Morgen gesloten
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Schoolreisje

Het vetste schoolreisje ooit!

De vetste schoolreisjes beleef je bij Adventure City Rotterdam! Trotseer de hoogtes van onze parcoursen, zip naar de overkant over een afstand van 150 meter en kruip door de grotten van ons Speleo parcours. Een schoolreisje in ons klimpark is uniek, gezellig en zorgt voor een onvergetelijke dag! In ons in- outdoor Adventure Park hebben we attracties ter beschikking voor verschillende leeftijden en groepen.

Of je nu op zoek bent naar een schoolreisje voor peuters of een schoolreisje voor groep 8, er is altijd genoeg te beleven. Informeer naar de mogelijkheden per mail of telefoon en we denken graag mee over de mogelijkheden.

SCHOOLREISJES BIJ ADVENTURE CITY ROTTERDAM:

 • Voor groep 1 t/m groep 8
 • Onbeperkt zip- en klimplezier
 • Voor de beginnende en meer ervaren avonturier 
 • 100% veilig
 • Eten en drinken optioneel
 • Aantrekkelijke tarieven

Neem contact op Bekijk de veiligheidsinstructies

Compleet verzorgde schoolreisjes

Geniet van compleet verzorgde schoolreisjes waarbij kinderen een onvergetelijke dag beleven. Voor sommige zal het de eerste keer zijn en andere zullen al eens met paps en mams of met een kinderfeestje zijn langs geweest. 100% veilig middels ons Expoglider systeem. Kinderen krijgen hier vooraf instructies over en er lopen te allen tijde instructeurs rond die hulp kunnen bieden waar nodig. 

De kids klimmen tot ongekende hoogtes, springen van 20 meter naar beneden en vliegen met grote snelheden door de lucht. Ook voor de kids die wat minder van hoogtes houden hebben we genoeg plezier in de vorm van Net Adventure (trampolines van netten), het 1 meter klimparcours, Speleo- en boulderparcours.

Voor scholen hanteren we aantrekkelijke tarieven. Dit is afhankelijk van de leeftijd en de groepsgrote. Daarnaast is eten & drinken optioneel bij te boeken en naar wens in te vullen. Ook kunnen wij het vervoer per bus naar onze locatie organiseren.

Enthousiast geworden? Laat het ons weten per mail of telefoon en we denken graag mee om dingen mogelijk te maken. 

Tip: ook leuk voor kids: kinderfeestjes!

 

Neem contact op Onze Adventures

Adventuriers aan het woord

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze 2 meiden bij jullie! Het was echt super. Fijn om met z’n alle tegelijk te starten en hierna kon iedereen lekker doen wat hij/zij zelf wilde! Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk nog niet naar huis! Bedankt voor de goede zorgen!

Erica

Wat hebben de kids het enorm naar hun zin gehad. Goede uitleg. Goede beveiliging. Goede service. Vriendelijk personeel. Aanrader!

Claudia

Laats het feestje van mijn dochter hier gevierd. De parcours zijn leuk en uitdagend en het personeel erg aardig en behulpzaam. Het was weer een super leuke en gezellige middag. Tot snel!

Elly

Heel gaaf klimpark met mogelijkheden voor alle leeftijden. En fijne begeleiding.

Erlijne

Superleuk kinderfeestje gehad vandaag met 5 en 6 jarigen. Echt heel gaaf!

Marianne

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Voor een kinderfeestje geweest vandaag en wij mochten ook mee! Super leuke ervaring!

Debby

Vandaag een kinderfeestje gehad met allemaal meiden van 7/8 jaar. Zij en wij vonden het super. Ze hebben enorm genoten en vonden 2,5 uur te kort, ze wilde na de lunch nog wel weer verder. Super bedankt allemaal voor de goede zorgen. De meiden vonden het diploma ook super!

Stephanie

Vandaag eindelijk het kinderfeestje mogen vieren van onze middelste. Super geregeld met de maatregelen die er zijn. Ook toen het te druk is werd, werd er meteen ingegrepen. Instructeurs hielden zich keurig aan de maatregelen en hielden super rekening met de wensen van de kids. De Rollercoaster was ook geweldig!

Ingrid

Meer adventuriers aan het woord

Vragen over onze schoolreisjes? Neem contact op!

Heeft u vragen over schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Schoolreisjes voor de gehele basisschool

Het schoolreisje is voor vele kinderen op de basisschool hét jaarlijkse uitstapje om reikhalzend naar uit te kijken. Gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes een leuke dag beleven. Een schoolreis met zoveel kinderen organiseren is echter niet zomaar geregeld en dat weten wij maar al te goed, daarom hebben we bij Adventure City aan iedereen gedacht. Met allerlei unieke en uitdagende activiteiten is er meer dan genoeg te beleven voor alle leeftijden.

Sfeerimpressie schoolreisje

video over schoolreisje

Schoolreisjes voor alle leeftijden

Ga samen met je klasgenootjes het avontuur aan en vier gezellig je schoolreisje bij Adventure City Rotterdam! Een schoolreisje in ons adventure park is mogelijk voor kinderen van de volgende leeftijdsgroepen:

 • 4 en 5 jaar
 • 6 en 7 jaar
 • 8 en 9 jaar
 • 10 en 11 jaar
 • 12 en 13 jaar

Geschikt dus voor alle groepen op de basisschool! Neem snel contact met ons op en bereid je voor op het leukste schoolreisje ooit! 

Contact

Schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam

Schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam zorgen altijd voor veel plezier en vermaak. De kinderen kunnen met één toegangsbewijs voor een vaste prijs onbeperkt genieten van onze adventures. Gedurende het schoolreisje zijn alle adventures de gehele tijd te gebruiken en mogen de kinderen zo vaak als ze willen tokkelen op de zipline rollercoaster, springen van de freefall 20 meter, op avontuur in de speleo of van iedere andere adventure gebruik maken (zipline rollercoaster en freefall 20 meter vanaf maart beschikbaar). Kortom: vier je schoolreisje bij ons en niemand hoeft zich te vervelen in het grootste zip- en klimpark van Nederland! Bekijk al onze spannende activiteiten via onderstaande knop. 

Adventures

Adventure City Rotterdam: de locatie voor onvergetelijke activiteiten

Adventure City Rotterdam is dé place-to-be om een onvergetelijk dagje weg in Rotterdam te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures is er voor iedereen wat te beleven. Het is daarom niet zo gek dat kinderen uit verschillende plaatsen hun kinderfeestje bij ons komen vieren, zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda, Leiden en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor schoolreisjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje, groepsuitje en teambuilding. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures