Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Kinderfeestje 7 jaar

Tijd voor een feestje!

Hoera, je bent jarig! Gefeliciteerd met je 7e verjaardag. Dat moet natuurlijk gevierd worden! En hoe kan dat beter dan met een kinderfeestje bij Adventure City Rotterdam? Het grootste zip- en klimpark van Europa met 2000m2 indoor en 5000m2 outdoor klimplezier! 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes voor kids van 6 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken

Kinderfeestje boeken

meiden hebben plezier met klimmen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Arrangementen

Je kunt je kinderfeestje al bij ons vieren vanaf 5 personen. Bekijk onze arrangementen voor kids van 7 jaar.

Arrangementen

Adventures

Ervaar unieke adventures en geweldige klimparcoursen. Voor een onvergetelijke verjaardag. Bekijk hier onze adventures.

Onze adventures

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop! Zeker met kinderen. Wilt u meer weten over veiligheid? Lees dan verder via de onderstaande knop. 

Veiligheid

Adventuriers aan het woord

Heel leuk schoolreisje mogen vieren in dit super toffe klimpark! De kinderen waren dolenthousiast en de juffen en meesters ook. Een aanrader voor een actief schoolreisje. 

Marian

Alles was leuk. De kinderen overtroffen zichzelf door steeds nieuwe uitdagen aan te gaan.

Hettie

Een super leuke teambuilding dag gehad met ons team. Variërende spellen waarbij het werken in teamverband zeker aanwezig was. De begeleiding was ook super! Dank!   

Monica (Greenberg Nielsen)

Wij hebben in twee dagen een schoolreisje gevierd bij Adventure City. Dag 1 met de onderbouw en dag 2 met de bovenbouw. Het waren twee ontzettend leuke dagen. Voor de kleinste is er ook meer dan genoeg te beleven en ook de oudere kids konden hun lol niet op op het terrein. Al met al zeer tevreden!

Esther

We hebben een ontzettend fijne middag gehad. Door corona is het binnen horeca gedeelte dicht, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er wordt goed aan de regels gehouden en het personeel is enorm vriendelijk. Het was onze eerste keer maar we komen zeker terug!

Suzanne

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze 2 meiden bij jullie! Het was echt super. Fijn om met z’n alle tegelijk te starten en hierna kon iedereen lekker doen wat hij/zij zelf wilde! Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk nog niet naar huis! Bedankt voor de goede zorgen!

Erica

Ondanks we een stukje moesten rijden (omgeving Amsterdam) was het zeker de moeite waard om een uitje bij Adventure City te organiseren. Het personeel dacht goed mee in de mogelijkheden voor ons team en heeft er een onvergetelijke dag van gemaakt. Teambuilding, klimmen en na afloop een heerlijk buffet Rondje Rotterdam. Zeker een aanrader! 

Natascha (Vanderlande)

Uniek in zijn soort! Hele toffe locatie voor teambuilding- en bedrijfsuitjes. Al voor meerdere bedrijven hier een evenement verzorgd. Altijd top geregeld! 

Sander (Hunter Events)

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden van 7 jaar oud

Verzamel al je vriendjes en vriendinnetjes voor het allerleukste kinderfeestje ooit, je wordt immers maar één keer zeven! Adventure City is leuk voor iedereen, jongens én meisjes van alle leeftijden! Voor iedere leeftijd hebben we passende adventures, zodat werkelijk waar iedereen een ontzettend leuke dag beleeft. Ook hebben we passende adventures voor zowel jongens als meiden. Meer weten? Klik op de onderstaande knoppen!  

Kinderfeestje voor meiden Kinderfeestje voor jongens

Kinderfeestje meisje 4 jaar en 5 jaar

Sfeerbeelden van Adventure City

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures