Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Ben je een vrijgezellenfeest voor vrouwen aan het organiseren, maar wil je niet die standaard activiteiten doen die je al tig keer hebt gedaan? Kom dan klimmen bij Adventure City Rotterdam! Ons unieke zip- en klimpark is het alternatief op de standaard vrijgezellenfeesten. Ga het avontuur aan en beleef spectaculaire adventures die je nog nooit hebt ervaren. Met een vrijgezellenfeest voor vrouwen bij Adventure City weet je één ding zeker: spanning en sensatie gegarandeerd!

Prijzen en tickets

Vrijgezellenfeest Voor Vrouwen Bij Adventure City Rotterdam

Vrijgezellenfeest voor vrouwen arrangementen

Op basis van de ervaringen van vrouwen tijdens een vrijgezellenfeest bij Adventure City, hebben we speciale op maat gemaakte arrangementen ontwikkeld. Met ieder arrangement mogen jullie gebruik maken van de adventures.

Adventure borrel L

Adventure Borrel L
- 30 minuten instructies 
- 1,5 uur plezier in ons zip- en klimpark
- twee drankjes naar keuze
- een bittergarnituur na afloop (vega mogelijk) 

Prijs; €24,75 per persoon

Bestel tickets

Adventure borrel XL

Adventure Borrel XL
- 30 minuten instructies
- 2 uur plezier in ons zip- en klimpark
- drie drankjes naar keuze
- een bittergarnituur na afloop (vega mogelijk) 

Prijs; €29,75 per persoon

Bestel tickets

Spectaculaire activiteiten met een vrijgezellenfeest voor vrouwen

Uniek Vrijgezellenfeest Voor Vrouwen Bij Adventure City Rotterdam

Ons uitdagende terrein is te verkennen via tal van activiteiten. Van klimparcoursen op 20 meter hoogte tot ongezekerd klimmen op een uitdagende klimmuur en van een razendsnelle zipline tot een vrije val van 12 en 20 meter. Jullie kiezen zelf welke avonturen je wilt beleven. Laat je ‘adventurier’ in je los en ga het avontuur aan!

Adventures

De locatie voor vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Adventure City is dé place-to-be om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat vrouwen uit het hele land vrijgezellenfeesten bij ons komen vieren. Naast dat je bij ons terecht kunt voor vrijgezellenfeesten, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis, groepsuitje, vriendenuitje, familieuitje of kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Mensen zochten ook naar: Vrijgezellenfeest Rotterdam, Vrijgezellenfeest Amsterdam, Vrijgezellenfeest Den Haag, Vrijgezellenfeest Breda, Vrijgezellenfeest Westland, Vrijgezellenfeest Utrecht, Vrijgezellenfeest Den Bosch, Vrijgezellenfeest Delft, Vrijgezellenfeest Dordrecht, Vrijgezellenfeest Zoetermeer, Vrijgezellenfeest Tilburg, Vrijgezellenfeest Gouda, Vrijgezellenfeest Leiden, Vrijgezellenfeest Zuid-Holland en andere plaatsen.

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures