Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Schoolreisje Zuid-Holland

Op zoek naar een schoolreisje in Zuid-Holland?

jongens hebben plezier met een kinderfeestje bij klimpark Adventure City Rotterdam

Schoolreisje in Zuid-Holland organiseren? Kom met de gehele school naar Adventure City voor de allerleukste schoolreisjesMidden in Rotterdam-Zuid vind je vlak naast de snelweg het meest spectaculaire klimpark van Nederland. Met unieke activiteiten als de zipline, via ferrata, klimwand en diverse andere adventures kunnen de kinderen non-stop het avontuur aangaan. Je raakt niet uitgekeken! Dit maakt Adventure City dé locatie om een onvergetelijk schoolreisje in (de buurt van) Zuid-Holland te vieren.

Prijzen en tickets

Vier je schoolreisje Zuid-Holland bij Adventure City en beleef een fantastische dag

Vier je schoolreisje Zuid-Holland bij Adventure City. Je kunt bij ons terecht om tal van avonturen te beleven. We hebben adventures voor diverse leeftijden. Van jong tot oud en van groot tot klein. Er zijn altijd wel meerdere activiteiten die bij iemand passen, dus niemand hoeft zich dus te vervelen. Tussen de adventures door kun je heerlijk bijkomen met lekkere limonade en verschillende hapjes, zoals een broodje knakworst of zakje chips. Kortom: een schoolreisje Zuid-Holland bij Adventure City wordt er een om nooit te vergeten!

Adventuriers aan het woord

Heel leuk schoolreisje mogen vieren in dit super toffe klimpark! De kinderen waren dolenthousiast en de juffen en meesters ook. Een aanrader voor een actief schoolreisje. 

Marian

Wij hebben in twee dagen een schoolreisje gevierd bij Adventure City. Dag 1 met de onderbouw en dag 2 met de bovenbouw. Het waren twee ontzettend leuke dagen. Voor de kleinste is er ook meer dan genoeg te beleven en ook de oudere kids konden hun lol niet op op het terrein. Al met al zeer tevreden!

Esther

Meer adventuriers aan het woord

Schoolreisje in Zuid-Holland boeken? Neem contact op!

Heeft u vragen over schoolreisjes bij Adventure City in Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

De leukste schoolreisjes in Zuid-Holland

Het schoolreisje is voor vele kinderen op de basisschool hét jaarlijkse uitstapje om reikhalzend naar uit te kijken. Gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes een leuke dag beleven. Een schoolreis met zoveel kinderen organiseren is echter niet zomaar geregeld en dat weten wij maar al te goed, daarom hebben we bij Adventure City aan iedereen gedacht. Met allerlei unieke en uitdagende activiteiten is er meer dan genoeg te beleven voor alle leeftijden. 

Kinderfeestje Rotterdam samenwerken

Sfeerimpressie schoolreisje in Zuid-Holland bij Adventure City

Video van een schoolreisje bij Adventure City Rotterdam

Schoolreisjes voor basisscholen uit het hele land. Ook uit Zuid-Holland

Als organisatie van een schoolreisje Zuid-Holland heb je ieder jaar weer een lastige taak voor de boeg: hoe krijg je alle kinderen even blij met een schoolreisje Zuid-Holland ? Je wilt tenslotte dat zoveel mogelijk kinderen een leuke dag beleven. Organiseer het schoolreisje Zuid-Holland bij Adventure City en je verzekert zowel de organisatie als de kinderen van een ontzettend leuke dag waar ze nog lang over na zullen praten. Een schoolreisje Zuid-Holland bij Adventure City is leuk voor iedereen!

Met de gehele school naar het enige indoor klimpark van Nederland

Adventure City Rotterdam is het enige echte indoor klimpark van Nederland. Organiseer je een schoolreisje Zuid-Holland bij ons, dan ben je dus verzekerd van een uniek uitje voor de gehele school! Nergens anders in Nederland kun je klimmen zoals bij ons. Voor unieke schoolreisjes Zuid-Holland ben je bij ons daarom aan het juiste adres! Er is onbeperkt plezier met een schoolreisje Zuid-Holland bij Adventure City! Bekijk hieronder al onze adventures:

Boek nu jouw schoolreisje Zuid-Holland

Boek nu jouw schoolreisje Zuid-Holland en kom met de gehele school een onvergetelijke dag beleven bij Adventure City! Spanning, sensatie en ontzettend veel lol gegarandeerd. Een schoolreisje Zuid-Holland van Adventure City zul je niet snel vergeten. Een schoolreisje Zuid-Holland bij Adventure City is hét schooluitje van het jaar. Wacht niet langer en ervaar het zelf. Boek nu jouw schoolreisje Zuid-Holland tickets bij Adventure City!

Prijzen en tickets

Adventure City: dé locatie voor schoolreisjes in de buurt van Zuid-Holland

Adventure City is dé place-to-be om een onvergetelijk schoolreisje te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat scholen uit verschillende plaatsen hun schoolreisje bij ons komen vieren. Zo hebben wij onder andere de volgende schoolreisjes mogen organiseren:

Schoolreisje Rotterdam Schoolreisje Amsterdam
Schoolreisje Den Haag Schoolreisje Breda
Schoolreisje Westland Schoolreisje Utrecht
Schoolreisje Den Bosch Schoolreisje Delft
Schoolreisje Dordrecht Schoolreisje Zoetermeer
Schoolreisje Tilburg Schoolreisje Gouda
Schoolreisje Zuid-Holland  

En naast dat je bij ons terecht kunt voor schoolreisjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis, vrijgezellenfeest of familieuitje in Rotterdam. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures