Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van alle maatregelen die wij treffen rondom Covid-19
Morgen gesloten
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Schoolreisje

Het vetste schoolreisje ooit!

De vetste schoolreisjes beleef je bij Adventure City Rotterdam! Trotseer de hoogtes van onze parcoursen, zip naar de overkant over een afstand van 150 meter en kruip door de grotten van ons Speleo parcours. Een schoolreisje in ons klimpark is uniek, gezellig en zorgt voor een onvergetelijke dag! In ons in- outdoor Adventure Park hebben we attracties ter beschikking voor verschillende leeftijden en groepen. Of je nu op zoek bent naar een schoolreisje voor peuters of een schoolreisje voor groep 8, er is altijd genoeg te beleven. Graag bellen of mailen voor meer informatie en boekingen.

Heb je specifieke vragen? Schroom niet om ons te bellen of mailen voor de mogelijkheden. 

SCHOOLREISJES BIJ ADVENTURE CITY ROTTERDAM:

  • Voor groep 1 t/m groep 8
  • Voor jongens en meiden
  • Onbeperkt zip- en klimplezier
  • Voor de beginnende en meer ervaren avonturier 
  • 100% veilig

Contact Bekijk de veiligheidsinstructies

Compleet verzorgde schoolreisjes

Geniet van compleet verzorgde schoolreisjes, inclusief hapjes en drankjes. Er zijn meerdere arrangementen beschikbaar voor verschillende leeftijden. Deze zijn altijd inclusief onbeperkt limonade en waterijsje of zakje chips naar keuze. Naar wens ook nog uit te breiden met frietjes en een snack. 

De kids klimmen tot ongekende hoogtes, springen van 20 meter naar beneden en vliegen met grote snelheden door de lucht. Ook voor de kids die wat minder van hoogtes houden hebben we genoeg plezier in de vorm van Netadventure (trampolines van netten), het 1 meter klimparcours, Speleo- en boulderparcours. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw klas te bespreken!

Tip: ook leuk voor kids: kinderfeestjes!

 

Neem contact op

Adventuriers aan het woord

Vandaag een kinderfeestje gehad met allemaal meiden van 7/8 jaar. Zij en wij vonden het super. Ze hebben enorm genoten en vonden 2,5 uur te kort, ze wilde na de lunch nog wel weer verder. Super bedankt allemaal voor de goede zorgen. De meiden vonden het diploma ook super!

Stephanie

Wat hebben de kids het enorm naar hun zin gehad. Goede uitleg. Goede beveiliging. Goede service. Vriendelijk personeel. Aanrader!

Claudia

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze 2 meiden bij jullie! Het was echt super. Fijn om met z’n alle tegelijk te starten en hierna kon iedereen lekker doen wat hij/zij zelf wilde! Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk nog niet naar huis! Bedankt voor de goede zorgen!

Erica

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Superleuk kinderfeestje gehad vandaag met 5 en 6 jarigen. Echt heel gaaf!

Marianne

Heel gaaf klimpark met mogelijkheden voor alle leeftijden. En fijne begeleiding.

Erlijne

Vandaag eindelijk het kinderfeestje mogen vieren van onze middelste. Super geregeld met de maatregelen die er zijn. Ook toen het te druk is werd, werd er meteen ingegrepen. Instructeurs hielden zich keurig aan de maatregelen en hielden super rekening met de wensen van de kids. De Rollercoaster was ook geweldig!

Ingrid

Voor een kinderfeestje geweest vandaag en wij mochten ook mee! Super leuke ervaring!

Debby

Laats het feestje van mijn dochter hier gevierd. De parcours zijn leuk en uitdagend en het personeel erg aardig en behulpzaam. Het was weer een super leuke en gezellige middag. Tot snel!

Elly

Meer adventuriers aan het woord

Vragen over onze schoolreisjes? Neem contact op!

Heeft u vragen over schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Schoolreisjes voor de gehele basisschool

Het schoolreisje is voor vele kinderen op de basisschool hét jaarlijkse uitstapje om reikhalzend naar uit te kijken. Gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes een leuke dag beleven. Een schoolreis met zoveel kinderen organiseren is echter niet zomaar geregeld en dat weten wij maar al te goed, daarom hebben we bij Adventure City aan iedereen gedacht. Met allerlei unieke en uitdagende activiteiten is er meer dan genoeg te beleven voor alle leeftijden.

Sfeerimpressie schoolreisje

video over schoolreisje

Schoolreisjes voor alle leeftijden

Ga samen met je klasgenootjes het avontuur aan en vier gezellig je schoolreisje bij Adventure City Rotterdam! Een schoolreisje in ons adventure park is mogelijk voor kinderen van de volgende leeftijdsgroepen:

  • 4 en 5 jaar
  • 6 en 7 jaar
  • 8 en 9 jaar
  • 10 en 11 jaar
  • 12 en 13 jaar

Geschikt dus voor alle groepen op de basisschool! Neem snel contact met ons op en bereid je voor op het leukste schoolreisje ooit! 

Contact

Schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam

Schoolreisjes bij Adventure City Rotterdam zorgen altijd voor veel plezier en vermaak. De kinderen kunnen met één toegangsbewijs voor een vaste prijs onbeperkt genieten van onze adventures. Gedurende het schoolreisje zijn alle adventures de gehele tijd te gebruiken en mogen de kinderen zo vaak als ze willen tokkelen op de zipline rollercoaster, springen van de freefall 20 meter, op avontuur in de speleo of van iedere andere adventure gebruik maken (zipline rollercoaster en freefall 20 meter vanaf maart beschikbaar). Kortom: vier je schoolreisje bij ons en niemand hoeft zich te vervelen in het grootste zip- en klimpark van Nederland! Bekijk al onze spannende activiteiten via onderstaande knop. 

Adventures

Adventure City Rotterdam: de locatie voor onvergetelijke activiteiten

Adventure City Rotterdam is dé place-to-be om een onvergetelijke dag uit te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures is er voor iedereen wat te beleven. Het is daarom niet zo gek dat kinderen uit verschillende plaatsen hun kinderfeestje bij ons komen vieren, zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda, Leiden en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor schoolreisjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje en teambuilding. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures