Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Teambuilding

Het leukste teambuilding uitje op hoogte!

actief bedrijfsuitje bij adventure city rotterdam

Toe aan een nieuwe boost voor jouw team? De teamspirit naar een hoger niveau brengen of gewoon een leuke uitje voor jou en je collega's? Dan hebben wij voor jullie de perfecte teambuilding spellen ontwikkeld! Toegankelijk voor iedereen maar zeker ook uitdagend door degene die naar opzoek zijn. Een overzicht van de teambuilding spellen kunnen wij op aanvraag opsturen. 

Bij Adventure City spelen we in op de wensen en behoefte van de bezoekers en aan de hand daarvan hebben we een aantal teambuilding pakketten samengesteld. Wil je bijvoorbeeld alleen teambuilding spellen doen gecombineerd met een luxe bittergarnituur en een drankje? Of graag een uitgebreid pakket met buffet of bbq en afsluiten met een PubQuiz? Het is allemaal mogelijk bij ons. Hieronder vind je verschillende pakketten met de meest populaire items. Heb je andere wensen of ideeën voor een onvergetelijke teambuildingdag bij ons? Aarzel niet om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Voor groepen en partijen hebben we een sfeervolle huiskamer ingericht die gebruikt kan worden voor diverse doeleinde. Deze huiskamer is van alle gemakken voorzien zoals een ontvangstruimte, garderobe, toiletten, airco en muziek & presentatie mogelijkheden. 

Teambuilding bij Adventure City Rotterdam is uniek, leuk en bovenal beregezellig! 

Bedrijfsuitje Workshops Offerte op maat

Adventuriers aan het woord

Een super leuke teambuilding dag gehad met ons team. Variërende spellen waarbij het werken in teamverband zeker aanwezig was. De begeleiding was ook super! Dank!   

Monica (Greenberg Nielsen)

Een onvergetelijke dag gehad met het team. Een mooie verdeling tussen de mensen die de hoogteparcoursen wilde trotseren en de mensen die liever een alternatief programma deden in de vorm van djembe spelen. Als afsluiting een heerlijk buffet waar iedereen van genoten heeft. Een geweldige dag!  

Rachid (Gemeente Rotterdam)

Een leuke middag gehad met ons team bestaande uit 100 personen. We begonnen met een uurtje teambuilding spelen alvorens we vrij gebruik konden maken van alle klimactiviteiten. Een geslaagd uitje! 

Cindy (iSense)

Ondanks we een stukje moesten rijden (omgeving Amsterdam) was het zeker de moeite waard om een uitje bij Adventure City te organiseren. Het personeel dacht goed mee in de mogelijkheden voor ons team en heeft er een onvergetelijke dag van gemaakt. Teambuilding, klimmen en na afloop een heerlijk buffet Rondje Rotterdam. Zeker een aanrader! 

Natascha (Vanderlande)

Meer adventuriers aan het woord

Unieke teambuilding arrangementen voor groepen & bedrijven

De onderstaande teambuilding pakketten zijn een selectie van onze populairste boekingen. Dit kan uiteraard naar wens aangepast worden.

Mount Fuiji package

Innovatieve teambuilding spellen en gebruik van onze uitdagende Adventures. Eenmaal bijgekomen van de sensatie staan er drie drankjes en een heerlijke bittergarnituur klaar. 

- Teambuilding spellen 
- Gebruik Adventure Park  
- Drie drankjes naar keuze 
- Bittergarnituur (3 hapjes per persoon)
- Vanaf 10 personen 

Tijdsduur: ± 4 uur

Meer info of offerte opvragen via mail of telefoon
teambuilding in Rotterdam bij Adventure City Rotterdam

Table Mountain Package

Staat teamspirit bij jullie hoog in het vaandel? Boek dan onze Table Mountain package en beleef een waanzinnig leuke dag met tal van uitdagende elementen.

- Teambuilding spellen 
- Streetfoot buffet (alternatief mogelijk)
- Drankarrangement (bier/fris/wijn)
- Vanaf 20 personen

Tijdsduur: ± 5 uur

Meer info of offerte opvragen via mail of telefoon
teambuilding in Rotterdam bij Adventure City Rotterdam

Mount Cook Package

Een combinatie van onze teambuilding spellen en het gebruik van onze Adventures of een te gekke workshop voor degene die wat minder sportief zijn. Inclusief een van onze heerlijke buffetten. 

- Teambuilding spellen
- Gebruik Adventure Park of workshop
- BBQ buffet (alternatief mogelijk)
- Drankarrangement (bier/fris/wijn) 
- Vanaf 20 personen

Tijdsduur: ± 7 uur

Meer info of offerte opvragen via mail of telefoon Populair
teambuilding in Rotterdam bij Adventure City Rotterdam

Graag een offerte op maat aanvragen? Laat het ons weten.

Wil je een teambuilding programma op maat organiseren of heb je andere vragen omtrent teambuilding activiteiten bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Unieke teambuilding activiteiten voor een origineel teamuitje

Kom voor teambuilding activiteiten naar het enige indoor klimpark van Nederland en beleef een sensationele dag waar jullie nog lang aan terug zullen denken. Diverse Adventures zorgen ervoor dat jullie de hele dag als team het avontuur aan kunnen gaan. Onze teambuilding activiteiten zijn ook populair als bedrijfsuitje met teambuilding. We hebben diverse indoor klimparcoursen die op verschillende manieren te doorlopen zijn en ook outdoor klimparcoursen zullen niet ontbreken. Een actieve dag waar je adrenaline peil zijn top zal bereiken en je jezelf kunt overtreffen. We hebben in de afgelopen jaren een teambuilding map gecreëerd met de meest populaire teambuilding spellen. Hier kunnen 3 tot 5 verschillende items uit gekozen worden. Uiteraard kunnen wij hierin adviseren wat het beste past bij jullie als gezelschap. Ook maken we gebruik van onze Adventures. Om een indruk hiervan te krijgen vind je via onderstaande button alle attracties die we aanbieden. 

Bekijk Adventures

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Adventure City Rotterdam: de locatie voor onvergetelijke teambuilding activiteiten

Adventure City Rotterdam is hét zip- en klimpark van Nederland voor onvergetelijke teambuilding activiteiten. Met diverse unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste adventures te beleven. Het is daarom niet zo gek dat groepen uit allerlei verschillende  locaties hun teamuitje bij ons komen vieren. Denk aan Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda, Leiden en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor teambuilding, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje, schoolreis, familieuitje, vriendenuitje, groepsuitje en kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastisch dagje uit in Rotterdam voor het gehele bedrijf!

Veel gestelde vragen

FAQ

De teambuilding spellen zijn voornamelijk voor oudere jeugd/volwassene bedoeld, maar kunnen naar wens ook voor kinderen ingericht worden. Uiteraard zullen we dan kijken naar het type activiteit en de fysieke inspanning die hiervoor nodig is. Verder hanteren wij een maximum gewicht van 120 kilo voor deelname aan onze activiteiten. Dit in verband met de veiligheid van onze elementen. 

Onze teambuilding pakketten zijn onderdeel van een totaalpakket. Hier zijn verschillende mogelijkheden in. Zo is er bijvoorbeeld de Table Mountain Package waarbij je de keuze hebt uit een teambuilding pakket en na afloop kunt genieten van een bittergarnituur + twee drankjes naar keuze. Wil je graag een wat uitgebreider pakket? Dan is de K2 Package het perfecte pakket voor jullie. Hierbij kun je kiezen uit een teambuilding pakket om vervolgens te kiezen tussen gebruik van onze Adventures of een leuke workshop. Aansluitend zal er een buffet klaarstaan inclusief drankjes.  Wanneer het gewenste pakket er niet bij staat, kijken we graag mee hoe we dit op maat kunnen maken. 

Wanneer je op de knop 'direct boeken' klikt, kom je in ons reserveringssysteem terecht. Daar staan de verschillende totaalpakketten die je kunt boeken inclusief en hapje en drankje. Vervolgens kun je het aantal personen, de datum en een tijdsblok aangeven. Eventuele notities/opmerkingen bij de reservering kun je in de laatste stap toevoegen. 

Meer veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Neem contact op!

Wilt u teambuilding op maat organiseren of heeft u andere vragen over teambuilding bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures