Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Workshops

Veelzijdige, actieve maar vooral onwijs leuke workshops

Liever op de grond blijven in plaats van aan korte bungelen op 20 meter hoogte? Geen stress, daar hebben we gelukkig rekening mee gehouden. Naast onze attracties bieden we ook uitdagende en bijzonder leuke workshops aan. Van een actieve cocktail workshop (met of zonder alcohol) onder leiding van een bekende 'Cocktail Dokter' tot een interactieve en spannende 'Magic Goochel Show' workshop, begeleidt door een ervaren goochelaar.

Niets is te gek bij Adventure City Rotterdam en we houden onze oren en ogen altijd open voor nieuwe ideeën. Heb je andere wensen die niet in ons aanbod voorkomen? Laat het ons dan weten en wellicht kunnen we het alsnog mogelijk maken voor jullie. 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die wij aanbieden. 

Ons aanbod van te gekke workshops

Djembe Workshop

Onder leiding van een professionele Djembe artiest leer je de eerste stappen tot het bespelen van een Djembe. Gezelligheid, saamhorigheid en plezier in combinatie met het maken van muziek maakt veel los bij mensen. Gegarandeerd een succes bij middelgrote tot grote groepen en geschikt voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, scholen & familie's. Wellicht ontdek je wel het talent waar je nooit het bestaan van wist!

Lees meer
Workshop djembe rotterdam

Cocktail Workshop

Een sprankelende, energieke en vooral lekkere workshop. Dat vind je terug bij het maken van de populairste cocktails van dit moment. Wordt een echte cocktailtender in een paar uurtjes tijd en wie weet maak je je er beroep van. Liever geen alcohol? Dat is geen probleem. We bieden ook cocktail workshops aan met uitsluitend 'virgin cocktails'. Naast bedrijfsuitjes is deze workshop ook perfect voor vrijgezellenfeesten. Daag jij je vrienden of vriendinnen uit voor het maken van een heerlijke cocktail? 

Lees meer Populair

Magic Goochel Workshop

Altijd al willen weten hoe Hans Klok zijn trucs tot stand brengt? Dit is je kans om hier achter te komen! Met deze te gekke Magic Workshop krijg je de eerste kneepjes van het goochelen mee. Een super leuke en interactieve activiteit die voor vele leeftijden geschikt is. Bedrijven, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten. Menig persoon heeft deze Magic ervaring al beleefd bij ons. De reacties zijn altijd lovend! 

Lees meer
teambuilding in Rotterdam bij Adventure City Rotterdam

Graag een offerte op maat? Laat het ons weten!

Heb je vragen over een bestaande workshop of ideeën over een nieuwe workshop bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures