Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Kinderfeestje 7 jaar

Tijd voor een feestje!

Hoera, je bent jarig! Gefeliciteerd met je 7e verjaardag. Dat moet natuurlijk gevierd worden! En hoe kan dat beter dan met een kinderfeestje bij Adventure City Rotterdam? Het grootste zip- en klimpark van Europa met 2000m2 indoor en 5000m2 outdoor klimplezier! 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes voor kids van 6 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken

Kinderfeestje boeken

meiden hebben plezier met klimmen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Arrangementen

Je kunt je kinderfeestje al bij ons vieren vanaf 5 personen. Bekijk onze arrangementen voor kids van 7 jaar.

Arrangementen

Adventures

Ervaar unieke adventures en geweldige klimparcoursen. Voor een onvergetelijke verjaardag. Bekijk hier onze adventures.

Onze adventures

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop! Zeker met kinderen. Wilt u meer weten over veiligheid? Lees dan verder via de onderstaande knop. 

Veiligheid

Adventuriers aan het woord

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze 2 meiden bij jullie! Het was echt super. Fijn om met z’n alle tegelijk te starten en hierna kon iedereen lekker doen wat hij/zij zelf wilde! Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk nog niet naar huis! Bedankt voor de goede zorgen!

Erica

Ondanks we een stukje moesten rijden (omgeving Amsterdam) was het zeker de moeite waard om een uitje bij Adventure City te organiseren. Het personeel dacht goed mee in de mogelijkheden voor ons team en heeft er een onvergetelijke dag van gemaakt. Teambuilding, klimmen en na afloop een heerlijk buffet Rondje Rotterdam. Zeker een aanrader! 

Natascha (Vanderlande)

Een onvergetelijke dag gehad met het team. Een mooie verdeling tussen de mensen die de hoogteparcoursen wilde trotseren en de mensen die liever een alternatief programma deden in de vorm van djembe spelen. Als afsluiting een heerlijk buffet waar iedereen van genoten heeft. Een geweldige dag!  

Rachid (Gemeente Rotterdam)

Vandaag een kinderfeestje gehad met allemaal meiden van 7/8 jaar. Zij en wij vonden het super. Ze hebben enorm genoten en vonden 2,5 uur te kort, ze wilde na de lunch nog wel weer verder. Super bedankt allemaal voor de goede zorgen. De meiden vonden het diploma ook super!

Stephanie

Een super leuke teambuilding dag gehad met ons team. Variërende spellen waarbij het werken in teamverband zeker aanwezig was. De begeleiding was ook super! Dank!   

Monica (Greenberg Nielsen)

Super leuk en gevarieerd klimpark met vriendelijk personeel.

Corinne

Ik heb super genoten van ons personeelsuitje bij adventure city. Wat een top begeleiding van een stel super lieve jongens! Een paar keer gered door hun maar dat lag dan ook meer aan mijn geklungel dan aan hun. Ze zorgen ervoor dat je jezelf uitdaagt en je grenzen op zoekt! Voor een ieder met een klein beetje lef een super leuk avontuur!

Karola

Erg leuke dag gehad met mijn collega's van het Maasstad Ziekenhuis! Voor ieder was er wat wils. Voor degene die de hoogte in wilde konden hun geluk niet op met parcoursen van 20 meter. Maar ook voor degene die liever laag bleven konden zich prima vermaken op de lagere parcoursen. 

Marsha (Maasstad ziekenhuis)

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden van 7 jaar oud

Verzamel al je vriendjes en vriendinnetjes voor het allerleukste kinderfeestje ooit, je wordt immers maar één keer zeven! Adventure City is leuk voor iedereen, jongens én meisjes van alle leeftijden! Voor kinderen van iedere leeftijd hebben we passende adventures, zodat werkelijk waar iedereen een ontzettend leuke dag beleeft. Ook hebben we passende adventures voor zowel jongens als meiden. Meer weten? Klik op de onderstaande knoppen!  

Kinderfeestje voor meiden Kinderfeestje voor jongens

Kinderfeestje meisje 4 jaar en 5 jaar

Sfeerbeelden van Adventure City

Hét verjaardagsfeestje voor de leeftijd van 7 jaar

Kinderfeestjes voor 6 jaar en 7 jaar - samen klimmen

Wordt je zoon of dochter 7 jaar en gaat dit gevierd worden met een kinderfeestje? Ons klimpark is leuk voor kinderen van alle leeftijden. Je vindt ons park in Rotterdam Zuid.

Met maar liefst 7000m2 klimplezier zijn wij niet alleen het grootste klimpark van de regio Rotterdam, maar zelfs van heel Europa! De leukste verjaardagsfeestjes voor ieder kind beleef je daarom bij Adventure City Rotterdam.

De omgeving waarin je klimt is een waar klim-walhalla! Met diverse adventures en klimparcoursen kun je je lol niet op. Een feestje bij Adventure City is het beste idee om je verjaardag van 7 jaar te vieren!

Of je nu een jongen of meisje bent, het wordt een groot feest met al jouw vriendjes en vriendinnetjes. Adventure City is leuk voor iedereen!

Nu reserveren

Wat te doen met kinderfeestje 7 jaar?

Kinderfeestje 6 jaar 7 jaar

Wil je tips voor het organiseren van een verjaardag voor kinderen? Ideeën bedenken om een kinderfeest te organiseren voor 7 jaar kan soms een uitdaging zijn.

Er is zoveel mogelijk! Wil je een stoer verjaardagspartijtje, een thema feestje op een unieke locatie, een sport- en spel feestje, een ridderfeestje, brandweerfeestje, expeditie robinson feestje, escaperoom feestje, naar de bioscoop of zelfs de kinderboerderij om dieren te zien? Alles kan natuurlijk.

Al vier je je 7-jarige verjaardag bij Adventure City, dan kies je voor een sportief kinderfeestje in de grootste klimhal (indoor en outdoor!) van Nederland.

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures