Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van alle maatregelen die wij treffen rondom Covid-19
Vandaag geopend van 09:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Teambuilding Den Bosch

Ben je op zoek naar een toffe locatie in de buurt van Den Bosch om teambuilding activiteiten te organiseren?

Boek dan je teambuilding bij Adventure City! Wij zijn gevestigd op minder dan 20 minuten afstand van Den Bosch en zeer makkelijk te bereiken. In ons unieke klimpark vind je bijzonder spectaculaire activiteiten die wij ‘adventures’ noemen. Deze adventures zijn perfect voor onder andere sportteams, vriendengroepen, bedrijven en families. Organiseer je teambuilding Den Bosch bij ons en beleef een unieke dag waar iedereen nog lang aan terug zal denken. Je bent verzekerd van een actieve dag met enorm veel gezelligheid. Werk teams en behaal samen resultaten. Jullie teamspirit zal na een dag enorm verhogen!

Prijzen en tickets

De leukste teambuilding activiteiten in de buurt van Den Bosch beleef je bij Adventure City

Bij ons vind je unieke en sensationele adventures om van jullie teambuilding Den Bosch een onvergetelijke dag te maken. Met tal van adventures kunnen jullie onbeperkt het avontuur aangaan. Je vindt bij ons activiteiten die je nergens anders vindt, waardoor jullie teambuilding Den Bosch te allen tijde uniek is en je bent verzekerd van iets dat je nog nooit eerder hebt gedaan! Zo kun je bij ons terecht voor het enige echte indoor klimpark van Nederland, kun je een vrije val beleven van 20 meter hoogte en kun je je adrenalinepeil omhoog laten schieten met de zipline rollercoaster. Bekijk hieronder onze activiteiten die ervoor zorgen dat jullie teambuilding Den Bosch onvergetelijk wordt:

  • Via ferrata: Waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘’ijzeren weg’’
  • Boulderen: Klim ongezekerd tot een hoogte van maximaal 4,5 meter
  • De zipline: Verschillende ziplines, zowel indoor als outdoor
  • Klimwand: Klim uitdagende routes op een echte rotswand

Teambuilding Den Bosch voor iedereen

Adventure City is er voor iedereen. Van groot tot klein en voor alle leeftijden. Zo hebben we ook voor de jonge avonturiers speciale adventures ontwikkeld, waardoor het erg leuk is om je kinderfeestje bij ons te vieren. Of is het winter/zomerstop en wil je met je sportteam iets leuks doen? Dan is teambuilding Den Bosch bij Adventure City de oplossing. Spanning, sensatie en enorm veel gezelligheid gegarandeerd! Ook voor de oudere doelgroep is Adventure City dé locatie om jullie teambuilding Den Bosch te organiseren. Organiseer bijvoorbeeld je familie-uitje bij ons en leer je familie op een heel andere manier kennen dan je van ze gewend bent op de standaard verjaardagen. De ervaring leert dat teambuilding Den Bosch terecht enorm populair is onder families en dat iedereen een enorm leuke dag beleeft.

Ga onbeperkt het avontuur aan met teambuilding Den Bosch bij Adventure city

Je kunt bij ons onbeperkt het avontuur aangaan. Je betaalt per persoon een vast bedrag en kunt zo vaak je wilt en wanneer je wilt gebruik maken van de adventures. Ga het avontuur alleen of in teamverband aan en test jezelf. Verleg je grenzen! Durf jij van 20 meter hoogte te springen? Ervaar het met teambuilding Den Bosch bij Adventure City!

Zeer gemakkelijk te bereiken

Adventure City is zeer gemakkelijk te bereiken met personenauto’s, georganiseerde busreizen en het OV. Onze unieke locatie vestigt zich naast de snelweg en er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor zowel auto’s als bussen. Wel zo makkelijk!

Adventure City: de locatie voor onvergetelijke teambuilding activiteiten in Den Bosch

Al wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren dan ben je bij Adventure City aan het juiste adres. Met verschillende unieke en uitdagende adventures raakt niemand uitgekeken. Het is daarom niet zo gek dat bedrijven uit heel Nederland en van diverse groottes hun bedrijfsuitje bij ons komen vieren, waaronder bedrijven uit Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor vrijgezellenfeesten, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis of kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zal vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures