Morgen geopend: 12:30 t/m 18:00
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Survival Kinderfeestje

Survival Kinderfeestje

Ben je op zoek naar een survival kinderfeestje? Adventure City is het grootste klimpark van Europa. Vanuit onze prachtige locatie in Rotterdam worden de allerleukste georganiseerd! Ga samen met jouw vrienden op avontuur en ontdek onze spannende adventures!

Een survival kinderfeestje bij Adventure City Rotterdam is het perfecte kinderfeestje, want kinderen hebben oneindig zip- en klimplezier. Wat wel goed is om te weten, is dat je bij ons niet door de modder en blubber rolt. In plaats daarvan klim, klauter, zip en spring je je eigen route in ons zip- en klimpark van maar liefst 7000m2 (waarvan maar liefst 5000m2 outdoor)! Een survival kinderfeestje bij Adventure City is dus survivallen zonder vies te worden! 

Adventure City in het kort:

  • Survival kinderfeestjes voor kids van 4 tot en met 13 jaar oud
  • Gratis toegang voor ouders en verzorgers
  • Betaalbare kinderfeest arrangementen

Naast survival kinderfeestjes kun je bij ons terecht voor nog veel meer kinderfeestjes!

Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Kosten survival Kinderfeestje

Tarieven kinderfeestje

+15 originele adventures

Adventures

Video: survival kinderfeestje

Survival kinderfeestjes voor jongens en meiden

Adventure City in Rotterdam is de perfecte locatie voor het vieren van survival kinderfeestjes voor jongens en meiden van alle leeftijden. Ons klimpark beschikt over een groot indoor- en outdoor gedeelte!

Kinderfeestje Meiden Kinderfeestje Jongens

Survival kinderfeestjes bij jou in de buurt

Outdoor en Indoor klimpark Adventure City is de perfecte plek voor survival kinderfeestjes. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Mensen zochten ook naar: Survival Kinderfeest Rotterdam, Survival Kinderfeest Amsterdam, Survival Kinderfeest Den Haag, Survival Kinderfeest Breda, Survival Kinderfeest Westland, Survival Kinderfeest Utrecht, Survival Kinderfeest Den Bosch, Survival Kinderfeest Delft, Survival Kinderfeest Dordrecht, Survival Kinderfeest Zoetermeer, Survival Kinderfeest Tilburg, Survival Kinderfeest Gouda, Survival Kinderfeest Leiden en Survival Kinderfeest Zuid-Holland.

 

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures