Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Sportief kinderfeestje

Sportief kinderfeestje

Ben je op zoek naar een sportief kinderfeestje? Adventure City is het grootste klimpark van Europa. Vanuit onze prachtige locatie in Rotterdam organiseren wij de leukste en meest sportieve kinderfeestjes van Nederland. Ga samen met jouw vrienden op avontuur en ontdek onze spannende adventures!

Adventure City in het kort:

  • Sportieve kinderfeestjes voor kids van 4 tot en met 13 jaar oud
  • Gratis toegang voor ouders en verzorgers
  • Betaalbare kinderfeest arrangementen

Naast sportieve kinderfeestjes kun je bij ons terecht voor nog veel meer kinderfeestjes!

Bekijk onze video

Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Kosten Sportief Kinderfeestje

Tarieven kinderfeestje

+15 sportieve adventures

Adventures

Video: Sportief kinderfeestje

Sportieve kinderfeestjes voor jongens en meiden

Adventure City in Rotterdam is de perfecte locatie voor het vieren van sportieve kinderfeestjes voor jongens en meiden van alle leeftijden. Ons klimpark beschikt over een groot indoor- en outdoor gedeelte!

Kinderfeestje Meiden Kinderfeestje Jongens

Unieke en uitdagende activiteiten met kinderfeestjes bij Adventure City Rotterdam

Sportief kinderfeestje; voor iedereen die niet stil kan zitten!

Ideeën opdoen voor een sportief kinderfeestje? Kan je niet stilzitten en ben je sportief ingesteld? Dan is een sportief kinderfeestje bij Adventure City Rotterdam voor jou de beste keuze voor een onvergetelijke ervaring met je vriendjes en vriendinnetjes! 

Sportief kinderfeestje; te gekke activiteiten/attracties op locatie

Het meest sportieve kinderfeestje vier je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam. Hier vind je super veel toffe attracties & activiteiten waar je hart sneller van gaat kloppen. Heb je onze Free Fall 20 meter al gedaan of onze uniek Rollercoaster Zip-line? Ook voor een energieke klimsessie op een van onze sportieve klimwanden ben je bij ons aan het goede adres. Je gaat je bij ons niet vervelen, dat is een ding wat zeker is! Ook bij slecht weer hebben wij genoeg te bieden voor een sportief kinderfeestje met 2000m2 indoor. Daarnaast vind je buiten nog eens 5000m2 aan sportief plezier. Dit wil je toch niet missen?

Een gezond maar vooral sportief kinderfeestje vieren 

Ben je altijd lekker in de weer en hou je van sportief bezig zijn? Kom dan zeker langs bij Adventure City Rotterdam voor een onvergetelijk kinderfeestje! Jezelf uitleven in ons in & outdoor park, het past helemaal bij een gezonde en sportieve levensstijl. Niet voor niks dat kinderen na twee en een half uur flink bezweet zijn; je bent namelijk super sportief bezig geweest en hebt flink wat calorieën verbrand. Ook qua eten en drinken achteraf kunnen we gezondere alternatieven bieden die passen bij een gezonde en sportieve levensstijl. Dat wil jij toch ook?! 

Je lekker uitleven en tegelijkertijd sportief bezig zijn! Het perfecte kinderfeestje!  

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker uitleven in ons park, dat wil toch iedereen?! Genieten, plezier hebben en vooral sportief bezig zijn. Het perfecte kinderfeestje in Rotterdam waar je zeker geen spijt van gaat krijgen. Met meerdere spectaculaire attracties zoals de 150 meter lange Zip-Line, de Via Ferrata en verschillende hoogteparcoursen is dit het meest sportieve kinderfeestje wat je maar kunt verzinnen. Er zijn al duizenden kinderen voor gegaan die werkelijk de tijd van hun leven hadden. Ze wilde eigenlijk niet meer naar huis. Wil je een keer met het hele voetbal- of hockeyteam langskomen voor een sportief uitje? Ook dat is zeker mogelijk! Bekijk onze website voor de mogelijkheden of mail of bel gerust voor meer informatie. 

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures