Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van alle maatregelen die wij treffen rondom Covid-19
Vandaag geopend van 09:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Schoolreisje Westland

Op zoek naar een schoolreisje in Westland?

Schoolreisje in het Westland organiseren? Kom met de gehele school naar Adventure City voor de allerleukste schoolreisjesOp nog geen 20 minuten afstand van Westland vind je het meest spectaculaire klimpark van Nederland. Met unieke activiteiten als de zipline, via ferrata, klimwand en diverse andere adventures kunnen de kinderen non-stop het avontuur aangaan. Je raakt niet uitgekeken! Dit maakt Adventure City dé locatie om een onvergetelijk schoolreisje in de buurt van Westland te vieren.

Prijzen en tickets

Vier je schoolreisje Westland bij Adventure City en beleef een fantastische dag

Vier je schoolreisje Westland bij Adventure City. Je kunt bij ons terecht om tal van avonturen te beleven. We hebben adventures voor diverse leeftijden. Van jong tot oud en van groot tot klein. Er zijn altijd wel meerdere activiteiten die bij iemand passen, dus niemand hoeft zich dus te vervelen. Tussen de adventures door kun je heerlijk bijkomen met lekkere limonade en verschillende hapjes, zoals een broodje knakworst of zakje chips. Kortom: een schoolreisje Westland bij Adventure City wordt er een om nooit te vergeten!

Schoolreisjes voor basisscholen uit het hele land. Ook uit Westland

Als organisatie van een schoolreisje Westland heb je ieder jaar weer een lastige taak voor de boeg: hoe krijg je alle kinderen even blij met een schoolreisje Westland? Je wilt tenslotte dat zoveel mogelijk kinderen een leuke dag beleven. Organiseer het schoolreisje Westland bij Adventure City en je verzekert zowel de organisatie als de kinderen van een ontzettend leuke dag waar ze nog lang over na zullen praten. Een schoolreisje Westland bij Adventure City is leuk voor iedereen!

Met de gehele school naar het enige indoor klimpark van Nederland

Adventure City Rotterdam is het enige echte indoor klimpark van Nederland. Organiseer je een schoolreisje Westland bij ons, dan ben je dus verzekerd van een uniek uitje voor de gehele school! Nergens anders in Nederland kun je klimmen zoals bij ons. Voor unieke schoolreisjes Westland ben je bij ons daarom aan het juiste adres! Er is onbeperkt plezier met een schoolreisje Westland bij Adventure City! Bekijk hieronder al onze adventures:

Boek nu jouw schoolreisje Westland

Boek nu jouw schoolreisje Westland en kom met de gehele school een onvergetelijke dag beleven bij Adventure City! Spanning, sensatie en ontzettend veel lol gegarandeerd. Een schoolreisje Westland van Adventure City zul je niet snel vergeten. Een schoolreisje Westland bij Adventure City is hét schooluitje van het jaar. Wacht niet langer en ervaar het zelf. Boek nu jouw schoolreisje Westland tickets bij Adventure City!

Prijzen en tickets

Adventure City: dé locatie voor schoolreisjes in de buurt van Westland

Adventure City is dé place-to-be om een onvergetelijk schoolreisje te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat scholen uit verschillende plaatsen hun schoolreisje bij ons komen vieren, zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor schoolreisjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis of vrijgezellenfeest. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures