Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van alle maatregelen die wij treffen rondom Covid-19
Vandaag geopend van 10:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Teambuilding

Het leukste teambuilding uitje op hoogte!

Toe aan een nieuwe boost voor jou team? De teamspirit naar een hoger niveau brengen of gewoon een leuke uitje voor het bedrijf? Dan hebben wij voor jou de perfecte teambuilding spellen ontwikkeld! Toegankelijk voor iedereen maar zeker ook uitdagend door degene die naar opzoek zijn.

Bij Adventure City spelen we in op de wensen en behoefte van de bezoekers en aan de hand daarvan hebben we een aantal pakketten samengesteld. Wil je bijvoorbeeld alleen teambuilding spellen doen gecombineerd met een luxe bittergarnituur en een drankje? Of graag een uitgebreid pakket met buffet of bbq en afsluiten met een PubQuiz? Het is allemaal mogelijk bij ons. Heb je andere wensen of ideeën voor een onvergetelijke teambuildingdag bij ons? Aarzel niet en neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!. 

Voor groepen en partijen hebben we een sfeervolle huiskamer ingericht waar je uiteraard voor en na de spellen gebruik van kunt maken. Deze huiskamer is van alle gemakken voorzien zoals een ontvangstruimte, garderobe, toiletten, airco en muziek & presentatie mogelijkheden. 

Teambuilding bij Adventure City Rotterdam is uniek, leuk en bovenal beregezellig! 

Contact opnemen

Adventuriers aan het woord

Een leuke middag gehad met ons team bestaande uit 100 personen. We begonnen met een uurtje teambuilding spelen alvorens we vrij gebruik konden maken van alle klimactiviteiten. Een geslaagd uitje! 

Cindy (iSense)

Ondanks we een stukje moesten rijden (omgeving Amsterdam) was het zeker de moeite waard om een uitje bij Adventure City te organiseren. Het personeel dacht goed mee in de mogelijkheden voor ons team en heeft er een onvergetelijke dag van gemaakt. Teambuilding, klimmen en na afloop een heerlijk buffet Rondje Rotterdam. Zeker een aanrader! 

Natascha (Vanderlande)

Een super leuke teambuilding dag gehad met ons team. Variërende spellen waarbij het werken in teamverband zeker aanwezig was. De begeleiding was ook super! Dank!   

Monica (Greenberg Nielsen)

Een onvergetelijke dag gehad met het team. Een mooie verdeling tussen de mensen die de hoogteparcoursen wilde trotseren en de mensen die liever een alternatief programma deden in de vorm van djembe spelen. Als afsluiting een heerlijk buffet waar iedereen van genoten heeft. Een geweldige dag!  

Rachid (Gemeente Rotterdam)

Meer adventuriers aan het woord

Teambuilding pakketten

De onderstaande teambuilding pakketten hebben ieder wat wils. Van korte teambuilding arrangementen tot een dagvullend programma. Ieder pakket is inclusief teambuilding activiteiten en hapjes en drankjes. 

Mount Fuiji package

Innovatieve teambuilding spellen en gebruik van onze uitdagende Adventures. Eenmaal bijgekomen van de sensatie staan er drie drankjes naar keuze klaar inclusief een heerlijke bittergarnituur. 

Teambuilding spellen 
Adventures 
Drie drankjes naar keuze
Bittergarnituur

Tijdsduur: 3 uur

Boek nu

Table Mountain Package

Staat teamspirit bij jullie hoog in het vaandel? Boek dan onze Table Mountain package en beleef een waanzinnig leuke dag met tal van uitdagende elementen.

Teambuilding spellen 
Streetfoot buffet (alternatief mogelijk)
Drankarrangement (bier/fris/wijn)
Ongekend plezier 

Tijdsduur: 5 uur

Boek nu

Mount Cook Package

Een combinatie van onze teambuilding spellen waarbij plezier en teamwork centraal staan. Daarnaast mag er gekozen worden tussen het gebruik van onze Adventures of een te gekke workshop. 

Teambuilding spellen
Adventures of workshop
Hapjes en drankjes
Een hele dag plezier

Tijdsduur: 7 uur

Boek nu

Heeft u vragen? Neem contact op!

Wilt u teambuilding op maat organiseren of heeft u andere vragen over teambuilding bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Sfeerimpressie teambuilding

Unieke teambuilding activiteiten voor een origineel teamuitje

Kom voor teambuilding activiteiten naar het enige indoor klimpark van Nederland en beleef een sensationele dag waar jullie nog lang aan terug zullen denken. Diverse adventures zorgen ervoor dat jullie de hele dag als team het avontuur aan kunnen gaan. Onze teambuilding activiteiten zijn ook populair als bedrijfsuitje met teambuilding. We hebben diverse indoor klimparcoursen die op verschillende manieren te doorlopen zijn en ook outdoor klimparcoursen zullen niet ontbreken (outdoor vanaf maart beschikbaar). Hierdoor is elke klim anders dan de ander en raak je niet uitgekeken. Je kunt blijven klimmen, klauteren, kruipen, springen en meer. Een actieve dag waar je adrenalinepeil zijn top zal bereiken. Spring bijvoorbeeld ongezekerd van 20 meter hoogte (vanaf maart beschikbaar) of waan je in de Italiaanse Alpen op de ‘’ijzeren weg’’. Klik op de knop hieronder om al onze activiteiten voor teambuilding te bekijken.

Bekijk adventures

Teambuilding activiteit: word een marinier!

Een teambuildingspel waar samenwerking en competitie maximaal tot zijn recht komt. Binnen een team van maximaal 8 personen moet er rekening worden gehouden met haar/zijn kwaliteiten op zowel fysiek, mentaal als inzichtelijk vlak. Om tot een maximale score te komen, zal men optimaal moeten samenwerken en moeten kunnen functioneren onder tijdsdruk. Iedere deelnemer krijgt een groene overall, een groene cap en wordt geschminkt met zwarte strepen

Minimaal 4 tot maximaal 6 onderdelen uit te voeren. Totale speelduur is 2,5 uur.

Onderdelen die aan bod komen tijdens deze teambuilding;

 • Boogschieten
 • Verschillende hoogte parcoursen
 • Springen van hoogte
 • Wand klimmen
 • Radio/morse oefeningen 
 • Communiceren door middel van vlaggensignalen 

Boek nu

Teambuilding activiteit: mouwen opstropen en gaan op hoogte!

Het doel is hier om tot optimale samenwerkingsvormen te komen, die het maximale vragen van elkaars fysieke, sociale, mentale en cognitieve vaardigheden, waarbij de deelnemers, gebruikmakend van de verschillende activiteiten van Adventure City, worden afgerekend op begrippen als flexibiliteit, mate van samenwerking, opofferingsgezindheid, inlevingsvermogen en vertrouwen in elkaar, maar vooral ook vertrouwen in zichzelf. 

Max. 8 deelnemers. Max. speeltijd 2,5 uur.

Onderdelen die aan bod komen tijdens deze teambuilding;

 • Tweeling klimmen
 • Horizontaal klimmen
 • Hoogte parcoursen afleggen in tweetallen  
 • Vertrouwenssprong 
 • Wand klimmen met onderling zekeren
 • Heer/dame van Adel aankleden
 • Voetballen verplaatsen

Boek nu

Teambuilding activiteit: mouwen opstropen en gaan op de grond!

Ook hier is het om tot optimale samenwerkingsvormen te komen, waarbij de deelnemers gebruikmaken van de verschillende activiteiten van Adventure City. Het verschil met het pakket 'mouwen opstropen en gaan op hoogte' is dat deze spellen minder fysiek en inspannend zijn ingericht. Ze zijn perfect voor deelnemers die hoogtevrees hebben of niet hoog willen klimmen. Plezier en teamwork staan centraal bij deze activiteiten, die uitsluitend op de grond plaatsvinden. 

 • Optimale samenwerkingsvormen
 • Alleen op de grond
 • Perfect voor deelnemers met hoogtevrees
 • Leuke, diverse adventures
 • Voor jong en oud

Contact

Adventure City Rotterdam: de locatie voor onvergetelijke teambuilding activiteiten

Adventure City Rotterdam is hét zip- en klimpark van Nederland voor onvergetelijke teambuilding activiteiten. Met diverse unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste adventures te beleven. Het is daarom niet zo gek dat groepen uit allerlei verschillende  locaties hun teamuitje bij ons komen vieren. Denk aan  Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda, Leiden en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor teambuilding, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje, schoolreis of kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag voor het gehele bedrijf!

Veel gestelde vragen

FAQ

De teambuilding spellen zijn voornamelijk voor oudere jeugd/volwassene bedoeld, maar kunnen naar wens ook voor kinderen ingericht worden. Uiteraard zullen we dan kijken naar het type activiteit en de fysieke inspanning die hiervoor nodig is. Verder hanteren wij een maximum gewicht van 120 kilo voor deelname aan onze activiteiten. Dit in verband met de veiligheid van onze elementen. 

Onze teambuilding pakketten zijn onderdeel van een totaalpakket. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Zo is er bijvoorbeeld de Table Mountain Package waarbij je de keuze hebt uit een teambuilding pakket en na afloop kunt genieten van een bittergarnituur + twee drankjes naar keuze. Wil je graag een wat uitgebreider pakket? Dan is de K2 Package het perfecte pakket voor jullie. Hierbij kun je kiezen uit een teambuilding pakket om vervolgens te kiezen tussen gebruik van onze Adventures of een leuke workshop. Aansluitend zal er een buffet klaarstaan inclusief drankjes.  Wanneer het gewenste pakket er niet bij staat, kijken we graag mee hoe we dit op maat kunnen maken. 

Wanneer je op de knop 'direct boeken' klikt, kom je in ons reserveringssysteem terecht. Daar staan de verschillende totaalpakketten die je kunt boeken inclusief en hapje en drankje. Vervolgens kun je het aantal personen, de datum en een tijdsblok aangeven. Eventuele notities/opmerkingen bij de reservering kun je in de laatste stap toevoegen. 

Meer veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Neem contact op!

Wilt u teambuilding op maat organiseren of heeft u andere vragen over teambuilding bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures