Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Kinderfeestje 6 jaar

Kinderfeestjes voor 6 jaar

Ben je op zoek naar een kinderfeestje voor kids van 6 jaar oud? Klimpark Adventure City is de perfecte locatie voor het vieren van jouw kinderfeest. Speciaal voor de jongste kids onder ons hebben wij diverse activiteiten (adventures) ontwikkeld waar kinderen van 6 jaar kunnen spelen. 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes voor kids van 6 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken

Kinderfeestje boeken

meiden hebben plezier met klimmen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Arrangementen

Vanaf 5 personen ben je van harte welkom voor het vieren van je kinderfeestje. Bekijk onze op maat gemaakte arrangementen.

Kinderfeestje Arrangementen

Adventures

Ben je op zoek naar een gezellig en betaalbaar kinderfeestje? We hebben voor iedere leeftijd geschikte adventures, ook voor de jonge kids van 6 jaar! 

Onze Adventures

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop! Zeker met kinderen. Wilt u meer weten over veiligheid? Lees dan verder via de onderstaande knop. 

Veiligheid

Adventuriers aan het woord

Absolute topper..! Veel medewerkers om de veiligheid te borgen en het is nagenoeg onmogelijk je te bezeren.. schoon.. mooi... veilig... geweldig gewoon!

Lotte

Vandaag eindelijk het kinderfeestje mogen vieren van onze middelste. Super geregeld met de maatregelen die er zijn. Ook toen het te druk is werd, werd er meteen ingegrepen. Instructeurs hielden zich keurig aan de maatregelen en hielden super rekening met de wensen van de kids. De Rollercoaster was ook geweldig!

Ingrid

Wat een geweldige plek! Mijn zoon (met verstandelijke handicap maar dol op klimmen) heeft het enorm naar zijn zin gehad! Dank voor alles en we komen zeker terug!!

Janneke

Erg leuke dag gehad met mijn collega's van het Maasstad Ziekenhuis! Voor ieder was er wat wils. Voor degene die de hoogte in wilde konden hun geluk niet op met parcoursen van 20 meter. Maar ook voor degene die liever laag bleven konden zich prima vermaken op de lagere parcoursen. 

Marsha (Maasstad ziekenhuis)

Wat hebben de kids het enorm naar hun zin gehad. Goede uitleg. Goede beveiliging. Goede service. Vriendelijk personeel. Aanrader!

Claudia

Erg mooi, goede begeleiding en het eten is top!

Josephine

Super leuk en gevarieerd klimpark met vriendelijk personeel.

Corinne

Vandaag een kinderfeestje gehad met allemaal meiden van 7/8 jaar. Zij en wij vonden het super. Ze hebben enorm genoten en vonden 2,5 uur te kort, ze wilde na de lunch nog wel weer verder. Super bedankt allemaal voor de goede zorgen. De meiden vonden het diploma ook super!

Stephanie

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden van 6 jaar oud

Wordt je zoon of dochter zes jaar oud en wil je een kinderfeestje organiseren? Adventure City is leuk voor iedereen. Jongen of meisje, jong en oud, er zijn altijd wel geschikte adventures die past bij wat iedereen wil, kan en durft. Hierdoor is een kinderfeestje leuk voor zowel jongens als meisjes van 6 jaar oud. Wil je hier meer over weten? Klik op de onderstaande knoppen! 

Kinderfeestje voor meiden Kinderfeestje voor jongens

Kinderfeestje meisje 4 jaar en 5 jaar

Kinderfeestjes voor kinderen van 6 jaar oud

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Ben je op zoek naar een kinderfeest voor kids van 6 jaar oud? Bezoek Klimpark Adventure City in Rotterdam. Wij hebben de perfecte locatie om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Kinderfeestje voor 6-jarige 

Een onvergetelijk kinderfeestje met vriendjes en vriendinnetjes vier je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam, het vetste en meest uitdagende zip & klimpark van Nederland. Hier kun je je geluk niet op, er zijn zoveel attracties voor de 6-jarige kinderen. Waaronder touwbruggen, klimmuren, klimparcoursen, Speleo grottenstelsel en Net Adventure trampolines. Samen met je maatjes het leukste feestje van het jaar beleven. Dat wil je toch niet missen?! Al duizenden kinderen zijn je voor geweest en hebben de tijd van hun leven gehad. Vaak wilde ze niet meer naar huis, zo leuk vonden ze het! 

Unieke attracties voor 6-jarige 

Bij Adventure City vind je attracties waar je nog lang van gaat nagenieten. Dacht je dat ons park alleen voor oudere kinderen geschikt is? Dan heb je het helemaal mis! Adventure City Rotterdam is namelijk uitermate geschikt voor kinderen van 6 jaar. Zo kun je naar wel 8 meter hoogte klimmen op onze Kids & Fun klimwanden. Uiteraard wel veilig gezekerd met onze TruBlue systemen en met een oogje in het zeil door een van onze instructeurs. Liever iets rustiger beginnen? Dan is ons 1 meter klimparcours perfect geschikt voor 6-jarige om de eerste kneepjes van het klimmen onder de knie te krijgen. Op een meter hoogte leg je een parcours af met verschillende elementen en sluit je af met een spectaculaire tokkelbaan. Lang genoeg de klimgordel aangehad? Dan kun je je uitleven op onze Net Adventure trampolines of je energie kwijt op de vele touwbruggen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes de front & backflip oefenen op onze binnen en buiten trampolines. Ook hebben we een uitdagend Speleo grottenstelsel nagemaakt. Spannend en leuk tegelijk!

Feestarrangement voor 6 jaar

Unieke kinderfeestjes bij Adventure City Rotterdam

Kinderfeest arrangementen voor 6-jarige

Je kinderfeestje vieren op hoogte?! Dat doe je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam. Voor kinderen van 6 jaar hebben we verschillende arrangementen samengesteld die perfect aansluiten bij de wensen van de ouders & kinderen. Alle arrangementen zijn inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips. Dit is mogelijk voor 1,5 of 2,5 uur. Graag iets lekkers eten na het klimmen? Dat kan! Hierbij bieden we de keuze uit frietjes met een snack of een pannenkoek en eventueel nog uit te breiden met een slush puppy. Uiteraard zetten we de jarige job of jet extra in het zonnetje door hem of haar feestelijk te ontvangen en aan te kleden en zijn of haar lievelingsliedje te zingen met elkaar. Ook hebben we nog een te gek cadeau waar ieder kind van 6 jaar heel blij van wordt! 

Veiligheid bij Adventure City Rotterdam

Veiligheid is prioriteit nummer 1 bij Adventure City Rotterdam. We willen te allen tijde dat iedereen weer veilig op de grond terechtkomt. Om dit mogelijk te maken werken we onder andere met Expoglider zekering systeem. Aan het begin van de parcoursen word je gezekerd met de Expoglider en daarna kun je er niet meer vanaf vallen. 100% veilig dus. Bij de klimwanden gebruiken we de TrueBlue autobelay systemen die jou helpen om weer veilig aan de grond te komen wanneer je de top hebt bereikt. Daarnaast worden al onze materialen dagelijks uitvoerig gecheckt zodat wij en onze bezoekers nooit voor verassingen komen te staan.

Sfeerbeelden van Adventure City

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures