*Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van de Covid-19 maatregelen
Vandaag geopend van 12:00 tot 16:00
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Covid-19 info

Laatste update per 14 januari 2022

Update 14 januari,

Beste klimfanaten, 

We gaan weer open! Met inachtneming van de huidige corona maatregelen gaan wij open met ons In & Outdoor gedeelte. 

Wij zijn per heden weer open met ons In & Outdoor park. Hiervoor kun je tickets boeken via de ticketknop rechtsboven. Het aantal kinderen mag onbeperkt geboekt worden. Daarnaast  raden het aan om als ouder/begeleider mee te klimmen. Uitdagend, maar vooral hartstikke leuk. Wij verkopen tickets voor de leeftijden 4 t/m 7 jaar, 8 t/m 12 jaar en 13+ (volwassene). 

Helaas is het niet mogelijk om kinderfeestjes te vieren. Hopelijk kunnen deze na 25 januari weer georganiseerd worden. Daarnaast is de horeca ook nog gesloten. Wel verkopen wij drank en lekkernijen voor take-away.

Het tonen van een geldige QR code of negatieve PCR test verplicht voor bezoekers van 18 jaar en ouder. Dit geldt voor iedereen die bij ons op locatie aanwezig is. Zowel voor mensen die gebruik maken van ons Adventure Park als ouders/begeleiders die als begeleiding meekomen en niet gebruik maken van onze attracties. 

Voor meer informatie hierover kun je ons het beste per mail contacten via info@adventurecityrotterdam.nl. Wij zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren. 

Mocht je vragen/opmerkingen hebben kun je hiervoor per mail terecht bij ons: info@adventurecityrotterdam.nl. 

Tot snel!

Team Adventure City Rotterdam

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures