Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Schoolreisje

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Schoolreisjes voor alle leeftijden

Uitdagend, spectaculair, maar vooral heel leuk!

Het vetste schoolreisje ooit!

Vraag geheel gratis en vrijblijvend onze brochure aan en ontdek hoe jullie schoolreisje een onvergetelijke dag kan worden!

Daarom kies je voor een uitje bij Adventure City!

  • Ruim aanbod
  • Voor alle leeftijden
  • Speciale schooltarieven
  • Gratis parkeren voor bussen

Ontdek wat Adventure City Rotterdam kan bieden om jullie schoolreisje onvergetelijk te maken. We kunnen alle arrangementen naar wens aanpassen en denken graag mee in de mogelijkheden. 

Renate Conrad

info@adventurecityrotterdam.nl 06-43680723

Het vetste schoolreisje ooit!

Rollercoaster zipline bij Adventure City Rotterdam

De vetste schoolreisjes beleef je bij Adventure City Rotterdam! Trotseer de hoogtes van onze parcoursen, zip naar de overkant over een afstand van 150 meter en kruip door de grotten van ons Speleo parcours. Een schoolreisje in ons klimpark is uniek, gezellig en zorgt voor een onvergetelijke dag! In ons in- outdoor Adventure Park hebben we attracties ter beschikking voor verschillende leeftijden en groepen.

Of je nu op zoek bent naar een schoolreisje voor peuters of een schoolreisje voor groep 8, er is altijd genoeg te beleven. Informeer naar de mogelijkheden per mail of telefoon en we denken graag mee over de mogelijkheden.

SCHOOLREISJES BIJ ADVENTURE CITY ROTTERDAM:

  • Voor groep 1 t/m groep 8
  • Onbeperkt zip- en klimplezier
  • Voor de beginnende en meer ervaren avonturier 
  • 100% veilig
  • Eten en drinken optioneel
  • Aantrekkelijke tarieven

Neem contact op Bekijk de veiligheidsinstructies

Vanaf voorjaar 2024; Netventure & Tubing! Bekijk hieronder de sfeerbeelden

Compleet verzorgde schoolreisjes

klimmen bij outdoor klimpark Adventure City Rotterdam

Geniet van compleet verzorgde schoolreisjes waarbij kinderen een onvergetelijke dag beleven. Voor sommige zal het de eerste keer zijn en andere zullen al eens met paps en mams of met een kinderfeestje zijn langs geweest. 100% veilig middels ons Expoglider systeem. Kinderen krijgen hier vooraf instructies over en er lopen te allen tijde instructeurs rond die hulp kunnen bieden waar nodig. 

De kids klimmen tot ongekende hoogtes, springen van 20 meter naar beneden en vliegen met grote snelheden door de lucht. Ook voor de kids die wat minder van hoogtes houden hebben we genoeg plezier in de vorm van Net Adventure (trampolines van netten), het 1 meter klimparcours, Speleo- en boulderparcours.

Voor scholen hanteren we aantrekkelijke tarieven. Dit is afhankelijk van de leeftijd en de groepsgrote. Daarnaast is eten & drinken optioneel bij te boeken en naar wens in te vullen. Ook kunnen wij het vervoer per bus naar onze locatie organiseren.

Enthousiast geworden? Laat het ons weten per mail of telefoon en we denken graag mee om dingen mogelijk te maken. 

Tip: ook leuk voor kids: kinderfeestjes!

 

Neem contact op Onze Adventures

Adventuriers aan het woord

Wij hebben in twee dagen een schoolreisje gevierd bij Adventure City. Dag 1 met de onderbouw en dag 2 met de bovenbouw. Het waren twee ontzettend leuke dagen. Voor de kleinste is er ook meer dan genoeg te beleven en ook de oudere kids konden hun lol niet op op het terrein. Al met al zeer tevreden!

Esther

Heel leuk schoolreisje mogen vieren in dit super toffe klimpark! De kinderen waren dolenthousiast en de juffen en meesters ook. Een aanrader voor een actief schoolreisje. 

Marian

Meer adventuriers aan het woord

Vragen over onze schoolreisjes? Neem contact op!

Heeft u vragen over schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Schoolreisjes voor de gehele basisschool

Het schoolreisje is voor vele kinderen op de basisschool hét jaarlijkse uitstapje om reikhalzend naar uit te kijken. Gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes een leuke dag beleven. Een schoolreis met zoveel kinderen organiseren is echter niet zomaar geregeld en dat weten wij maar al te goed, daarom hebben we bij Adventure City aan iedereen gedacht. Met allerlei unieke en uitdagende activiteiten is er meer dan genoeg te beleven voor alle leeftijden.

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Sfeerimpressie schoolreisje

video over schoolreisje

Schoolreisjes voor alle leeftijden

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Ga samen met je klasgenootjes het avontuur aan en vier gezellig je schoolreisje bij Adventure City Rotterdam! Een schoolreisje in ons adventure park is mogelijk voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. 

Geschikt voor alle groepen op de basisschool! Neem snel contact met ons op en bereid je voor op het leukste schoolreisje ooit! 

Contact

Schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam

Schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam zorgen altijd voor veel plezier en vermaak. De kinderen kunnen met één toegangsbewijs voor een vaste prijs onbeperkt genieten van onze adventures. Gedurende het schoolreisje zijn alle adventures de gehele tijd te gebruiken en mogen de kinderen zo vaak als ze willen tokkelen op de zipline rollercoaster, springen van de freefall 20 meter, op avontuur in de speleo of van iedere andere adventure gebruik maken (zipline rollercoaster en freefall 20 meter vanaf maart beschikbaar). Kortom: vier je schoolreisje bij ons en niemand hoeft zich te vervelen in het grootste zip- en klimpark van Nederland! Bekijk al onze spannende activiteiten via onderstaande knop. 

Adventures

Adventure City Rotterdam

Adventure City Rotterdam: de locatie voor onvergetelijke activiteiten

Adventure City Rotterdam is dé place-to-be om een onvergetelijk dagje weg in Rotterdam te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures is er voor iedereen wat te beleven. Het is daarom niet zo gek dat scholen uit verschillende plaatsen hun schoolreisje bij ons komen vieren. Scholen rijden graag een stukje om bij Adventure City in Rotterdam te komen! Zo zijn de volgende schoolreisjes erg populair bij Adventure City: 

Schoolreisje Rotterdam Schoolreisje Amsterdam
Schoolreisje Breda Schoolreisje Westland
Schoolreisje Den Bosch Schoolreisje Delft
Schoolreisje Zoetermeer Schoolreisje Tilburg
Schoolreisje Leiden Schoolreisje Zuid-Holland
Schoolreisje Den Haag Schoolreisje Dordrecht
Schoolreisje Gouda Schoolreisje Utrecht

En naast dat je bij ons terecht kunt voor schoolreisjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje, groepsuitje en teambuilding. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures