Morgen gesloten
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Schoolreisje Rotterdam

Op zoek naar een schoolreisje in Rotterdam?

Schoolreisjes in Rotterdam vier je bij Adventure City Rotterdam! Kom met de gehele school naar onze unieke klimpark en houd het schoolreisje vertrouwd in Rotterdam! Midden in Rotterdam-Zuid vind je het meest spectaculaire klimpark van Nederland. Met unieke activiteiten als de zipline, via ferrata, klimwand en diverse andere adventures kunnen de kinderen non-stop het avontuur aangaan. Je raakt niet uitgekeken! Dit maakt Adventure City dé locatie om een onvergetelijk schoolreisje in Rotterdam te vieren.

Prijzen en tickets

Vier je schoolreisje in Rotterdam bij Adventure City en beleef een fantastische dag

Vier je schoolreisje in Rotterdam bij Adventure City. Je kunt bij ons terecht om tal van avonturen te beleven. We hebben adventures voor diverse leeftijden. Van jong tot oud en van groot tot klein. Er zijn altijd wel meerdere activiteiten die bij iemand passen, dus niemand hoeft zich dus te vervelen. Tussen de adventures door kun je heerlijk bijkomen met lekkere limonade en verschillende hapjes, zoals een broodje knakworst of zakje chips. Kortom: een schoolreisje Rotterdam bij Adventure City wordt er een om nooit te vergeten!

Tip: ook leuk voor kids: kinderfeestjes!

Schoolreisjes voor basisscholen uit het hele land. Ook uit Rotterdam

Als organisatie van een schoolreisje heb je ieder jaar weer een lastige taak voor de boeg: hoe krijg je alle kinderen even blij met een leuk schoolreisje? Je wilt tenslotte dat zoveel mogelijk kinderen een leuke dag beleven. Organiseer het schoolreisje bij Adventure City in Rotterdam en je verzekert zowel de organisatie als de kinderen van een ontzettend leuke dag waar ze nog lang over na zullen praten. Een schoolreisje bij Adventure City in Rotterdam is leuk voor iedereen!

Met de gehele school naar het enige indoor klimpark van Nederland, gewoon in Rotterdam!

Adventure City Rotterdam is het enige echte indoor klimpark van Nederland. Organiseer je een schoolreisje bij ons in Rotterdam, dan ben je dus verzekerd van een uniek uitje voor de gehele school! Nergens anders in Nederland kun je klimmen zoals bij ons. Voor unieke schoolreisjes in Rotterdam ben je bij ons daarom aan het juiste adres! Er is onbeperkt plezier met een schoolreisje Rotterdam bij Adventure City! Bekijk hieronder al onze adventures:

Boek nu jouw schoolreisje Rotterdam

Boek nu jouw schoolreisje Rotterdam en kom met de gehele school een onvergetelijke dag beleven bij Adventure City! Spanning, sensatie en ontzettend veel lol gegarandeerd. Een schoolreisje Rotterdam van Adventure City zul je niet snel vergeten. Een schoolreisje Rotterdam bij Adventure City is hét schooluitje van het jaar. Wacht niet langer en ervaar het zelf. Boek nu jouw schoolreisje Rotterdam tickets bij Adventure City!

Prijzen en tickets

Adventure City: dé locatie voor schoolreisjes in de buurt van Rotterdam

Adventure City is dé place-to-be om een onvergetelijk schoolreisje te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat scholen uit verschillende plaatsen hun schoolreisje bij ons komen vieren, zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor schoolreisjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis of vrijgezellenfeest. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures