Vandaag geopend van 12:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland

Teambuilding

Het leukste teambuilding uitje op hoogte!

Toe aan een nieuwe boost voor jou team? De teamspirit naar een hoger niveau brengen of gewoon een leuke uitje voor het bedrijf? Dan hebben wij voor jou de perfecte teambuilding spellen ontwikkeld! Toegankelijk voor iedereen maar zeker ook uitdagend door degene die naar opzoek zijn.

Bij Adventure City spelen we in op de wensen en behoefte van de bezoekers en aan de hand daarvan hebben we een aantal pakketten samengesteld. Wil je bijvoorbeeld alleen teambuilding spellen doen gecombineerd met een luxe bittergarnituur en een drankje? Of graag een uitgebreid pakket met buffet of bbq en afsluiten met een PubQuiz? Het is allemaal mogelijk bij ons. Heb je andere wensen of ideeën voor een onvergetelijke teambuildingdag bij ons? Aarzel niet en neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!. 

Voor groepen en partijen hebben we een sfeervolle huiskamer ingericht waar je uiteraard voor en na de spellen gebruik van kunt maken. Deze huiskamer is van alle gemakken voorzien zoals een ontvangstruimte, garderobe, toiletten, airco en muziek & presentatie mogelijkheden. 

Teambuilding bij Adventure City Rotterdam is uniek, leuk en bovenal beregezellig! 

Contact opnemen

Adventuriers aan het woord

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Geweldig... Met m'n dochters en vrouw geklommen.. Leuk en afwisselend van beginnend klimmer tot gevorderde.. We komen zeker terug!

Rob

Wat een geweldige plek! Mijn zoon (met verstandelijke handicap maar dol op klimmen) heeft het enorm naar zijn zin gehad! Dank voor alles en we komen zeker terug!!

Janneke

Erg mooi, goede begeleiding en het eten is top!

Josephine

Laats het feestje van mijn dochter hier gevierd. De parcours zijn leuk en uitdagend en het personeel erg aardig en behulpzaam. Het was weer een super leuke en gezellige middag. Tot snel!

Elly

Voor een kinderfeestje geweest vandaag en wij mochten ook mee! Super leuke ervaring!

Debby

Wat hebben de kids het enorm naar hun zin gehad. Goede uitleg. Goede beveiliging. Goede service. Vriendelijk personeel. Aanrader!

Claudia

Uniek in zijn soort! Hele toffe locatie!

Sander

Super leuk en gevarieerd klimpark met vriendelijk personeel.

Corinne

Heel gaaf klimpark met mogelijkheden voor alle leeftijden. En fijne begeleiding.

Erlijne

Meer adventuriers aan het woord

Teambuilding activiteiten

De onderstaande teambuilding activiteiten zijn in een totaalpakket te boeken. Je kunt kiezen uit een van de onderstaande teambuilding pakketten in combinatie met bijvoorbeeld een bittergarnituur en een drankje of een uitgebreid pakket inclusief buffet en drankarrangement. Mocht je andere wensen of ideeën hebben voor een invulling van de dag horen wij dat graag. 

Word een marinier!

Een teambuildingspel waar samenwerking en competitie maximaal tot zijn recht komt. Binnen een team van maximaal 8 personen moet er rekening worden gehouden met haar/zijn kwaliteiten op zowel fysiek, mentaal als inzichtelijk vlak. Om tot een maximale score te komen, zal men optimaal moeten samenwerken en moeten kunnen functioneren onder tijdsdruk.

Direct boeken

Mouwen opstropen en gaan op hoogte!

Het doel is hier om tot optimale samenwerkingsvormen te komen, die het maximale vragen van elkaars fysieke, sociale, mentale en cognitieve vaardigheden, waarbij de deelnemers, gebruikmakend van de verschillende activiteiten van Adventure City, worden afgerekend op begrippen als flexibiliteit, mate van samenwerking, opofferingsgezindheid, inlevingsvermogen en vertrouwen in elkaar, maar vooral ook vertrouwen in zichzelf. 

Direct boeken

Mouwen opstropen en gaan op de grond!

Ook hier is het doel om tot optimale samenwerkingsvormen te komen, waarbij de deelnemers gebruikmaken van de verschillende activiteiten van Adventure City. Het verschil met het pakket 'mouwen opstropen en gaan op de hoogte' is dat deze spellen minder fysiek en inspannend zijn ingericht. Plezier en teamwork staan centraal bij deze activiteiten, die uitsluitend op de grond plaatsvinden. 

Direct boeken

Sfeerimpressie teambuilding

Unieke teambuilding activiteiten voor een origineel teamuitje

Kom voor teambuilding activiteiten naar het enige indoor klimpark van Nederland en beleef een sensationele dag waar jullie nog lang aan terug zullen denken. Diverse adventures zorgen ervoor dat jullie de hele dag als team het avontuur aan kunnen gaan. We hebben diverse indoor klimparcoursen die op verschillende manieren te doorlopen zijn en ook outdoor klimparcoursen zullen niet ontbreken (outdoor vanaf maart beschikbaar). Hierdoor is elke klim anders dan de ander en raak je niet uitgekeken. Je kunt blijven klimmen, klauteren, kruipen, springen en meer. Een actieve dag waar je adrenalinepeil zijn top zal bereiken. Spring bijvoorbeeld ongezekerd van 20 meter hoogte (vanaf maart beschikbaar) of waan je in de Italiaanse Alpen op de ‘’ijzeren weg’’. Klik op de knop hieronder om al onze activiteiten voor teambuilding te bekijken.

Bekijk adventures

Adventure City Rotterdam: de locatie voor onvergetelijke teambuilding activiteiten

Adventure City Rotterdam is hét zip- en klimpark van Nederland voor onvergetelijke teambuilding activiteiten. Met diverse unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste adventures te beleven. Het is daarom niet zo gek dat groepen uit allerlei verschillende  locaties hun teamuitje bij ons komen vieren. Denk aan  Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda, Leiden en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor teambuilding, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje, schoolreis of kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag voor het gehele bedrijf!

Veel gestelde vragen

FAQ

De teambuilding spellen zijn voornamelijk voor oudere jeugd/volwassene bedoeld, maar kunnen naar wens ook voor kinderen ingericht worden. Uiteraard zullen we dan kijken naar het type activiteit en de fysieke inspanning die hiervoor nodig is. Verder hanteren wij een maximum gewicht van 120 kilo voor deelname aan onze activiteiten. Dit in verband met de veiligheid van onze elementen. 

Onze teambuilding pakketten zijn onderdeel van een totaalpakket. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Zo is er bijvoorbeeld de Table Mountain Package waarbij je de keuze hebt uit een teambuilding pakket en na afloop kunt genieten van een bittergarnituur + twee drankjes naar keuze. Wil je graag een wat uitgebreider pakket? Dan is de K2 Package het perfecte pakket voor jullie. Hierbij kun je kiezen uit een teambuilding pakket om vervolgens te kiezen tussen gebruik van onze Adventures of een leuke workshop. Aansluitend zal er een buffet klaarstaan inclusief drankjes.  Wanneer het gewenste pakket er niet bij staat, kijken we graag mee hoe we dit op maat kunnen maken. 

Wanneer je op de knop 'direct boeken' klikt, kom je in ons reserveringssysteem terecht. Daar staan de verschillende totaalpakketten die je kunt boeken inclusief en hapje en drankje. Vervolgens kun je het aantal personen, de datum en een tijdsblok aangeven. Eventuele notities/opmerkingen bij de reservering kun je in de laatste stap toevoegen. 

Meer veelgestelde vragen

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures