Het grootste in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Teambuilding

Het leukste teambuilding uitje op hoogte!

Voor teambuilding activiteiten ben je bij Adventure City Rotterdam aan het juiste adres. Ons unieke klimpark is dé locatie om jullie teamuitje te organiseren. Met diverse adventures die op verschillende manieren te doorlopen zijn, raak je niet uitgekeken. Teambuilding bij Adventure City Rotterdam is uniek, leuk en bovenal beregezellig! Je kunt met één ticket onbeperkt aan de adventures deelnemen. Graag bellen of mailen voor meer informatie en boekingen. 

Contact

Unieke teambuilding activiteiten voor een origineel teamuitje

Kom voor teambuilding activiteiten naar het enige indoor klimpark van Nederland en beleef een sensationele dag waar jullie nog lang aan terug zullen denken. Diverse adventures zorgen ervoor dat jullie de hele dag als team het avontuur aan kunnen gaan. We hebben diverse indoor klimparcoursen die op verschillende manieren te doorlopen zijn en ook outdoor klimparcoursen zullen niet ontbreken (outdoor vanaf maart beschikbaar). Hierdoor is elke klim anders dan de ander en raak je niet uitgekeken. Je kunt blijven klimmen, klauteren, kruipen, springen en meer. Een actieve dag waar je adrenalinepeil zijn top zal bereiken. Spring bijvoorbeeld ongezekerd van 20 meter hoogte (vanaf maart beschikbaar) of waan je in de Italiaanse Alpen op de ‘’ijzeren weg’’. In totaal hebben we hebben maar liefst negen adventures voor teambuilding  ter beschikking welke je op verschillende manieren kunt aangaan:

 

Een unieke tokkelbaan met snelheden tot wel 40 kilometer per uur

Een vrije val van maar liefst 20 meter

Klim in de buitenlucht tot hoogtes van wel 18 meter

Waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘’ijzeren weg’’

Klim ongezekerd tot een hoogte van maximaal 4,5 meter

Een vrije val van maar liefst 12 meter

Klim jaarrond over onze uitdagende klimparcoursen

Verschillende ziplines, zowel indoor als outdoor

Klim uitdagende routes op een echte rotswand

Adventure City Rotterdam: de locatie voor onvergetelijke teambuilding activiteiten

Adventure City Rotterdam is hét zip- en klimpark van Nederland voor onvergetelijke teambuilding activiteiten. Met diverse unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste adventures te beleven. Het is daarom niet zo gek dat groepen uit allerlei verschillende  locaties hun teamuitje bij ons komen vieren. Denk aan  Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda, Leiden en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor teambuilding, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje, schoolreis of kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag voor het gehele bedrijf!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures