Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Schoolreisje Rotterdam

Op zoek naar een schoolreisje in Rotterdam?

jongens hebben plezier met een kinderfeestje bij klimpark Adventure City Rotterdam

Schoolreisjes in Rotterdam vier je bij Adventure City Rotterdam! Kom met de gehele school naar onze unieke klimpark en houd het schoolreisje vertrouwd in Rotterdam! Midden in Rotterdam-Zuid vind je het meest spectaculaire klimpark van Nederland. Met unieke activiteiten als de zipline, via ferrata, klimwand en diverse andere adventures kunnen de kinderen non-stop het avontuur aangaan. Je raakt niet uitgekeken! Dit maakt Adventure City dé locatie om een onvergetelijk schoolreisje in Rotterdam te vieren.

  • Voor groep 1 t/m groep 8
  • Onbeperkt zip- en klimplezier
  • Voor de beginnende en meer ervaren avonturier 
  • 100% veilig
  • Eten en drinken optioneel
  • Aantrekkelijke tarieven

Prijzen en tickets

Vier je schoolreisje in Rotterdam bij Adventure City en beleef een fantastische dag

Kinderfeestje in Rotterdam voor meisjes

Vier je schoolreisje in Rotterdam bij Adventure City. Je kunt bij ons terecht om tal van avonturen te beleven. We hebben adventures voor diverse leeftijden. Van jong tot oud en van groot tot klein. Er zijn altijd wel meerdere activiteiten die bij iemand passen, dus niemand hoeft zich dus te vervelen. Tussen de adventures door kun je heerlijk bijkomen met lekkere limonade en verschillende hapjes, zoals een broodje knakworst of zakje chips. Kortom: een schoolreisje Rotterdam bij Adventure City wordt er een om nooit te vergeten!

Tip: ook leuk voor kids: kinderfeestjes!

Adventuriers aan het woord

Wij hebben in twee dagen een schoolreisje gevierd bij Adventure City. Dag 1 met de onderbouw en dag 2 met de bovenbouw. Het waren twee ontzettend leuke dagen. Voor de kleinste is er ook meer dan genoeg te beleven en ook de oudere kids konden hun lol niet op op het terrein. Al met al zeer tevreden!

Esther

Heel leuk schoolreisje mogen vieren in dit super toffe klimpark! De kinderen waren dolenthousiast en de juffen en meesters ook. Een aanrader voor een actief schoolreisje. 

Marian

Meer adventuriers aan het woord

Schoolreisje in Rotterdam boeken? Neem contact op!

Heeft u vragen over schoolreisjes bij Adventure City in Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

De leukste schoolreisjes van Rotterdam

Het schoolreisje is voor vele kinderen op de basisschool hét jaarlijkse uitstapje om reikhalzend naar uit te kijken. Gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes een leuke dag beleven. Een schoolreis met zoveel kinderen organiseren is echter niet zomaar geregeld en dat weten wij maar al te goed, daarom hebben we bij Adventure City aan iedereen gedacht. Met allerlei unieke en uitdagende activiteiten is er meer dan genoeg te beleven voor alle leeftijden. 

Kinderfeestje Rotterdam samenwerken

Sfeerimpressie schoolreisje in Rotterdam bij Adventure City

Video van een schoolreisje bij Adventure City Rotterdam

Schoolreisjes voor basisscholen uit het hele land. Ook uit Rotterdam

Als organisatie van een schoolreisje heb je ieder jaar weer een lastige taak voor de boeg: hoe krijg je alle kinderen even blij met een leuk schoolreisje? Je wilt tenslotte dat zoveel mogelijk kinderen een leuke dag beleven. Organiseer het schoolreisje bij Adventure City in Rotterdam en je verzekert zowel de organisatie als de kinderen van een ontzettend leuke dag waar ze nog lang over na zullen praten. Een schoolreisje bij Adventure City in Rotterdam is leuk voor iedereen!

Met de gehele school naar het enige indoor klimpark van Nederland, gewoon in Rotterdam!

Adventure City Rotterdam is het enige echte indoor klimpark van Nederland. Organiseer je een schoolreisje bij ons in Rotterdam, dan ben je dus verzekerd van een uniek uitje voor de gehele school! Nergens anders in Nederland kun je klimmen zoals bij ons. Voor unieke schoolreisjes in Rotterdam ben je bij ons daarom aan het juiste adres! Er is onbeperkt plezier met een schoolreisje Rotterdam bij Adventure City! Bekijk hieronder al onze adventures:

Boek nu jouw schoolreisje Rotterdam

Boek nu jouw schoolreisje Rotterdam en kom met de gehele school een onvergetelijke dag beleven bij Adventure City! Spanning, sensatie en ontzettend veel lol gegarandeerd. Een schoolreisje Rotterdam van Adventure City zul je niet snel vergeten. Een schoolreisje Rotterdam bij Adventure City is hét schooluitje van het jaar. Wacht niet langer en ervaar het zelf. Boek nu jouw schoolreisje Rotterdam tickets bij Adventure City!

Prijzen en tickets

Adventure City: dé locatie voor schoolreisjes in de buurt van Rotterdam

Adventure City is dé place-to-be om een onvergetelijk schoolreisje te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat scholen uit verschillende plaatsen hun schoolreisje bij ons komen vieren. Zo hebben wij onder andere de volgende schoolreisjes mogen organiseren:

Schoolreisje Rotterdam Schoolreisje Amsterdam
Schoolreisje Den Haag Schoolreisje Breda
Schoolreisje Westland Schoolreisje Utrecht
Schoolreisje Den Bosch Schoolreisje Delft
Schoolreisje Dordrecht Schoolreisje Zoetermeer
Schoolreisje Tilburg Schoolreisje Gouda
Schoolreisje Zuid-Holland  

En naast dat je bij ons terecht kunt voor schoolreisjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis, vrijgezellenfeest of familieuitje in Rotterdam. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures