Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Dagje weg in Rotterdam

Kom klimmen bij Adventure City Rotterdam!

Een dagje weg in Rotterdam? Kom naar Adventure City: het grootste adventure park van Europa! Met maar liefst 7000m2 indoor en outdoor zip- en klimparcoursen beleef je zo veel klimplezier dat je nog nooit hebt ervaren. Spectaculaire adventures en spannende klimparcoursen jagen je hartslag omhoog en zorgen voor een dagje weg waar je nog lang aan terug zult denken. 

Een leuk dagje uit voor alle leeftijden

Een dagje weg bij Adventure City Rotterdam is leuk voor alle leeftijden, zowel voor jonge kinderen als voor opa en oma, want je vindt bij ons adventures voor iedere leeftijd! Dus of je nu een dagje weg met het gezin wilt, een dagje weg met kinderen, een dagje weg met je partner of een dagje weg met een vriend of vriendin, een leuk dagje weg in Rotterdam beleef je bij Adventure City. Boek je tickets direct online en tot snel!

Tickets kopen

Boek je kinderfeestje en geniet van +15 adventures

Rotterdam: de stad voor een leuk dagje uit

Vier je kinderfeestje bij Adventure City

De levendige stad Rotterdam heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud. Al zoek je leuke uitjes, dan ben je in Rotterdam en omgeving op de juiste plek! Houd je van actieve uitjes? Kom dan zeker eens klimmen en zippen bij Adventure City. Dat belooft sportief en heel gezellig te worden! 

Ben je klaar voor een actief dagje weg? Boek je tickets voor ons zip- en klimpark in Rotterdam en beleef een ontzettend leuke dag uit! 

Tickets bestellen

Onze top 10 activiteiten voor een dagje uit

Je wilt een dagje uit, maar wat wil je doen? Iets origineels bedenken kan soms moeilijk zijn. Een stad bezoeken of een leuke activiteit doen is erg populair, maar welke activiteit? Wij helpen je graag op weg. Bekijk hier onze top 10 activiteiten ofwel adventures die je kunt doen bij Adventure City Rotterdam!

1 - Rollercoaster zipline

Zipline Rollercoaster Tijdens Een Vrijgezellenfeest Voor Mannen Bij Adventure City Rotterdam

Voor een echt uniek dagje weg moét je de Rollercoaster Zipline proberen! De rollercoaster zipline combineert de snelheid van een zipline met de sensatie van een achtbaan! Middels een veilige zekering word je aan deze ‘’tokkelachtbaan’’ vastgemaakt en kun je van start. Perfect voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Maar ook voor de jonge avonturiers onder ons is de Rollercoaster Zipline erg leuk als kinderfeestje en schoolreisje! Je kunt het avontuur namelijk al aangaan vanaf 8 jaar en 1.30 meter.

Rollercoaster Zipline

2 - Indoor klimmen

Kinderfeestje Rotterdam meisje klimmen

Indoor klimmen in Rotterdam? Het kan bij Adventure City! Als enige officiële indoor klimpark in Nederland kun je je lol niet op met maar liefst 2000m2 aan indoor klimplezier! 

Ga op avontuur met maar liefst vier verschillende parcoursen die bestaan uit 30 verschillende elementen, waardoor je verschillende soorten rondes kunt klimmen en het nooit zat wordt. 

Indoor klimmen

3 - Boulderen

boulderen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Boulderen, ofwel: klimmen zonder zekering! Maar geen zorgen, het is helemaal veilig. Je klimt altijd boven een dikke mat voor het geval je valt en je kunt een paar meter hoog klimmen. Het is namelijk de bedoeling om van links naar rechts te klimmen in plaats van onder naar boven. Ben jij sterk genoeg om het parcours af te ronden? Kom het proberen met een dagje weg in Rotterdam bij Adventure City!

4 - Zipline

meisje zipt aan zipline bij klimpark Adventure City Rotterdam

De Rollercoaster Zipline is niet de enige zipline die wij hebben, sterker nog, ons park van 7000m2 hangt vol met zipline-kabels! Je kunt hele parcoursen over ons terrein zippen van in totaal maar liefst 150 meter! Uiteraard altijd helemaal veilig gezekerd. 

Je start bovenop ons dak en raast vervolgens van het ene punt naar het ander. Werkelijk een spektakel dat je nog nooit eerder hebt ervaren! 

Zip-lines (in- en outdoor)

5 - Outdoor klimmen

jongen balanceert op pallets bij klimpark Adventure City Rotterdam

Klimmen en klauteren op hoogtes tot wel 20 meter? Het kan met een dagje weg bij Adventure City in Rotterdam! Klim op lange ladders, loop over torenhoge touwbruggen en houd je evenwicht op houten evenwichtsbalken. De outdoor klimparcoursen bevatten touwen, trappen, balken, plateau's en meer methodes om jezelf van A naar B te verplaatsen. 

Outdoor klimmen

6 - Freefall Quick Jump 20 meter

De FreeFall 20m tijdens een vrijgezellenfeest voor mannen bij Adventure City Rotterdam

Speciaal voor de waaghalzen onder ons: de FreeFall Quick Jump 20 meter! Een sensationele activiteit die enorm geliefd is onder iedereen die zijn of haar hartslag naar een ander niveau wil tillen. De FreeFall Quick Jump is te vergelijken met bungeejump van 20 meter hoogte. De nieuwste technologie op het gebied van bungeejumpen. Dit mag je niet missen bij een bezoek aan Adventure City voor een dagje weg in Rotterdam!

7 - Speleo

De speleo tijdens een stoer kinderfeestje voor jongens bij Adventure City

Een dagje weg met kinderen? Speciaal voor de kleinsten onder ons hebben we de Speleo ontworpen. De speleologie is een tak van de aardwetenschappen die zich bezighoudt met de studie van grotten. Speleo is afgeleid van het Griekse woord spelaion, wat grot betekent. Hoewel speleologie een serieuze wetenschap is, komt er bij het verkennen van grotten ook een element sportiviteit, avontuur en moed kijken. Bij Adventure City hebben we deze grotten na proberen te maken middels een buizenstelsel. Vind jij de weg naar buiten?! 

8 - Workshops

Vrijgezellenfeest Vrouwen bij Adventure City Rotterdam

Speciaal voor hen die niet zo van klimmen houden, maar toch een bezoek aan ons klimpark willen brengen, hebben we workshops bedacht, zoals een cocktail workshop, djembé spelen of leren goochelen. Zo kan iedereen toch een leuk dagje weg beleven! 

Bekijk de workshops

9 - Via Ferrata

Beklim de ijzeren weg Via Ferrata tijdens een kinderfeestje voor jongens bij Adventure City

Een dagje uit in de Alpen?! Jazeker, het kan bij Adventure City Rotterdam!

Geïnspireerd op de fenomenale bergroutes in de Alpen hebben we bij Adventure City Rotterdam de spectaculaire adventure Via Ferrata ontwikkeld. Vertaald uit het Italiaans betekent ‘via ferrata’ ‘ijzeren weg’ en het heeft deze naam te danken aan de manier waarop je dit avontuur aangaat. Middels een staalkabel klim je naar boven via ijzeren treden, houten tonnen en stijlen ladders. Een veelvuldig gezien fenomeen in de Alpen waar men gezekerd de berg opklimt middels verschillende elementen. Dit hebben we bij Adventure City Rotterdam prachtig nagebootst op een muur in onze hal.

Via Ferrata

10 - Net adventure

meisje springt bij outdoor klimpark Adventure City Rotterdam

Ook de Net Adventure is speciaal ontworpen voor de jongste kids vanaf 4 jaar. Veilig klimmen boven stevige netten en niet te hoog. Zo kun je echt met de hele familie langs voor een dagje uit in Rotterdam!

Net Adventure (in- en outdoor)

Het leukste dagje weg in Rotterdam!

Een dagje weg bij Adventure City Rotterdam

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures