Morgen gesloten
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland

Workshops

Workshops bij Adventure City Rotterdam

Liever beneden blijven in plaats van 20 meter de lucht in? Geen stress. Daar hebben wij allang over nagedacht. Naast onze spectaculaire Adventures en teambuilding activiteiten bieden we ook talloze workshops aan. Van een actieve salsa workshop onder leiding van een Spaanse docent tot een minder actieve lachyoga workshop waarbij ontspanning centraal staat. Niets is te gek bij Adventure City Rotterdam. Heb je andere ideeën of wensen die niet in ons assortiment staat? Laat het ons dan weten en wellicht kunnen we het alsnog mogelijk maken voor jullie. 

Hieronder vind je een overzicht van de workshops die wij aanbieden. 

Veelzijdige workshops bij Adventure City Rotterdam

Naast de uitdagende klimactiviteiten, bieden we ook diverse workshops aan voor verschillende doelgroepen. Van een gezellige jamsessie tot lachwekkende yoga. Het is allemaal mogelijk bij Adventure City Rotterdam. 

Djembe spelen

Onder leiding van een professionele Djembe artiest leer je de eerste stappen tot het bespelen van een Djembe. Gezelligheid, saamhorigheid en plezier in combinatie met het maken van muziek maakt veel los bij mensen. Gegarandeerd een succes bij middelgrote groepen. De workshop is eventueel naar wens aan te passen. 

Neem contact op voor de mogelijkheden

Lachyoga

Een veelzijdige en leuke workshop waarbij lachen centraal staat in combinatie met de onderlinge verbintenis. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk waarbij de docent zo goed mogelijk probeert in te spelen op de wensen groep. De ervaring leert dat mensen na afloop van deze workshop een stuk relaxter en losser zijn. Daarnaast verbeterd het de werksfeer op de vloer en vergroot het de creativiteit onder de mensen. Een echte aanrader! 

Neem contact op voor de mogelijkheden

PubQuiz

Super leuk om als afsluiting van een bedrijfsuitje/teambuilding dag te doen; onze PubQuiz. Gezellig borrelen en ondertussen met elkaar de strijd aangaan onder leiding van een professionele Quizmaster! De inhoudt wordt afgestemd in samenspraak met het team en eventueel kunnen vragen ook afgestemd worden.

Neem contact op voor de mogelijkheden

VR Games

Super populair in Nederland momenteel en uitstekend om te spelen met een kleinere groep. VR Game is de rage van dit moment en vanaf heden te spelen bij Adventure City Rotterdam. Leef je uit in de wereld van vroeger of ga juist 1000 jaar verder in de tijd. In een VR Game is niets te gek. Let op; dit wordt gespeeld in groepjes van maximaal vijf personen. Uiteraard kan er wel doorgedraaid worden wanneer de groep groter is. 

Neem contact op voor de mogelijkheden

Salsa dansen

Altijd al de fijne kneepjes van de salsa dans willen leren? Dat is mogelijk bij ons! Onder leiding van een officiële salsa docent gaan de heupen lekker los en ben je binnen mum van tijd een echte salsa danser. Onwijs leuk voor een groep die een actieve workshop wilt volgen in combinatie met ritmische muziek. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Neem contact op voor de mogelijkheden

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures