Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Kinderfeestje Meiden

Kinderfeestjes voor meiden

De leukste kinderfeestjes voor meiden beleef je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam!

  • Zippen en klimmen
  • Meer dan 20 'adventures'
  • Grootste klimpark van Europa
  • 2000m2 indoor en 5000m2 outdoor

Tickets kopen

Kinderfeestje meiden klimmen

Leuke kinderfeestjes voor avontuurlijke meiden

Kinderfeestje meiden klimparcoursen

Al ben je op zoek naar een origineel en avontuurlijk kinderfeestje om met je vriendinnetjes je verjaardag te vieren, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Adventure City is het grootste in- en outdoor klimpark van Europa.

In ons +7000m² klimpark in Rotterdam kun je oneindig veel plezier beleven met onze adventures. We hebben veel verschillende adventures, zodat echt iedereen het naar haar zin zal hebben. Klimmen bij Adventure City staat garant voor de leukste kinderfeestjes voor meiden!

Zip- en klimpark Adventure City is de perfecte plek om een leuk kinderfeestje voor meiden te vieren. Ons park bevindt zich op een centraal gelegen plek midden in de Randstad (Rotterdam). Voor de deur is meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid.

Adventuriers aan het woord

Heel leuk schoolreisje mogen vieren in dit super toffe klimpark! De kinderen waren dolenthousiast en de juffen en meesters ook. Een aanrader voor een actief schoolreisje. 

Marian

Superleuk kinderfeestje gehad vandaag met 5 en 6 jarigen. Echt heel gaaf!

Marianne

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze 2 meiden bij jullie! Het was echt super. Fijn om met z’n alle tegelijk te starten en hierna kon iedereen lekker doen wat hij/zij zelf wilde! Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk nog niet naar huis! Bedankt voor de goede zorgen!

Erica

Veel uitdagingen onder één dak, ook lekker actief bezig zijn als het slecht weer is.

Sandra

Een super leuke teambuilding dag gehad met ons team. Variërende spellen waarbij het werken in teamverband zeker aanwezig was. De begeleiding was ook super! Dank!   

Monica (Greenberg Nielsen)

Ik heb super genoten van ons personeelsuitje bij adventure city. Wat een top begeleiding van een stel super lieve jongens! Een paar keer gered door hun maar dat lag dan ook meer aan mijn geklungel dan aan hun. Ze zorgen ervoor dat je jezelf uitdaagt en je grenzen op zoekt! Voor een ieder met een klein beetje lef een super leuk avontuur!

Karola

Laats het feestje van mijn dochter hier gevierd. De parcours zijn leuk en uitdagend en het personeel erg aardig en behulpzaam. Het was weer een super leuke en gezellige middag. Tot snel!

Elly

Uniek in zijn soort! Hele toffe locatie voor teambuilding- en bedrijfsuitjes. Al voor meerdere bedrijven hier een evenement verzorgd. Altijd top geregeld! 

Sander (Hunter Events)

Meer adventuriers aan het woord

Het leukste feestje met jouw vriendinnen

Kinderfeestje meiden outdoor springen

Een kinderfeestje bij Adventure City is ontzettend leuk voor de avontuurlijke meiden, maar ook als je minder avontuurlijk bent, heb je een ontzettend leuke dag. Wij bieden speciale arrangementen aan voor kinderfeestjes voor meisjes.

Onze arrangementen staan voor gegarandeerd plezier voor jou en al je vriendinnetjes. Met activiteiten op ieder niveau. Voor jonge meisjes vanaf 4 jaar hebben we de puppy klimparcoursen: op gepaste hoogte veilig klimmen boven netten.

De oudere meiden die al meer durven, kunnen doorklimmen naar grotere hoogtes tot wel 20 meter. Zoef, glijd, race en vlieg vervolgens over onze ziplines door het luchtruim en behaal snelheden tot wel 60 km/pu!

Arrangementen

Video: Kinderfeest voor meiden

Sfeerimpressie kinderfeestje bij Adventure City

Ontdek onze spannende adventures en ga het avontuur aan. Klim tot op grote hoogte en trotseer onze +150 meter lange tokkelbaan!

Heb je een vraag?

Heb je specifieke wensen voor jouw kinderfeestje of andere vragen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Kinderfeestjes voor meiden van alle leeftijden

Wanneer je een kinderfeestje voor meisjes boekt, heb je toegang tot een walhalla aan uitdaagde activiteiten. Hoogteparcoursen van 1 tot 20 meter, tokkelbanen, touwbruggen, rollercoaster zip-line en nog veel meer. Jullie hebben oneindig veel klimplezier. Niet bang voor hoogtes? Ervaar dan de adrenaline van onze Free Falls op 10 en 20 meter. Ongekend spectaculair! Ook wanneer je iets minder van hoogtes houdt hebben we genoeg te bieden om jou kinderfeestje voor meisjes onvergetelijk te maken.

Adventure City is de perfecte locatie om een kinderfeestje voor meiden te vieren. Onze locatie is geschikt voor kinderfeestjes voor meiden van alle leeftijden. Bij een kinderfeestje krijgen ouders of verzorgers altijd gratis toegang tot Adventure City. Bekijk hieronder ons aanbod voor meiden per leeftijd:

Kinderfeestjes voor meiden per leeftijd:

Nu boeken

Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Top 5 adventures voor kinderfeestjes voor meiden

Kinderfeestje meiden - ouders mee als begeleiding

Als meisje kijk je er ieder jaar weer naar uit: je kinderfeestje! Gezellig met je vriendinnetjes jouw verjaardag vieren. Heerlijk jouw lievelingstaart eten, gezellig kletsen, enorm veel lachen en natuurlijk iets leuks doen. Maar, wat? Een leuk kinderfeestje voor meiden bedenken, dat kan soms knap lastig zijn. Je wilt natuurlijk wel iets doen wat al je vriendinnetjes leuk vinden.

Bij Adventure City kun je onbeperkt genieten van al onze adventures. Zo vaak je wilt én wanneer je wilt! Maar hoe ziet een kinderfeestje bij Adventure City eruit? We vertellen je graag meer over onze populairste adventures die ontzettend leuk zijn met meiden, waarmee jouw kinderfeestje onvergetelijk wordt!

Adventure 1: de klimparcoursen

Kinderfeestje meiden outdoor ACR

Hoe leuk is het om samen met jouw vriendinnetjes te klimmen en te klauteren over een spectaculair parcours dat je nergens anders vindt? Nou, erg leuk! Want wekelijks komen vele meiden hun kinderfeestje bij ons vieren om de klimparcoursen aan te gaan.

Je kunt tot wel 12 meter hoogte klimmen, maar je bepaalt helemaal zelf hoe hoog je wilt klimmen. Je beloopt het parcours via houten touwbruggen, plateaus en planken. Iedereen wordt veilig vastgemaakt en bepaalt haar eigen tempo. We hebben zowel binnen als buiten klimparcoursen.

Hierdoor kun je heel het jaar door lekker komen klimmen en kun je met lekker weer naar buiten.

 

Adventure 2: boulderen

boulderen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Met boulderen klim je zonder zekering aan een muur. Geen zorgen als je valt, want je valt helemaal veilig op een zachte mat. De muur heeft verschillende hoeken.

Klim bijvoorbeeld helemaal recht omhoog of juist schuin. Zo zijn er verschillende moeilijkheidsgraden en kun je zelf bepalen hoe moeilijk je het jezelf maakt. Je legt net als met de klimparcoursen een parcours af. Boulderen is echt iets voor stoere meisjes!

 

Adventure 3: de zipline

Kinderfeestje meiden zipline +15 adventures

Een kinderfeestje bij Adventure City is niet compleet zonder getokkeld te hebben aan de zipline met jouw meiden tijdens je kinderfeestje.

De zipline is een spectaculaire tokkelbaan met een lengte van 150 meter, dat is anderhalf voetbalveld lang! Je wordt gezekerd aan de Expoglider, een extreem veilig systeem, waardoor je te allen tijde veilig kunt tokkelen. Met de zipline weet je zeker dat je een leuk kinderfeestje voor meiden organiseert!

 

Adventure 4: de vrije val

meisje klimt bij klimpark Adventure City Rotterdam

De freefall 12 meter is een super stoere activiteit. Je springt namelijk van 12 meter hoogte van een plateau naar beneden! Anders dan bij bungeejumpen, waarbij je aan een elastisch touw wordt vastgemaakt, word je nu vastgemaakt aan het Quick Jump systeem, waarmee je in één keer naar beneden springt en niet op en neer bungelt.

Dit heb je nog nooit eerder meegemaakt. Wie van je vriendinnen durft? Kom het proberen tijdens je kinderfeestje voor meiden bij Adventure City!

 

Adventure 5: puppy klimparcoursen

Kinderfeestje meiden voor de allerkleinste

Speciaal voor meisjes die houden van klimmen hebben we de net adventure ontwikkeld. Een ontzettend leuk en uitdagend parcours die je kunt afleggen via netten. Je hebt de keuze uit verschillende parcoursen. Voor meisjes tussen de vier en zeven jaar hebben we een parcours ontwikkeld tot één meter hoogte.

Meiden tussen de zeven en twaalf jaar mogen een niveau hoger en kunnen tot wel 4 meter hoogte via de netten klimmen! 100% veilig klimmen, met 100% plezier!

De áller-leukste locatie voor kinderfeestjes

Ook in de winter
Bij Adventure City is het altijd zomer, óók in de winter! Want met 2000m² indoor klimplezier, kun je ook bij slecht weer een leuk kinderfeestje voor meiden vieren. Het kinderfeestje gaat dus altijd door!

In het indoor klimgedeelte vind je adventures als klimparcoursen tot 12 meter hoogte, de via ferrata, speleo, klimwanden en een vrije val van 10 meter.

5000m² outdoor klimplezier
In ons outdoorpark kun je je geluk niet op met ruim 5000m² uitdagende activiteiten op verschillende niveaus. Perfect voor een onvergetelijk kinderfeestje voor je vriendinnetjes! Ook hier vind je hoogteparcoursen tot maar liefst 20 meter, tokkelbanen en onze spectaculaire rollercoaster zip-line. Dit wil je niet missen!

Het leukste kinderfeestje voor meisjes
Het allerleukste kinderfeestje voor meisjes vier je bij Adventure City Rotterdam. Plezier voor alle leeftijden en niveaus. Een middag uitleven met je beste vriendinnetjes doe je bij het grootste Adventure park van Nederland. Inclusief een versierde tafel en een goodie bag voor het feestvarken voel je je hier helemaal jarig. Ook voor de ouders/begeleiders is er genoeg te beleven. Voor hen hebben we ook een klimgordel klaarliggen om de uitdaging aan te gaan en jullie nog meer plezier te geven tijdens het klimmen. Het perfecte kinderfeestje voor meisjes van 4 t/m 13 jaar.

 

De leukste kinderfeestjes voor meiden beleef je bij Adventure City Rotterdam
Wanneer je een kinderfeestje viert, is het jouw dag! Maar de adventures die je bij ons kunt beleven, zijn natuurlijk niet het enige die jouw kinderfeestje onvergetelijk maken. Ben je bijvoorbeeld jarig en wil je daarom een leuk kinderfeestje voor meiden organiseren? Dan hoort daar taart bij! Dus reken er maar op dat jullie tijdens de adventures door jouw lievelingstaart krijgen. Uiteraard is het ook mogelijk om een leuk kinderfeestje voor jongens te organiseren. Met een kinderfeestje bij Adventure City kunnen jij en je vriendinnetjes onbeperkt gebruikmaken van de adventures. Je kunt dus zo vaak als je wilt van de zipline, de freefall, net adventure of andere activiteit. Jij en je vriendinnetjes bepalen dat helemaal zelf!

Adventure City: dé locatie voor kinderfeestjes voor meiden
Adventure City is dé locatie om van ieder kinderfeestje een unieke en onvergetelijke dag uit te maken. Voor de leukste kinderfeestjes ben je bij ons aan het juiste adres. We denken graag met je mee om alles tot in de puntjes te verzorgen. We zijn gevestigd in Rotterdam, maar kinderen uit heel Nederland komen hun kinderfeestje bij ons vieren. En naast het feit dat Adventure City dé plek is om leuke kinderfeestjes te vieren, kun je bij ons ook terecht voor vele andere arrangementen. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures