Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Vriendenuitje

Vriendenuitjes

meisje heeft plezier en lacht tijdens klimmen bij outdoor klimpark Adventure City Rotterdam

Een uitje met vrienden organiseren? De leukste vriendenuitjes beleef je bij Adventure City! Kom klimmen en zippen in ons adventure park van maar liefst 7000m2! Vol met meters lange ziplines en originele adventures. Voor jong en oud. Voor mannen en vrouwen. Voor iedereen! 

Wij bieden meer dan voldoende mogelijkheden en hebben voor ieder wat wils. Zo kunnen de waaghalzen hun pret niet op met de Rollercoaster zipline of de Freefall Quick jump, maar kunnen je vrienden en jij ook rustig aan op je eigen tempo klimmen op de Via ferrata of klimparcoursen op hoogte naar keuze. Een vriendenuitje bij Adventure City is sportief, origineel en bovenal erg gezellig. Een leuke middag gegarandeerd! Kortom: voor het perfecte vriendenuitje kun je terecht bij Adventure City. Boek snel jullie tickets!

Neem contact op!

De leukste vriendenuitjes beleven jullie bij Adventure City!

Bestel tickets voor jullie vriendenuitje!

Prijzen en tickets

Uniek Vrijgezellenfeest Voor Vrouwen Bij Adventure City Rotterdam

Adventure City Rotterdam: de locatie voor een onvergetelijk vriendenuitje

Klimmen tijdens een kinderfeestje in Rotterdam

Adventure City Rotterdam is het zip- en klimpark om van jullie vriendenuitje een onvergetelijke dag te maken. Met verschillende unieke en leuke adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat vrienden vanuit heel Nederland hun uitje bij ons komen vieren. Naast dat je bij ons terecht kunt voor vriendenuitjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als kinderfeestje, schoolreisjes, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familie-uitje, groepsuitjes, verjaardagsfeestjes en teambuilding. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures