Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van alle maatregelen die wij treffen rondom Covid-19
Morgen gesloten
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Workshops

Workshops bij Adventure City Rotterdam

Liever beneden blijven in plaats van 20 meter de lucht in? Geen stress. Daar hebben wij allang over nagedacht. Naast onze spectaculaire Adventures en teambuilding activiteiten bieden we ook talloze workshops aan. Van een actieve salsa workshop onder leiding van een Spaanse docent tot een minder actieve lachyoga workshop waarbij ontspanning centraal staat. Niets is te gek bij Adventure City Rotterdam. Heb je andere ideeën of wensen die niet in ons assortiment staat? Laat het ons dan weten en wellicht kunnen we het alsnog mogelijk maken voor jullie. 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die wij aanbieden. 

Veelzijdige workshops bij Adventure City Rotterdam

Naast de uitdagende klimactiviteiten, bieden we ook diverse workshops aan voor verschillende doelgroepen. Van een gezellige jamsessie tot lachwekkende yoga. Het is allemaal mogelijk bij Adventure City Rotterdam. 

Djembe spelen

Onder leiding van een professionele Djembe artiest leer je de eerste stappen tot het bespelen van een Djembe. Gezelligheid, saamhorigheid en plezier in combinatie met het maken van muziek maakt veel los bij mensen. Gegarandeerd een succes bij middelgrote groepen. De workshop is eventueel naar wens aan te passen. 

Lees meer

Lachyoga

Een veelzijdige en leuke workshop waarbij lachen centraal staat in combinatie met de onderlinge verbintenis. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk waarbij de docent zo goed mogelijk probeert in te spelen op de wensen groep. De ervaring leert dat mensen na afloop van deze workshop een stuk relaxter en losser zijn. Daarnaast verbeterd het de werksfeer op de vloer en vergroot het de creativiteit onder de mensen. Een echte aanrader! 

Lees meer

Salsa dansen

Altijd al de fijne kneepjes van de salsa dans willen leren? Dat is mogelijk bij ons! Onder leiding van een officiële salsa docent gaan de heupen lekker los en ben je binnen mum van tijd een echte salsa danser. Onwijs leuk voor een groep die een actieve workshop wilt volgen in combinatie met ritmische muziek. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Lees meer

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over workshops bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures