Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Vrijgezellenfeest Zoetermeer

Wil je een vrijgezellenfeest in Zoetermeer organiseren?

indoor klimpark Adventure City Rotterdam

Boek je vrijgezellenfeest bij Adventure City! Op nog geen 10 minuten afstand van Zoetermeer is hét zip- en klimpark van Nederland gevestigd. Vlak naast de snelweg en daarmee makkelijk aan te rijden. Diverse activiteiten zorgen voor een actieve dag met ontzettend veel gezelligheid. Beleef spannende, uitdagende en sensationele adventures tijdens een vrijgezellenfeest Zoetermeer bij Adventure City. Een vrijgezellenfeest bij Adventure City is voor iedereen. Zo worden er zowel vrijgezellenfeest voor mannen als vrijgezellenfeest voor vrouwen bij ons geboekt. Mannen én vrouwen kunnen hun lol niet op met onze unieke activiteiten! Lees hieronder meer over wat je allemaal bij ons kunt beleven tijdens een vrijgezellenfeest in ons zip- en klimpark van maar liefst 7000m2

Contact

Vrijgezellenfeesten op 10 minuten afstand vanaf Zoetermeer

De FreeFall 20m tijdens een vrijgezellenfeest voor mannen bij Adventure City Rotterdam

Wil je een vrijgezellenfeest in Zoetermeer organiseren? De leukste vrijgezellenfeesten vier je bij Adventure City Rotterdam, op slechts 10 minuten rijden vanaf Zoetermeer! Ook al zijn wij niet gevestigd in Zoetermeer, het is de rit meer dan waard! Onze actieve adventures zorgen voor ontzettend veel plezier en gezelligheid. Klim als een groep of individueel over het enige echte indoor klimpark van Nederland tijdens de adventures indoor klimparcoursen of laat je adrenaline koken en spring met de freefall quick jump 20 meter met een vrije val naar beneden. Wie durft het aan?

Naast deze unieke activiteiten hebben we nog vele andere adventures om van het vrijgezellenfeest een fantastische dag te maken. Zo kun je tokkelen aan de zipline rollercoaster. Een ontzettend gave activiteit die de dag helemaal af maakt! Bekijk hieronder al onze activiteiten die je nergens anders rondom Zoetermeer vindt:

  • Via ferrata: Waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘’ijzeren weg’’
  • Boulderen: Klim ongezekerd tot een hoogte van maximaal 4,5 meter
  • De zipline: Verschillende ziplines, zowel indoor als outdoor
  • Klimwand: Klim uitdagende routes op een echte rotswand

Vrijgezellenfeest in de buurt van Zoetermeer organiseren?

Vrijgezellenfeest Voor Mannen Bij Adventure City Rotterdam

Organiseer je een vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen? Met welk gezelschap je ook komt, bij Adventure City ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Beleef actieve adventures en ga met elkaar de strijd aan. Met een vrijgezellenfeest bij Adventure City beleef je een actieve dag met diverse hoogtepunten en enorm veel gezelligheid. Tussen de adventures door kun je heerlijk bijkomen in ons café. Voor heerlijke hapjes en drankjes kun je terecht in ons café. Bekijk hier de menukaart.

Adventure City: de locatie voor onvergetelijke vrijgezellenfeesten Zoetermeer

Zipline Rollercoaster Tijdens Een Vrijgezellenfeest Voor Mannen Bij Adventure City Rotterdam

Adventure City is dé place-to-be om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat avonturiers uit het hele land vrijgezellenfeesten bij ons komen vieren. Naast dat je bij ons terecht kunt voor vrijgezellenfeesten, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis, groepsuitje, vriendenuitje, familieuitje of kinderfeestje. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Mensen zochten ook naar: Vrijgezellenfeest Rotterdam, Vrijgezellenfeest Amsterdam, Vrijgezellenfeest Den Haag, Vrijgezellenfeest Breda, Vrijgezellenfeest Westland, Vrijgezellenfeest Utrecht, Vrijgezellenfeest Den Bosch, Vrijgezellenfeest Delft, Vrijgezellenfeest DordrechtVrijgezellenfeest Tilburg, Vrijgezellenfeest Gouda, Vrijgezellenfeest Leiden, Vrijgezellenfeest Zuid-Holland en andere plaatsen.

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures