Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Kinderfeestje ideeën

Tips en ideeën voor kinderfeestjes

Ben je op zoek naar leuke tips en ideeën voor het organiseren van een kinderfeestje? Onze adventure specialisten hebben altijd tips en ideeën klaar wanneer je een kinderfeestje wil vieren. Bekijk al onze tips en ideeën voor het organiseren van de allerleukste kinderfeestjes! Of je nu op zoek bent naar ideeën voor kinderfeestjes voor 4- jarigen, 12-jarigen, jongens, meisjes, survivallen of ieder ander kinderfeestje. We hebben altijd wel ideeën die past bij jouw wensen!

klimmen bij outdoor klimpark Adventure City Rotterdam

Sportief kinderfeest

Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Bijna is het zo ver: je bent jarig en het is tijd om jouw kinderfeest te organiseren. Hou jij van spanning en sensatie? Organiseer dan een sportief kinderfeest bij Adventure City in Rotterdam. 

Sportief kinderfeestje

Actief en Avontuurlijk Kinderfeest

Kinderfeestje in Rotterdam voor jongens

Hou jij van uitdaging en avontuur? Dan past een actief en avontuurlijk kinderfeestje het beste bij jou! Adventure City is het grootste klimpark van Europa. Onze spannende adventures staan garant voor plezier en avontuur tijdens jouw kinderfeest!

Avontuurlijk Kinderfeestje

Origineel kinderfeestje

klimmen bij outdoor klimpark Adventure City Rotterdam

Ben je op zoek naar een originele activiteit voor jouw kinderfeestje? Adventure City is het grootste klimpark van Europa en is open sinds 2018.

Origineel kinderfeestje

Survival Kinderfeestje

Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Ben jij een echte avonturier, heb je geen hoogtevrees en hou je er van om lekker te klimmen en ravotten? Lees hier alles over het vieren van een survival kinderfeestje! Adventure City is het grootste klimpark van Europa. Ons klimpark heeft een groot indoor gedeelte met +15 spannende adventures! Wij hebben een unieke tokkelbaan en een groot outdoor klimpark!

Survival Kinderfeestje

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures