Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Vrijgezellenfeest voor mannen

Vrijgezellenfeest voor mannen

Vrijgezellenfeest voor mannen organiseren? Kom klimmen bij Adventure City! Ons spectaculaire adventure park in Rotterdam is totaal anders dan wat je gewend bent van een vrijgezellenfeest. Laat het oermens in je los en ga eindeloos het avontuur aan op ons unieke binnen- en buitenterrein. Uniek in Nederland en ontzettend gaaf om te doen met een vrijgezellenfeest voor mannen!

Prijzen en tickets

Vrijgezellenfeest Voor Mannen Bij Adventure City Rotterdam

Vrijgezellenfeest voor mannen arrangementen

Op basis van de ervaringen van mannen tijdens een vrijgezellenfeest bij Adventure City, hebben we speciale op maat gemaakte arrangementen ontwikkeld. Met ieder arrangement mogen jullie gebruik maken van de adventures.

Adventure borrel L

Vrijgezellenfeest Adventure Borrel L
- 30 minuten instructies
- 1,5 uur gebruik van onze Adventures 
- Twee drankjes naar keuze
- Een bittergarnituur na afloop 

Prijs: €29,95 per persoon

Direct boeken
Vrijgezellenfeest Voor Mannen Bij Adventure City Rotterdam

Adventure borrel XL

Vrijgezellenfeest Adventure Borrel XL
- 30 minuten instructies 
- 2 uur gebruik van onze Adventures
- Drie drankjes naar keuze
- Een bittergarnituur na afloop 

Prijs; €35,95 per persoon

Bestel tickets
Zipline Rollercoaster Tijdens Een Vrijgezellenfeest Voor Mannen Bij Adventure City Rotterdam

Spectaculaire activiteiten met een vrijgezellenfeest voor mannen

Zipline Rollercoaster Tijdens Een Vrijgezellenfeest Voor Mannen Bij Adventure City Rotterdam

Verken tijdens jullie vrijgezellenfeest voor mannen het uitdagende terrein en geniet van echte stoere mannen activiteiten, zoals de zipline rollercoaster (met snelheden tot wel 40 km/pu) en de outdoor klimparcoursen (tot 20 meter hoogte). Waan je in de Italiaanse Dolomieten en beklim de ‘IJzeren Weg’ met de Via Ferrata en beleef een vrije val van 20 meter hoogte met de Freefall Quick Jump. Welke activiteit(en) je ook kiest, één ding is zeker: de adrenaline giert je lichaam door!

Adventures

De locatie voor vrijgezellenfeesten voor mannen

Adventure City is dé place-to-be om een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor mannen te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat mannen uit het hele land vrijgezellenfeesten bij ons komen vieren. Naast dat je bij ons terecht kunt voor vrijgezellenfeesten, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis, groepsuitje, vriendenuitje, familieuitje of kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Mensen zochten ook naar: Vrijgezellenfeest Rotterdam, Vrijgezellenfeest Amsterdam, Vrijgezellenfeest Den Haag, Vrijgezellenfeest Breda, Vrijgezellenfeest Westland, Vrijgezellenfeest Utrecht, Vrijgezellenfeest Den Bosch, Vrijgezellenfeest Delft, Vrijgezellenfeest Dordrecht, Vrijgezellenfeest Zoetermeer, Vrijgezellenfeest Tilburg, Vrijgezellenfeest Gouda, Vrijgezellenfeest Leiden, Vrijgezellenfeest Zuid-Holland en andere plaatsen.

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures