Morgen geopend van 10:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Kinderfeestje 8 jaar en 9 jaar

Kinderfeestjes 8 jaar en 9 jaar oud

Ben je op zoek naar een kinderfeestje voor kids van 8 of 9 jaar oud? Klimpark Adventure City is de perfecte locatie voor het vieren van jouw kinderfeest. Speciaal voor de jongste kids onder ons hebben wij diverse activiteiten (adventures) ontwikkeld waar kinderen van 8 en 9 jaar kunnen spelen. 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes voor kids van 8 en 9 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken
  • Ouders kunnen tegen een gereduceerd tarief mee klimmen

Bekijk voor een compleet overzicht eens onze kinderfeestje ideeën

Bekijk video

Arrangement Kinderfeest Leeftijd 8 en 9 jaar

Vanaf 5 personen ben je van harte welkom om jouw kinderfeest voor kinderen van 8 of 9 jaar oud bij ons te vieren. Bekijk onze op maat gemaakte arrangementen.

Kinderfeest Arrangementen

Spannende Kids Adventures 8 en 9 jaar oud

Ben je op zoek naar een gezellig en betaalbaar kinderfeestje? Speciaal voor kids van 8 en 9 jaar oud hebben wij een groot aantal geschikte activiteiten ontwikkeld.

Onze Adventures

Informatie over veiligheid

Een bezoek aan klimpark Adventure City staat garant voor avontuur en plezier. Als ouder of verzorger krijgt u gratis toegang. Wilt u meer weten over veiligheid? Lees verder.

Veiligheid

Video: kinderfeest 8 jaar en 9 jaar oud

Adventuriers aan het woord

Superleuk kinderfeestje gehad vandaag met 5 en 6 jarigen. Echt heel gaaf!

Marianne

Veel uitdagingen onder één dak, ook lekker actief bezig zijn als het slecht weer is.

Sandra

Super leuk en gevarieerd klimpark met vriendelijk personeel.

Corinne

Vandaag een kinderfeestje gehad met allemaal meiden van 7/8 jaar. Zij en wij vonden het super. Ze hebben enorm genoten en vonden 2,5 uur te kort, ze wilde na de lunch nog wel weer verder. Super bedankt allemaal voor de goede zorgen. De meiden vonden het diploma ook super!

Stephanie

Een onvergetelijke dag gehad met het team. Een mooie verdeling tussen de mensen die de hoogteparcoursen wilde trotseren en de mensen die liever een alternatief programma deden in de vorm van djembe spelen. Als afsluiting een heerlijk buffet waar iedereen van genoten heeft. Een geweldige dag!  

Rachid (Gemeente Rotterdam)

Erg leuke dag gehad met mijn collega's van het Maasstad Ziekenhuis! Voor ieder was er wat wils. Voor degene die de hoogte in wilde konden hun geluk niet op met parcoursen van 20 meter. Maar ook voor degene die liever laag bleven konden zich prima vermaken op de lagere parcoursen. 

Marsha (Maasstad ziekenhuis)

We hebben een ontzettend fijne middag gehad. Door corona is het binnen horeca gedeelte dicht, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er wordt goed aan de regels gehouden en het personeel is enorm vriendelijk. Het was onze eerste keer maar we komen zeker terug!

Suzanne

Erg mooi, goede begeleiding en het eten is top!

Josephine

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden van 8 jaar en 9 jaar oud

Kinderfeestje Meiden Kinderfeestje Jongens

Kinderfeestjes voor jongens van 8 jaar en 9 jaar

Kinderfeestje 8 jaar en 9 jaar

Ben je op zoek naar een kinderfeest voor kids van 8 jaar en 9 jaar oud? Bezoek Klimpark Adventure City in Rotterdam. Wij hebben de perfecte locatie om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Mensen zochten ook naar: Kinderfeestje RotterdamKinderfeestje AmsterdamKinderfeestje Den HaagKinderfeestje BredaKinderfeestje WestlandKinderfeestje UtrechtKinderfeestje Den BoschKinderfeestje DelftKinderfeestje DordrechtKinderfeestje ZoetermeerKinderfeestje TilburgKinderfeestje GoudaKinderfeestje Leiden en Kinderfeestje Zuid-Holland.

Kinderfeestje 8 en 9-jarige 

Het coolste kinderfeestje dat je ooit zou kunnen bedenken. Die vier je bij Adventure City Rotterdam. Met super veel attracties op verschillende hoogtes is dit het vetste park van Nederland om een onvergetelijke dag voor 8 en 9-jarige te beleven. Nodig je beste vriendjes en vriendinnetjes uit en voel je deze dag even helemaal jarig. Alles draait om jou en wordt door iedereen extra verwent. Wanneer je bij ons arriveert word je door een enthousiaste medewerker naar de feesttafel gebracht. Hier wacht een feestelijk ontvangst waar we uiteraard in volle borst een verjaardag liedje gaan zingen. Ook hebben we een Adventure City cadeau waar je heel blij van gaat worden. Het perfecte kinderfeestje voor een 8 en 9-jarige. Dat wil jij toch ook?!

Feestarrangementen voor 8 en 9-jarige

Bij Adventure City Rotterdam hebben we extra uitgepakt met de feestarrangementen voor 8 en 9-jarige. Zo hebben we een hele verdieping gecreëerd die uitsluitend voor kinderfeestjes is. Hier hangen vlaggen, ballonnen en nog veel meer versieringen om het extra feestelijk te maken. Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes aan een picknicktafel de mooiste dag van het jaar vieren, dat is toch super leuk! Er zijn verschillende arrangementen te boeken die speciaal samengesteld zijn voor 8 en 9-jarige. Hier kun je kiezen voor 1,5 of 2,5 uur klimmen en mag je de feestelijke maaltijd na afloop eigenlijk niet missen. Verse frietjes met een heerlijke snack of een huisgemaakte pannenkoek. Dat is toch smullen! Ook schenken we onbeperkt limonade en krijg je een zakje chips of waterijsje op een tijdstip naar keuze. Voor de echte liefhebbers is er ook slush puppy. Lust jij dat ook? Check snel onze website voor alle arrangementen en boek het vetste kinderfeestje gemakkelijk online. 

Super coole attracties voor 8 en 9-jarige

Onze attracties zijn perfect geschikt voor 8 en 9-jarige. Vanaf deze leeftijd mag je namelijk naar de absolute top klimmen van wel 20 meter hoog! Durf jij het aan? Meerdere hoogteparcoursen op verschillende hoogtes en niet te vergeten onze Free Fall Bungy Jump van 20 meter hoog. Alleen de echte waaghalzen van 8 en 9 jaar durven hiervan af te springen. Begin je liever wat rustiger op 4 meter hoogte? Ook dat is geen probleem. Jezelf overtreffen is het mooiste wat er is vinden we bij Adventure City. Wanneer je uiteindelijk toch de stap durft te nemen om het 8 of 12 meter parcours te doen en achteraf super trots bent dat je het hebt gedaan. Gelukkig ben je altijd veilig gezekerd aan het Expoglider zekering systeem. 100% veilig zodat ook opa en oma met een gerust hart kunnen toekijken vanaf de grond. Daarnaast hebben we nog andere te gekke attracties voor 8 en 9-jarige. Zo vind je meerdere klimwanden, de Via Ferrata, Net Adventure (trampolines), touwbruggen en niet te vergeten onze spectaculaire Rollercoaster Zip-line. De hoogste en snelste van Nederland. Kan jij ook niet wachten om ervan af te gaan? Boek dan snel je kinderfeestarrangement voor 8 en 9-jarige bij Adventure City Rotterdam. 

Ook voor papa en mama 

Naast vriendjes en vriendinnetjes van 8 en 9 jaar is het ook voor papa en mama super leuk om mee te gaan de hoogte in. Durven zij, net als jij, ook het 20 meter hoogte parcours af te gaan? Overtuig papa en mama ook mee te gaan en samen plezier te hebben in het vetste Adventure Park van Nederland. Daar zullen jullie nog lang over napraten aan de keukentafel. Er is genoeg spanning en sensatie voor iedere leeftijd in ons park. Heb je nog een kleiner broertje of zusje? Ook daar zijn genoeg leuke activiteiten voor zoals het 1 meter klimparcours, Speleo en de kids & fun klimwanden. Die gaan zich zeker niet vervelen. 

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures