Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van alle maatregelen die wij treffen rondom Covid-19
Vandaag geopend van 09:30 tot 17:00
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Kinderfeestje Meiden

Kinderfeestjes voor meiden

Ben je op zoek naar een origineel en avontuurlijk kinderfeestje voor meiden? Boek jouw kinderfeest bij Klimpark Adventure City in Rotterdam. Adventure City is het grootste indoor & outdoor klimpark van Europa. In ons +7000m² klimpark krijg je niet genoeg van  onze spannende adventures als de Zipline Rollercoaster, de Freefall 20 meter en de Via Ferrata.

Video Bekijken

Kinderfeestje meiden klimparcoursen

Activiteiten Kinderfeestjes voor meiden

Ontdek onze spannende adventures en ga het avontuur aan. Klim tot op grote hoogte en trotseer onze +150 meter lange tokkelbaan!

Adventures

Arrangementen Kinderfeest voor Meiden

Speciaal voor kinderfeestjes voor meiden hebben wij een aantal betaalbare kinderfeest arrangementen opgesteld.

Kinderfeestje vieren

Kinderfeestjes Tips & Ideeën

Ben je op zoek naar leuke tips, ideeën of originele activiteiten voor jouw kinderfeest voor meiden? Lees snel verder.

Kinderfeestje ideeën

Video: Kinderfeest voor meiden

Kinderfeestjes voor meiden van alle leeftijden

Adventure City is de perfecte locatie om jouw kinderfeestje te vieren. Onze locatie is geschikt voor kinderfeestjes voor meiden van alle leeftijden. Bij een kinderfeestje krijgen ouders of verzorgers altijd gratis toegang tot Adventure City.

Kinderfeestjes voor meiden leeftijd:

Andere mensen zochten naar:

Betaalbaar kinderfeestje Kinderfeestje Jongens

Adventuriers aan het woord

Geweldig... Met m'n dochters en vrouw geklommen.. Leuk en afwisselend van beginnend klimmer tot gevorderde.. We komen zeker terug!

Rob

Superleuk kinderfeestje gehad vandaag met 5 en 6 jarigen. Echt heel gaaf!

Marianne

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze 2 meiden bij jullie! Het was echt super. Fijn om met z’n alle tegelijk te starten en hierna kon iedereen lekker doen wat hij/zij zelf wilde! Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk nog niet naar huis! Bedankt voor de goede zorgen!

Erica

Veel uitdagingen onder één dak, ook lekker actief bezig zijn als het slecht weer is.

Sandra

Wat hebben de kids het enorm naar hun zin gehad. Goede uitleg. Goede beveiliging. Goede service. Vriendelijk personeel. Aanrader!

Claudia

Ondanks we een stukje moesten rijden (omgeving Amsterdam) was het zeker de moeite waard om een uitje bij Adventure City te organiseren. Het personeel dacht goed mee in de mogelijkheden voor ons team en heeft er een onvergetelijke dag van gemaakt. Teambuilding, klimmen en na afloop een heerlijk buffet Rondje Rotterdam. Zeker een aanrader! 

Natascha (Vanderlande)

Laats het feestje van mijn dochter hier gevierd. De parcours zijn leuk en uitdagend en het personeel erg aardig en behulpzaam. Het was weer een super leuke en gezellige middag. Tot snel!

Elly

Erg mooi, goede begeleiding en het eten is top!

Josephine

Meer adventuriers aan het woord

Een kinderfeest voor meiden bij jou in de buurt!

Outdoor en Indoor klimpark Adventure City is de perfecte plek om jouw kinderfeestje voor meiden te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Mensen zochten ook naar: Kinderfeest Meiden Rotterdam, Kinderfeest Meiden Amsterdam, Kinderfeest Meiden Den Haag, Kinderfeest Meiden Breda, Kinderfeest Meiden Westland, Kinderfeest Meiden Utrecht, Kinderfeest Meiden Den Bosch, Kinderfeest Meiden Delft, Kinderfeest Meiden Dordrecht, Kinderfeest Meiden Zoetermeer, Kinderfeest Meiden Tilburg, Kinderfeest Meiden Gouda, Kinderfeest Meiden Leiden en Kinderfeest Meiden Zuid-Holland.

De leukste kinderfeestjes voor meiden beleef je bij Adventure City

Leuke kinderfeestjes voor avontuurlijke meiden

Op zoek naar het leukste en meest spectaculaire kinderfeestje voor jou en je vriendinnetjes? Bekijk dan snel de verschillende arrangementen die we aanbieden en kies het pakket wat jou het meeste aanspreekt. Gegarandeerd plezier voor de hele groep met activiteiten op verschillende niveaus. Vind je alles nog best spannend en wil je rustig aan beginnen? Geen probleem, dan is het 1 meter klimparcours perfect om jezelf te overtreffen. Daarna kun je rustig verder klimmen op hoogteparcoursen van 4 meter en 6 meter hoog. Perfect voor kinderfeestjes voor meisjes van 4 t/m 12 jaar.  


In & outdoor kinderfeestje voor meisjes


Met 2000m2 indoor is het altijd zomer bij Adventure City, ook wanneer het regent of vriest buiten. Het kinderfeestje voor meisjes kan dus gegarandeerd doorgaan. Indoor vind je onder andere hoogteparcoursen van 1 tot 12 meter, Via Ferrata, Speleo, klimwanden en de Free Fall 10 meter. In ons outdoorpark kun je je geluk niet op met ruim 5000m2 uitdagende activiteiten voor verschillende niveaus en perfect voor een onvergetelijk kinderfeestje voor meisjes. Ook hier vind je hoogteparcoursen tot maar liefst 20 meter, tokkelbanen en onze spectaculaire rollercoaster zip-line. Dit wil je niet missen!

Uitdagende activiteiten voor jong & oud

Wanneer je een kinderfeestje voor meisjes boekt heb je toegang tot een walhalla aan uitdaagde activiteiten. Hoogteparcoursen van 1 tot 20 meter, tokkelbanen, touwbruggen, rollercoaster zip-line en nog veel meer. Niet bang voor hoogtes? Ervaar dan de adrenaline van onze Free Falls op 10 en 20 meter. Ongekend spectaculair! Ook wanneer je iets minder van hoogtes houdt hebben we genoeg te bieden om jou kinderfeestje voor meisjes onvergetelijk te maken. 

Het leukste kinderfeestje voor meisjes


Het allerleukste kinderfeestje voor meisjes vier je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam. Plezier voor (bijna) alle leeftijden en niveaus. Een middag uitleven met je beste vriendinnetjes doe je bij het grootste Adventure park van Nederland. Inclusief een versierde tafel en een goodie bag voor het feestvarken voel je je hier helemaal jarig. Ook voor de ouders/begeleiders is er genoeg te beleven. Voor hun hebben we ook klimgordel klaarliggen om de uitdaging aan te gaan en jullie nog meer plezier te geven tijdens het klimmen. Het perfecte kinderfeestje voor meisjes van 4 t/m 12 jaar.

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures