Vandaag geopend van 10:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor AdventurePark van Nederland

Schoolreis

Kom jij ook langs met je klas voor een schoolreisje?!

De leukste schoolreisjes beleef je bij Adventure City Rotterdam! Kom klimmen op rotsen, springen van muren, kruipen door grotten en lopen over touwbruggen. Een schoolreisje in ons klimpark is uniek, gezellig en zorgt voor een onvergetelijke dag! In ons unieke klimpark hebben we adventures ter beschikking voor verschillende leeftijden en groepen. Dus of je nu op zoek bent naar een schoolreisje voor peuters of een schoolreisje voor groep 8, er is altijd genoeg te beleven. Graag bellen of mailen voor meer informatie en boekingen. 

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam

Schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam zorgen altijd voor veel plezier en vermaak. De kinderen kunnen met één toegangsbewijs voor een vaste prijs onbeperkt genieten van onze adventures. Gedurende het schoolreisje zijn alle adventures de gehele tijd te gebruiken en mogen de kinderen zo vaak als ze willen tokkelen op de zipline rollercoaster, springen van de freefall 20 meter, op avontuur in de speleo of van iedere andere adventure gebruik maken (zipline rollercoaster en freefall 20 meter vanaf maart beschikbaar). Kortom: vier je schoolreisje bij ons en niemand hoeft zich te vervelen in het grootste zip- en klimpark van Nederland! Bekijk al onze spannende activiteiten via onderstaande knop. 

Adventures

Schoolreisjes voor de gehele basisschool

Het schoolreisje is voor vele kinderen op de basisschool hét jaarlijkse uitstapje om reikhalzend naar uit te kijken. Gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes een leuke dag beleven. Een schoolreis met zoveel kinderen organiseren is echter niet zomaar geregeld en dat weten wij maar al te goed, daarom hebben we bij Adventure City aan iedereen gedacht. Met allerlei unieke en uitdagende activiteiten is er meer dan genoeg te beleven voor alle leeftijden.

Adventure City Rotterdam: de locatie voor onvergetelijke activiteiten

Adventure City Rotterdam is dé place-to-be om een onvergetelijke dag uit te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures is er voor iedereen wat te beleven. Het is daarom niet zo gek dat kinderen uit verschillende plaatsen hun kinderfeestje bij ons komen vieren, zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda, Leiden en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor schoolreisjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje en teambuilding. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures