Mensen zochten ook naar: Kinderfeestje RotterdamKinderfeestje AmsterdamKinderfeestje Den HaagKinderfeestje BredaKinderfeestje WestlandKinderfeestje UtrechtKinderfeestje Den BoschKinderfeestje DelftKinderfeestje DordrechtKinderfeestje ZoetermeerKinderfeestje TilburgKinderfeestje GoudaKinderfeestje Leiden en Kinderfeestje Zuid-Holland.

Kinderfeestje 10 en 11-jarige

Een onvergetelijk kinderfeestje voor 10 en 11-jarige op hoogte, dat wil jij toch ook?! Bij Adventure City vind je alles wat je maar wensen kan. Uitdaging, sensatie maar vooral heel veel plezier. Samen met je 10 en 11-jarige vriendjes en vriendinnetjes beleef je hier de vetste avonturen. Wat dacht je van onze klimwanden tot 8 meter hoog, Free Fall Bungy jump van 10 en 20 meter en onze spectaculaire Rollercoaster Zip-line waar je op snelheid door de lucht heen zweeft. Perfecte attracties voor 10 en 11-jarige waar je nog lang over zult napraten. 

In & outdoorpark voor 10 en 11-jarige

Bij Adventure City is het altijd zomer, of het nu regent of niet. Met een indoor gedeelte van 2000m2 en 5000m2 kun je met iedere weersomstandigheid genieten van onze attracties. Het unieke aan ons park is dan ook dat we 12 maanden per jaar geopend zijn. Ook voor jouw kinderfeestje kun je bij ons bijna iedere dag van het jaar terecht. Dus of je nu een kinderfeestje voor 10 of 11-jarige in juli of december wilt vieren, wij staan altijd klaar met een glimlach om jou te ontvangen. Bij In ons te gekke indoorpark vind je onder andere hoogteparcoursen tot wel 13 meter, touwbruggen die uitkomen bij onze Net Adventure trampolines en een spectaculaire Free Fall van 10 meter. Durf jij van het platvorm af te springen? In het outdoorpark van Adventure City kun je het allerhoogste parcours betreden, namelijk die van 20 meter! Ook de hoogste Free Fall bungy van Nederland staat hier. Haal jij je vriendjes en vriendinnetjes over om van 20 meter naar beneden te springen? Sinds kort hebben we ook een camerasysteem gebouwd bij de Free Fall waarbij je je eigen sprong kunt filmen en naar jezelf kunt sturen. Fan van tokkelbanen? Dan kan jij je geluk niet op met ons zip-line parcours, met onder andere een zip-line van wel 150 meter lang. 

Het feestje van het jaar voor 10 en 11-jarige

De jarige job wordt bij Adventure City altijd extra in het zonnetje gezet. Zo krijgt hij of zij een super leuke goodie bag met toffe items. Daarnaast is de gordel en helm voor de jarige extra speciaal gemaakt om echt het ‘jarig zijn’ gevoel mee te geven. Uiteraard hebben we de feesttafels ook vrolijk versierd en zingen we op verzoek het lievelingsliedje van de jarige job. Dat wil je toch niet missen?! Er zijn verschillende arrangementen te boeken voor 10 en 11-jarige. Zo kun je een kinderfeestje boeken voor 1,5 en 2,5 uur en op vrijdagmiddag voor 1 uur en 3 kwartier. Daarnaast is er de optie om achteraf te smullen van vers gebakken frietjes en een snack of een huisgemaakte pannenkoek. Heerlijk toch! Uiteraard is een kinderfeestje voor 10 en 11-jarige niet compleet zonder een klimdiploma, getekend door een echte kliminstructeur. Onze instructeurs kijken en beoordelen tijdens het feestje of jullie alle parcoursen goed afleggen en vooral veilig klimmen. Zijn alle vakjes afgevinkt? Dan verdien je het enige echte Adventure City klimdiploma. Die wil jij toch ook boven je bed hebben hangen?! 

Paps en mams ook de lucht in

Naast de jarige job mogen paps en mams uiteraard ook mee de lucht in. Een kinderfeestje voor 10 en 11-jarige is natuurlijk niet compleet als er ook een ouder en/of begeleider mee gaat. Ook kunnen zij super toffe actiefoto’s maken om achteraf als aandenken te hebben. Daarnaast is onze ervaring dat papa’s & mama’s het klimmen ook heel leuk vinden en ze achteraf blij zijn dat ze de uitdaging zijn aangegaan. Naast de gezelligheid is het ook fijn als er een ouder/begeleider meegaat om de kids bij te staan wanneer het even spannend wordt. 

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures