Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Kinderfeestje 9 jaar

Kinderfeestjes voor 9 jaar

Ben je op zoek naar een kinderfeestje voor kids van 9 jaar oud? Klimpark Adventure City is de perfecte locatie voor het vieren van jouw kinderfeest. Speciaal voor de jongste kids onder ons hebben wij diverse activiteiten (adventures) ontwikkeld waar kinderen van 9 jaar kunnen spelen. 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes voor kids van 9 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken
  • Ouders kunnen tegen een gereduceerd tarief mee klimmen

Kinderfeestje boeken

Kinderfeestjes voor jongens van 8 jaar en 9 jaar

Arrangementen

Vanaf 5 personen ben je van harte welkom voor het vieren van je kinderfeestje. Bekijk onze op maat gemaakte arrangementen.

Kinderfeest Arrangementen

Adventures

Ben je op zoek naar een gezellig en betaalbaar kinderfeestje? We hebben voor iedere leeftijd geschikte adventures, ook voor de jonge kids van 9 jaar! 

Onze Adventures

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop! Zeker met kinderen. Wilt u meer weten over veiligheid? Lees dan verder via de onderstaande knop. 

Veiligheid

Adventuriers aan het woord

Vandaag eindelijk het kinderfeestje mogen vieren van onze middelste. Super geregeld met de maatregelen die er zijn. Ook toen het te druk is werd, werd er meteen ingegrepen. Instructeurs hielden zich keurig aan de maatregelen en hielden super rekening met de wensen van de kids. De Rollercoaster was ook geweldig!

Ingrid

Vandaag een kinderfeestje gehad met allemaal meiden van 7/8 jaar. Zij en wij vonden het super. Ze hebben enorm genoten en vonden 2,5 uur te kort, ze wilde na de lunch nog wel weer verder. Super bedankt allemaal voor de goede zorgen. De meiden vonden het diploma ook super!

Stephanie

We hebben een ontzettend fijne middag gehad. Door corona is het binnen horeca gedeelte dicht, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er wordt goed aan de regels gehouden en het personeel is enorm vriendelijk. Het was onze eerste keer maar we komen zeker terug!

Suzanne

Voor een kinderfeestje geweest vandaag en wij mochten ook mee! Super leuke ervaring!

Debby

Wij hebben in twee dagen een schoolreisje gevierd bij Adventure City. Dag 1 met de onderbouw en dag 2 met de bovenbouw. Het waren twee ontzettend leuke dagen. Voor de kleinste is er ook meer dan genoeg te beleven en ook de oudere kids konden hun lol niet op op het terrein. Al met al zeer tevreden!

Esther

Laats het feestje van mijn dochter hier gevierd. De parcours zijn leuk en uitdagend en het personeel erg aardig en behulpzaam. Het was weer een super leuke en gezellige middag. Tot snel!

Elly

Ondanks we een stukje moesten rijden (omgeving Amsterdam) was het zeker de moeite waard om een uitje bij Adventure City te organiseren. Het personeel dacht goed mee in de mogelijkheden voor ons team en heeft er een onvergetelijke dag van gemaakt. Teambuilding, klimmen en na afloop een heerlijk buffet Rondje Rotterdam. Zeker een aanrader! 

Natascha (Vanderlande)

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden van 9 jaar oud

Wordt je zoon of dochter acht jaar oud en wil je een kinderfeestje organiseren? Adventure City is leuk voor iedereen. Jongen of meisje, jong en oud, er zijn altijd wel geschikte adventures die past bij wat iedereen wil, kan en durft. Hierdoor is een kinderfeestje leuk voor zowel jongens als meisjes van 9 jaar oud. Wil je hier meer over weten? Klik op de onderstaande knoppen! 

Kinderfeestje voor meiden Kinderfeestje voor jongens

Kinderfeestjes voor meisjes van 8 en 9 jaar

Kinderfeestjes voor kinderen van 9 jaar oud

Kinderfeestje 8 jaar 9 jaar

Ben je op zoek naar een kinderfeest voor kids van 9 jaar oud? Bezoek Klimpark Adventure City in Rotterdam. Wij hebben de perfecte locatie om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Kinderfeestje voor 9-jarige

Het coolste kinderfeestje dat je ooit zou kunnen bedenken. Die vier je bij Adventure City Rotterdam. Met super veel attracties op verschillende hoogtes is dit het vetste park van Nederland om een onvergetelijke dag voor 9-jarige te beleven. Nodig je beste vriendjes en vriendinnetjes uit en voel je deze dag even helemaal jarig. Alles draait om jou en wordt door iedereen extra verwent. Wanneer je bij ons arriveert word je door een enthousiaste medewerker naar de feesttafel gebracht. Hier wacht een feestelijk ontvangst waar we uiteraard in volle borst een verjaardag liedje gaan zingen. Ook hebben we een Adventure City cadeau waar je heel blij van gaat worden. Het perfecte kinderfeestje voor een 9-jarige. Dat wil jij toch ook?!

Feestarrangementen voor 9-jarige

Bij Adventure City Rotterdam hebben we extra uitgepakt met de feestarrangementen voor 9-jarige. Zo hebben we een hele verdieping gecreëerd die uitsluitend voor kinderfeestjes is. Hier hangen vlaggen, ballonnen en nog veel meer versieringen om het extra feestelijk te maken. Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes aan een picknicktafel de mooiste dag van het jaar vieren, dat is toch super leuk! Er zijn verschillende arrangementen te boeken die speciaal samengesteld zijn voor 9-jarige. Hier kun je kiezen voor 1,5 of 2,5 uur klimmen en mag je de feestelijke maaltijd na afloop eigenlijk niet missen. Verse frietjes met een heerlijke snack of een huisgemaakte pannenkoek. Dat is toch smullen! Ook schenken we onbeperkt limonade en krijg je een zakje chips of waterijsje op een tijdstip naar keuze. Voor de echte liefhebbers is er ook slush puppy. Lust jij dat ook? Check snel onze website voor alle arrangementen en boek het vetste kinderfeestje gemakkelijk online. 

Feestarrangement voor 9 jaar

Jongens kinderfeestje bij ACR

Kinderfeest arrangementen voor 9-jarige

Onze attracties zijn perfect geschikt voor jongens en meiden van 9 jaar oud. Vanaf deze leeftijd mag je namelijk naar de absolute top klimmen van wel 20 meter hoog! Durf jij het aan? Meerdere hoogteparcoursen op verschillende hoogtes en niet te vergeten onze Free Fall Bungy Jump van 20 meter hoog. Alleen de echte waaghalzen durven hiervan af te springen, durf jij het aan?

Begin je liever wat rustiger op 4 meter hoogte? Ook dat is geen probleem. Jezelf overtreffen is het mooiste wat er is vinden we bij Adventure City. Wanneer je uiteindelijk toch de stap durft te nemen om het 8 of 12 meter parcours te doen en achteraf super trots bent dat je het hebt gedaan. Gelukkig ben je altijd veilig gezekerd aan het Expoglider zekering systeem. 100% veilig zodat ook opa en oma met een gerust hart kunnen toekijken vanaf de grond.

Daarnaast hebben we nog andere te gekke attracties voor kinderen van 9 jaar oud. Zo vind je meerdere klimwanden, de Via Ferrata, Net Adventure (trampolines), touwbruggen en niet te vergeten onze spectaculaire Rollercoaster Zip-line. De hoogste en snelste van Nederland. Kan jij ook niet wachten om ervan af te gaan? Boek dan snel je kinderfeestje bij Adventure City Rotterdam. 

Ook voor papa en mama 

Naast vriendjes en vriendinnetjes is het ook voor papa en mama super leuk om mee te gaan de hoogte in. Durven zij, net als jij, ook het 20 meter hoogte parcours af te gaan? Overtuig papa en mama ook mee te gaan en samen plezier te hebben in het vetste Adventure Park van Nederland. Daar zullen jullie nog lang over napraten. Er is genoeg spanning en sensatie voor iedere leeftijd in ons park. Heb je nog een kleiner broertje of zusje? Ook daar zijn genoeg leuke activiteiten voor zoals het 1 meter klimparcours, Speleo en de kids & fun klimwanden. Die gaan zich zeker niet vervelen. 

Sfeerbeelden van Adventure City

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures