Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Actief en Avontuurlijk Kinderfeestje

Actief en Avontuurlijk Kinderfeestje

Ben je op zoek naar een Actief en avontuurlijk kinderfeestje? Adventure City is het grootste klimpark van Europa. Vanuit onze prachtige locatie in Rotterdam organiseren wij de leukste en meest avontuurlijke kinderfeestjes van Nederland. Ga samen met jouw vrienden op avontuur en ontdek onze spannende adventures!

Adventure City in het kort:

  • Actieve en avontuurlijke kinderfeestjes voor kids van 4 tot en met 13 jaar oud
  • Gratis toegang voor ouders en verzorgers
  • Betaalbare kinderfeest arrangementen

Naast actieve en avontuurlijke kinderfeestjes kun je bij ons terecht voor nog veel meer kinderfeestjes!

klimmen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Kosten actief en avontuurlijk Kinderfeestje

Tarieven kinderfeestje

+15 actieve adventures

Adventures

Video: actief kinderfeestje

Actieve kinderfeestjes voor jongens en meiden

Adventure City in Rotterdam is de perfecte locatie voor het vieren van actieve en avontuurlijke kinderfeestjes voor jongens en meiden van alle leeftijden. Ons klimpark beschikt over een groot indoor- en outdoor gedeelte!

Kinderfeestje Meiden Kinderfeestje Jongens

Rollercoaster zipline bij Adventure City Rotterdam

Actieve en avontuurlijke kinderfeestjes bij jou in de buurt

Altijd lekker actief bezig en vaak energie te veel? Dan is een actief kinderfeestje bij Adventure City Rotterdam helemaal wat voor jou! Met 2000m2 klimplezier binnen en 5000m2 klimplezier buiten is er genoeg actiefs te doen om jouw feestje met vriendjes en vriendinnetjes compleet te maken! 

Actief kinderfeestje bij het grootste Adventure Park van Nederland

Altijd al een actief kinderfeestje willen doen? Bekijk dan snel de mogelijkheden bij Adventure City Rotterdam, het grootste Adventure Park van Nederland. Met meer dan 10 attracties binnen en buiten, is er genoeg actiefs te doen. Bij ons is het altijd zomer, ook wanneer het regent. Indoor hebben wij namelijk 2000m2 klimplezier waar je je zeker niet gaat vervelen. Hier vind je onder andere een Free Fall van 10 meter hoog en meerdere hoogteparcoursen die je hart sneller doen kloppen. Uiteraard hopen we altijd dat de zon schijnt, want dan kan je lekker losgaan in ons outdoor gedeelte van 5000m2. Vergeet niet de Zip-line Rollercoaster en de Free Fall 20 meter te doen. Perfecte attracties voor een actief kinderfeestje! 

Ideeën voor een actief kinderfeestje in Rotterdam

Ideeën aan het opdoen voor een actief kinderfeestje? Dan ben je bij Adventure City aan het juiste adres. Op onze website vind je meerdere ideeën voor een actief kinderfeestje met vriendjes en vriendinnetjes. Op de pagina ‘kinderfeestjes’ vind je meerdere arrangementen, geschikt voor verschillende leeftijden. Zo hebben we een actief arrangement voor de leeftijd 4 t/m 7 jaar en een actief arrangement voor de leeftijd 8 t/m 12 jaar. Eten & drinken bij ons op locatie is uiteraard ook mogelijk. Hier hebben wij aparte arrangementen voor gemaakt zodat je nergens meer aan hoeft te denken. Wij regelen alles! Verder op onze site vind je foto’s en video’s om ideeën op te doen voor een actief kinderfeestje. 

Adventuriers aan het woord

Meer adventuriers aan het woord

Voor ieder actief feestje geschikt; ook voor degene die wat minder van hoogtes houden

Ook wanneer je actief bent maar geen ‘Dare Devil’ bent als het op hoogtes aan komt, hebben we bij Adventure City genoeg te bieden. Je kunt namelijk al starten op het 1 meter parcours. Wanneer je dit overwonnen hebt kun je de volgende actieve stap nemen door te starten met het 4 meter hoogteparcours. Zo kun je iedere keer jezelf een stapje overtreffen. Naast de hoogteparcoursen zijn er ook meerdere klimwanden waar je ‘rustig’ aan kunt beginnen en niet meteen naar hoge hoogtes hoeft te reiken. Ook onze netparcoursen en touwbruggen zijn perfecte actieve onderdelen voor degene die wat minder van hoogtes houden. 

Het meest spannende en avontuurlijke kinderfeestje vier je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam. Met bijna een hectare aan ‘Amazing Adventures’ is dit het meest spectaculaire in & outdoor park van Nederland. Avontuurlijkheid den top! Nergens anders in Nederland vind je zoveel hoge bomen met platvormen en kabelbanen als bij Adventure City. Ook in de winter en bij slecht weer is er genoeg avontuurlijkheid te beleven in ons reusachtige indoor park! 

Avontuurlijk naar de top samen met je beste vriendjes

Het vetste en meest avontuurlijke feestje vier je aan de rand van Rotterdam bij Adventure City. Hier vind je het grootste Adventure Park van Nederland met bijna een hectare aan avontuurlijk plezier. Ga met je beste vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan op hoogteparcoursen tot 20 meter, maar vergeet vooral niet onze spectaculaire Zip-line Rollercoaster. Een super toffe attractie die we als eerste park van Nederland hebben gebouwd. Na een avontuurlijke klimsessie kun je buiten of binnen plaatsnemen aan onze feestelijke tafels en genieten van lekker frietjes met een snack naar keuze. Onbeperkt limonade en een zakje chips of waterijsje zit ook standaard bij onze avontuurlijke arrangementen inbegrepen. 

Avontuurlijke arrangementen voor verschillende leeftijden

Voor de echte avonturiers hebben we verschillende arrangementen samengesteld om van jouw feestje een grandioos succes te maken. Deze arrangementen zijn altijd inclusief onbeperkt limonade en naar wens uit te breide met een frietje en een snack naar keuze. Daarnaast hebben we verschillende pakketten voor de leeftijd 4 t/m 7 jaar en arrangementen voor de leeftijd 8 t/m 12 jaar. Daarnaast is het altijd mogelijk om op aanvraag arrangementen aan te passen naar groepsgrote of wellicht uit te breiden met een avontuurlijke teambuilding sessie. De jarige staat bij ons altijd centraal en we zorgen er dan ook voor dat hij of zij deze dag nooit meer gaat vergeten. Dat wil jij toch niet missen? 

Het meest avontuurlijke Adventure Park van Nederland 

De meest avontuurlijke attracties vind je bij Adventure City Rotterdam. In & outdoor engeschikt voor de hele familie; of je nu 4 jaar bent en net om de hoek komt kijken of je 18 en een echte ‘Adrenaline Junk’ bent. Dat maakt ons park ronduit uniek. Voor de jongste generatie vind je onder andere avontuurlijke netparcoursen, Kids & Fun klimwanden & het uitdagende Speleo. De oudere generatie vanaf 8 jaar en 1.30m kunnen hun geluk helemaal niet op met een ongekend aanbod aan avontuurlijke attracties zoals de Zip-line Rollercoaster, Fee Fall 20 meter, meerdere hoogteparcoursen tot 20 meter, klimwanden, Via Ferrata en een Zip-line parcours met onder andere een Zip-line van 150. Avontuurlijker ga je het niet vinden in Nederland! Zien we je snel?!

 

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures