Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Kinderfeestje 4 jaar

Kinderfeestjes voor 4 jaar

Ben je op zoek naar een kinderfeestje voor kids van 4 jaar oud? Klimpark Adventure City is de perfecte locatie voor het vieren van jouw kinderfeest. Speciaal voor de jongste kids onder ons hebben wij diverse activiteiten (adventures) ontwikkeld waar kinderen van 4 jaar een onvergetelijk feestje kunnen vieren. 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes voor kinderen van 4 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken

Kinderfeestje boeken

Kinderfeestje meisje 4 jaar en 5 jaar

Arrangementen

Vanaf 5 personen ben je van harte welkom voor het vieren van je kinderfeestje. Bekijk onze op maat gemaakte arrangementen.

Bekijk arrangementen

Adventures

Ben je op zoek naar een gezellig en betaalbaar kinderfeestje? We hebben voor iedere leeftijd geschikte adventures, ook voor de jonge kids vanaf 4 jaar! 

Onze Adventures

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop! Zeker met kinderen. Wilt u meer weten over veiligheid? Lees dan verder via de onderstaande knop. 

Veiligheid

Adventuriers aan het woord

Heel leuk schoolreisje mogen vieren in dit super toffe klimpark! De kinderen waren dolenthousiast en de juffen en meesters ook. Een aanrader voor een actief schoolreisje. 

Marian

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze 2 meiden bij jullie! Het was echt super. Fijn om met z’n alle tegelijk te starten en hierna kon iedereen lekker doen wat hij/zij zelf wilde! Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk nog niet naar huis! Bedankt voor de goede zorgen!

Erica

Geweldig... Met m'n dochters en vrouw geklommen.. Leuk en afwisselend van beginnend klimmer tot gevorderde.. We komen zeker terug!

Rob

Heel gaaf klimpark met mogelijkheden voor alle leeftijden. En fijne begeleiding.

Erlijne

Laats het feestje van mijn dochter hier gevierd. De parcours zijn leuk en uitdagend en het personeel erg aardig en behulpzaam. Het was weer een super leuke en gezellige middag. Tot snel!

Elly

Alles was leuk. De kinderen overtroffen zichzelf door steeds nieuwe uitdagen aan te gaan.

Hettie

Superleuk kinderfeestje gehad vandaag met 5 en 6 jarigen. Echt heel gaaf!

Marianne

Wat een geweldige plek! Mijn zoon (met verstandelijke handicap maar dol op klimmen) heeft het enorm naar zijn zin gehad! Dank voor alles en we komen zeker terug!!

Janneke

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden van 4 jaar oud

Wordt je zoon of dochter vier jaar oud en wil je een kinderfeestje organiseren? Adventure City is leuk voor iedereen. Jongen of meisje, jong en oud, er zijn altijd wel geschikte adventures die past bij wat iedereen wil, kan en durft. Hierdoor is een kinderfeestje leuk voor zowel jongens als meisjes van 4 jaar oud. Wil je hier meer over weten? Klik op de onderstaande knoppen! 

Kinderfeestje voor meiden Kinderfeestje voor jongens

Kinderfeestjes voor meiden van 4 jaar en 5 jaar

Kinderfeestjes voor kinderen van 4 jaar oud

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Ben je op zoek naar een kinderfeest voor kids van 4 jaar oud? Bezoek Klimpark Adventure City in. Wij hebben de perfecte locatie om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Kinderfeestje voor 4-jarige 

Een kinderfeestje voor 4-jarige vier je natuurlijk bij Adventure City, het grootste en vetste Adventure Park van Nederland. Hier vind je vele activiteiten geschikt voor kinderen van 4 jaar oud. Uiteraard te allen tijde in het bijzijn van een ouder/begeleider. De kinderen kunnen hun geluk niet op in ons Adventure Park. Zo hebben wij indoor activiteiten die het gehele jaar open zijn en outdoor activiteiten die het grootste deel van het jaar open zijn. Ook oudere boers en zussen kunnen mee voor een te gek dagje uit, want ook voor deze oudere leeftijd is er namelijk genoeg vertier. En helemaal voor paps en mams. Die willen toch niet beneden blijven?!

Adventures voor kids van 4 jaar

Voor de kleine 4-jarige koters hebben wij tal van attracties samengebracht waar hun hart sneller van gaat kloppen. Zo hebben we onder andere Net Adventure parcoursen. Dit zijn gigantische trampolines waar kinderen met z’n 20e tegelijk op kunnen springen. Helemaal veilig! Deze zijn verbonden aan elkaar middels touwbruggen waar ze als een razende overheen kunnen rennen. Daarnaast kunnen de hoogte in op de Kids & Fun klimmuren. Hier kunnen ze tot wel 8 meter hoog klimmen. Wie durft het aan? Uiteraard is hier wel begeleiding van een ouder/begeleider bij nodig. Om alvast te wennen aan de klimparcoursen hebben we ook een 1 meter klimparcours ontwikkeld, speciaal voor de jongste kids vanaf 4 jaar. Dit vinden ze vaak het allerleukste. Ook is er een Speleo parcours bedacht waar de kids doormiddel van een tunnelstelsel de uitgang moeten vinden. Gaaf en spannend tegelijk!  

Feestarrangement voor 4 jaar

Unieke en uitdagende activiteiten met kinderfeestjes bij Adventure City Rotterdam

Ook de jarige job of jet onder ons zal een feestje bij Adventure City niet snel meer vergeten. Zo hebben wij meerdere kinderfeest arrangementen gemaakt, speciaal voor kinderen van 4 jaar oud. De jarige zetten we uiteraard extra in het zonnetje zodat hij of zij zich helemaal jarig voelt. Feesttafels met versieringen erop, een feestelijk ontvangst, een speciale klimhelm die speciaal voor de jarige ontworpen is en een goodie bag met veel leuke items. De arrangementen voor kinderfeestjes zijn altijd inclusief limonade en een zakje chips of waterijsje en uit te breiden met frietjes & een snack of een pannenkoek. Ook is er de keuze om anderhalf uur of twee en een half uur te klimmen. Vier jij ook je feestje in het leukste Adventure Park van Nederland? 

Ook voor broer, zus & ouder genoeg te beleven

Naast de attracties voor kinderen is er ook voor de oudere generatie genoeg te beleven. Neem vooral het hele gezin mee, inclusief papa en mama. Die gaan zich niet vervelen. Zo vind je meerdere klimparcoursen in & outdoor bij ons tot wel 20 meter hoog. Daarnaast hebben wij de allereerste Zip-line Rollercoaster van Nederland. Ongekend spectaculair en zeker de moeite waard om een keer te doen. Nog niet uitdagend genoeg? Spring dan van 20 meter naar beneden met onze Free Fall Bungy. Iets rustiger beginnen? Start dan op het 1 of 4 meter klimparcours en overtref jezelf door steeds een stapje hoger te gaan. Zien we je snel? 

Sfeerbeelden van Adventure City

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures