Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Vrijgezellenfeest Rotterdam

Wil je een vrijgezellenfeest in Rotterdam organiseren?

indoor klimpark Adventure City Rotterdam

Boek je vrijgezellenfeest dan bij Adventure City Rotterdam! Midden in het hart van Rotterdam-Zuid is naast de snelweg hét zip- en klimpark van Nederland gevestigd. Diverse activiteiten zorgen voor een actieve dag met ontzettend veel gezelligheid. Beleef spannende, uitdagende en sensationele adventures tijdens een vrijgezellenfeest bij Adventure City. Een vrijgezellenfeest bij Adventure City Rotterdam is voor iedereen. Zo worden er zowel vrijgezellenfeest voor mannen als vrijgezellenfeest voor vrouwen bij ons geboekt. Mannen én vrouwen kunnen hun lol niet op met onze unieke activiteiten! Lees hieronder meer over wat je allemaal bij ons kunt beleven tijdens een vrijgezellenfeest in Rotterdam bij Adventure City!

Contact

Een vrijgezellenfeest in Rotterdam beleef je bij Adventure City

Zipline tijdens kinderfeestje in Rotterdam

De leukste vrijgezellenfeesten in Rotterdam vier je bij Adventure City. Onze actieve adventures zorgen voor ontzettend veel plezier en gezelligheid. Klim als een groep of individueel over het enige echte indoor klimpark van Nederland tijdens de adventures indoor klimparcoursen of laat je adrenaline helemaal omhoog schieten en spring met de freefall quick jump 20 meter met een vrije val naar beneden. Naast deze unieke activiteiten hebben we nog vele andere adventures om van het vrijgezellenfeest in Rotterdam een fantastische dag te maken. Zo kun je tokkelen aan de zipline rollercoaster. Een ontzettend gave activiteit die de dag helemaal af maakt! Bekijk hieronder al onze activiteiten die perfect uit te voeren zijn tijdens een vrijgezellenfeest in Rotterdam.

  • Via ferrata: Waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘’ijzeren weg’’
  • Boulderen: Klim ongezekerd tot een hoogte van maximaal 4,5 meter
  • De zipline: Verschillende ziplines, zowel indoor als outdoor
  • Klimwand: Klim uitdagende routes op een echte rotswand

Adventure City: dé locatie om jouw vrijgezellenfeest in Rotterdam te organiseren

Zipline Rollercoaster Tijdens Een Vrijgezellenfeest Voor Mannen Bij Adventure City Rotterdam

Of je nu een vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen in Rotterdam wilt organiseren, bij Adventure City ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Rotterdam. Beleef actieve adventures en ga met elkaar de strijd aan. Met een vrijgezellenfeest in Rotterdam bij Adventure City beleef je een actieve dag met diverse hoogtepunten en enorm veel gezelligheid. Je maakt het mee tijdens een vrijgezellenfeest bij Adventure City in Rotterdam. Tussen de adventures door kun je heerlijk bijkomen in ons café. Voor heerlijke hapjes en drankjes kun je terecht in ons café. Bekijk de menukaart op onze horeca pagina.

Adventure City: de locatie voor onvergetelijke vrijgezellenfeesten in Rotterdam

Vrije val tijdens kinderfeestje in Rotterdam

Adventure City is dé place-to-be om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat avonturiers uit het hele land vrijgezellenfeesten bij ons in Rotterdam komen vieren. Naast dat je bij ons terecht kunt voor vrijgezellenfeesten, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis, groepsuitje, vriendenuitje, familieuitje of kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Mensen zochten ook naar: Vrijgezellenfeest Amsterdam, Vrijgezellenfeest Den Haag, Vrijgezellenfeest Breda, Vrijgezellenfeest Westland, Vrijgezellenfeest Utrecht, Vrijgezellenfeest Den Bosch, Vrijgezellenfeest Delft, Vrijgezellenfeest Dordrecht, Vrijgezellenfeest Zoetermeer, Vrijgezellenfeest Tilburg, Vrijgezellenfeest Gouda, Vrijgezellenfeest Leiden en andere plaatsen.

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures