Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Kinderfeestje 11 jaar

Kinderfeestjes voor 11 jaar

Ben je op zoek naar een kinderfeestje voor kids van 11 jaar oud? Klimpark Adventure City is de perfecte locatie voor het vieren van jouw kinderfeest. Adventure City is het grootste in- & outdoor klimpark van Europa. 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes voor kids van 11 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken
  • Ouders kunnen tegen een gereduceerd tarief mee klimmen

Kinderfeestje boeken

Kinderfeestjes outdoor voor 10 jaar en 11 jaar

Arrangementen

Vanaf 5 personen ben je van harte welkom voor het vieren van je kinderfeestje. Bekijk onze op maat gemaakte arrangementen.

Kinderfeest Arrangementen

Adventures

Ontdek onze +15 spannende adventures (indoor en outdoor)! Klim tot op grote hoogte en beleef de spannendste dag van jouw leven!

Onze adventures

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop! Zeker met kinderen. Wilt u meer weten over veiligheid? Lees dan verder via de onderstaande knop. 

Veiligheid

Adventuriers aan het woord

Erg leuke dag gehad met mijn collega's van het Maasstad Ziekenhuis! Voor ieder was er wat wils. Voor degene die de hoogte in wilde konden hun geluk niet op met parcoursen van 20 meter. Maar ook voor degene die liever laag bleven konden zich prima vermaken op de lagere parcoursen. 

Marsha (Maasstad ziekenhuis)

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze 2 meiden bij jullie! Het was echt super. Fijn om met z’n alle tegelijk te starten en hierna kon iedereen lekker doen wat hij/zij zelf wilde! Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk nog niet naar huis! Bedankt voor de goede zorgen!

Erica

Vandaag eindelijk het kinderfeestje mogen vieren van onze middelste. Super geregeld met de maatregelen die er zijn. Ook toen het te druk is werd, werd er meteen ingegrepen. Instructeurs hielden zich keurig aan de maatregelen en hielden super rekening met de wensen van de kids. De Rollercoaster was ook geweldig!

Ingrid

Voor een kinderfeestje geweest vandaag en wij mochten ook mee! Super leuke ervaring!

Debby

Laats het feestje van mijn dochter hier gevierd. De parcours zijn leuk en uitdagend en het personeel erg aardig en behulpzaam. Het was weer een super leuke en gezellige middag. Tot snel!

Elly

Erg mooi, goede begeleiding en het eten is top!

Josephine

Ondanks we een stukje moesten rijden (omgeving Amsterdam) was het zeker de moeite waard om een uitje bij Adventure City te organiseren. Het personeel dacht goed mee in de mogelijkheden voor ons team en heeft er een onvergetelijke dag van gemaakt. Teambuilding, klimmen en na afloop een heerlijk buffet Rondje Rotterdam. Zeker een aanrader! 

Natascha (Vanderlande)

Alles was leuk. De kinderen overtroffen zichzelf door steeds nieuwe uitdagen aan te gaan.

Hettie

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden van 11 jaar oud

Wordt je zoon of dochter tien jaar oud en wil je een kinderfeestje organiseren? Adventure City is leuk voor iedereen. Jongen of meisje, jong en oud, er zijn altijd wel geschikte adventures die past bij wat iedereen wil, kan en durft. Hierdoor is een kinderfeestje leuk voor zowel jongens als meisjes van 11 jaar oud. Wil je hier meer over weten? Klik op de onderstaande knoppen! 

Kinderfeestje voor meiden Kinderfeestje voor jongens

Kinderfeestjes voor meisjes van 10 jaar en 11 jaar

Kinderfeestjes voor kinderen van 11 jaar oud

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Ben je op zoek naar een kinderfeest voor kids van 11 jaar oud? Bezoek Klimpark Adventure City in Rotterdam. Wij hebben de perfecte locatie om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Kinderfeestje voor 11-jarige

Een onvergetelijk kinderfeestje voor 11-jarige op hoogte, dat wil jij toch ook?! Bij Adventure City vind je alles wat je maar wensen kan. Uitdaging, sensatie maar vooral heel veel plezier. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes beleef je hier de vetste avonturen. Wat dacht je van onze klimwanden tot 8 meter hoog, Free Fall Bungy jump van 10 en 20 meter en onze spectaculaire Rollercoaster Zip-line waar je op snelheid door de lucht heen zweeft. Perfecte attracties voor kinderen van 11 jaar. Hier zul je nog lang over zult napraten. 

In & outdoorpark voor 11-jarige

Bij Adventure City is het altijd zomer, of het nu regent of niet. Met een indoor gedeelte van 2000m2 en 5000m2 kun je met iedere weersomstandigheid genieten van onze attracties. Het unieke aan ons park is dan ook dat we 12 maanden per jaar geopend zijn. Ook voor jouw kinderfeestje kun je bij ons bijna iedere dag van het jaar terecht. Dus of je nu een kinderfeestje voor 11-jarige in juli of december wilt vieren, wij staan altijd klaar met een glimlach om jou te ontvangen. Bij In ons te gekke indoorpark vind je onder andere hoogteparcoursen tot wel 13 meter, touwbruggen die uitkomen bij onze Net Adventure trampolines en een spectaculaire Free Fall van 10 meter. Durf jij van het platvorm af te springen? In het outdoorpark van Adventure City kun je het allerhoogste parcours betreden, namelijk die van 20 meter! Ook de hoogste Free Fall bungy van Nederland staat hier. Haal jij je vriendjes en vriendinnetjes over om van 20 meter naar beneden te springen? Sinds kort hebben we ook een camerasysteem gebouwd bij de Free Fall waarbij je je eigen sprong kunt filmen en naar jezelf kunt sturen. Fan van tokkelbanen? Dan kan jij je geluk niet op met ons zip-line parcours, met onder andere een zip-line van wel 150 meter lang. 

Feestarrangement voor 10 jaar

Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Arrangementen kinderfeestjes voor 11 jaar

De jarige job wordt bij Adventure City altijd extra in het zonnetje gezet. Zo krijgt hij of zij een super leuke goodie bag met toffe items. Daarnaast is de gordel en helm voor de jarige extra speciaal gemaakt om echt het ‘jarig zijn’ gevoel mee te geven. Uiteraard hebben we de feesttafels ook vrolijk versierd en zingen we op verzoek het lievelingsliedje van de jarige job. Dat wil je toch niet missen?!

Er zijn verschillende arrangementen te boeken voor 11-jarige. Zo kun je een kinderfeestje boeken voor 1,5 en 2,5 uur en op vrijdagmiddag voor 1 uur en 3 kwartier. Daarnaast is er de optie om achteraf te smullen van vers gebakken frietjes en een snack of een huisgemaakte pannenkoek. Heerlijk toch! Uiteraard is een kinderfeestje niet compleet zonder een klimdiploma, getekend door een echte kliminstructeur. Onze instructeurs kijken en beoordelen tijdens het feestje of jullie alle parcoursen goed afleggen en vooral veilig klimmen. Zijn alle vakjes afgevinkt? Dan verdien je het enige echte Adventure City klimdiploma. Die wil jij toch ook boven je bed hebben hangen?! 

Paps en mams ook de lucht in

Naast de jarige job mogen paps en mams uiteraard ook mee de lucht in. Het kinderfeestje is natuurlijk niet compleet als er ook een ouder en/of begeleider mee gaat. Ook kunnen zij super toffe actiefoto’s maken om achteraf als aandenken te hebben. Daarnaast is onze ervaring dat papa’s & mama’s het klimmen ook heel leuk vinden en ze achteraf blij zijn dat ze de uitdaging zijn aangegaan. Naast de gezelligheid is het ook fijn als er een ouder/begeleider meegaat om de kids bij te staan wanneer het even spannend wordt. 

Sfeerbeelden van Adventure City

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures